Ertesi gün hapı ( böyle korunulur mu?)

Ertesi gun hapi her gun alinacak bir hap degil asil kullanim amaci uygulunan dogum kontrol yonteminin basarisizlikla sonuclanmasidir.Kendinize uygun bir yontem bulmanizi oneririm doktorunuz bu konuda yardimci olacaktir.

merhaba herkese
Eşim 28 inde izne geliyor ama aniden gelişti bu durum

Normalde o gelmeden haber verirdi bende bir aylık iğne vurunurdum yıllarca bu şekilde korunmuştuk

Şimdi o ihtimal de yok çünkü adet oldum ve bitti

Düşündüm ki burda kaldığı on günlük süre içersin de peş peşe 3 defa yani 3 günde bir bir tane ertesi gün hapı alsam korunmuş olur muyum

Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

( o korunsun demeyin çocuk istediğini biliyorum korunmayacak belli)

Onun korunması lazım. Üst üste 3 kere ertesi gün hapı kullanman demek kendi elinle vücudunu iflas ettirmen demek. Doğum kontrol hapına benzemez ertesi gün hapı, üretilme amacı tecavüze uğrayan kadınların istenmeyen gebeliklerinin engellenmesidir. Doğum kontrol hapı niyetine kullanırsan çok ağır sonuçları olur, vücudun bir daha toparlanamaz, metabolizman iflas eder. Senede en fazla 2 kere, onda da aralarında 6 ay olması şartıyla ertesi gün hapı alınabilir. (yani bugün alayım bir de 2 ay sonra alayım olmaz 2 hap arası en az 6 ay olacak)

Vajinal enfeksiyon kapmışım korunmasız ilişkiye girersek sana da bulaşır gibi bir yalan söyleyebilirsin prezervatif kullanması için.

Adam çocuk istiyor konu sahibi istemiyor herhalde ama adama da ben istemiyorum diyemiyor sanırım.
Adam zaten dışarıda çalışıyor.
Halihazırda 3 çocuk var zaten 4 olmuş 5 olmuş onun için önemli değil.
Ne de olsa kadın bakıyor.
Bencilliğin bu kadarı diyorum.
Bence konu sahibi sorunu kökten çözsün.Tüplerini bağlatsın ;)

Adam zaten dışarıda çalışıyor.
Halihazırda 3 çocuk var zaten 4 olmuş 5 olmuş onun için önemli değil.
Ne de olsa kadın bakıyor.
Bencilliğin bu kadarı diyorum.
Bence konu sahibi sorunu kökten çözsün.Tüplerini bağlatsın :KK66:

Bence de en mantıklısı. Nasılsa dışarıda çalışıyormuş, bağlattığından da haberi olmaz doğurma niyeti de yoksa.

Back
X