Ertesi gün hapı ( böyle korunulur mu?)

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.922
13.734
448
Ankara
merhaba herkese
Eşim 28 inde izne geliyor ama aniden gelişti bu durum

Normalde o gelmeden haber verirdi bende bir aylık iğne vurunurdum yıllarca bu şekilde korunmuştuk

Şimdi o ihtimal de yok çünkü adet oldum ve bitti

Düşündüm ki burda kaldığı on günlük süre içersin de peş peşe 3 defa yani 3 günde bir bir tane ertesi gün hapı alsam korunmuş olur muyum

Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

( o korunsun demeyin çocuk istediğini biliyorum korunmayacak belli)

3 çocuğunuz var ve hala eşin çocuk mu istiyor

Hormonlarınızı mahveder, evleneli 3 defa kullandım bende, ama vücudumda yarattığı tahribat son hapı kullandıktan 6 ay sonra falan geçti..

Çok ciddi zarar veriyor vücuda. Asla üst üste kullanmayın. Yazık edersiniz kendinize.

Çok zor durumda kalmadıkça kullanılmaması gereken ağır bir ilaç diye biliyorum ben ama bilen arkadaşlar daha net yorum yapar şimdi.

Condom kullanın

Hapı ayva mı sandın?

Piyasa adı tecavüz hapıdır, o kadar zor durumda içilir yani

Senede 1 yalnızca

Sene de 2 den fazla kesinlikle içilmemesi gereken tehlikeli bir haptan bahsediyorsunuz. Bu bir korunma yöntemi değil ki..

O hap öyle ağri kesici gibi içilen bir hap değil olmaz
Ya şu forumda yazmaktan yıldım
Ertesi gün hapı, o kadar ağır ve uzun vadeli yan etkileri olan hap ki

Tecavüz gibi zorunlu durumlar dışında asla kadınlara önerilmiyor sağlıkçılar tarafından.

Düşünün yani o kadar zararlı, öyle seviştik ay bari hamile kalmayayım diye içilecek hap değil.

Dk ilaci kullansın düzenli seks hayatı olan

Burada bir konuda okumuştum, eğer yanlış bir bilgi değilse ve ben de yanlış hatırlamıyorsam senede en fazla 2 kere kullanılmalıymış.

Senede sadece 1 kere acil durum için kullanılır bu hap. Ben anlamadım adam yurt dışında yaşıyor ne de olsa çocuğa bakan her şeyi kendisi yapan bir kadın var ne güzel dünya ya, hala çocuk istiyor.!
Bir de yanlış anlamayın ama bazen yorumlarınıza denk geliyorum, durumunuz iyi neden bu hayatı tercih ediyorsunuz? Hayatınızda her şeyi siz yapıyorsanız eşiniz ne yapıyor? Neden ülkeye dönmüyor?

Bi sefer içicektim gene fakirliğim sağolsun onun yüzünden almadım iyiki içmemişim bi sorun olmadı neyseki bayağı zararlı

Bi sefer içicektim gene fakirliğim sağolsun onun yüzünden almadım iyiki içmemişim bi sorun olmadı neyseki bayağı zararlı
İşte pahalı olması da caydırıcı, ama çok biliçsisiz bu konuda.
Bence ertesi 2 hafta maydonoz suyu içmek daha iyi korunma yöntemi, acil durumda.
Umarım kimse bu aciliyeti yaşamaz.
Bir de askerden geliyor. Çamaşırlar ortak yıkanıyor, yatak çarşaf falan, tuvalet banyo
Hiç mi korkmuyor mantardan, başka bulaşıcı şeylerden.
Bilinçsizlik

İlk evlendiğim sene almıştım belki lazım olur diye ama cesaret edip kullanamadım. Son kullanma tarihi geçince de attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…