Ertesi gun hapi

Eski mesajlarinizdan anladığım kadarıyla erkek bebek için bunca çabaniz.
Bence gereksiz yere hap alıp yumurtaliklarina zarar vermen hiç doğru değil. Tam yumurtlama gününde de sevissen, sonrasında amuda da kalksan , hergun kilolarca tatlı da yesen çocuğa cinsiyeti veren tek şey babadan gelen spermdir.
Evli olmasan ya da bebeğe hazır olmasan hap içmek istemen cok normal- zararlı da olsa denenir derdim ama yapma bence, sağlığına yazik

Eski mesajlariniza baktim kendinizce erkek bebek olsun diye kosullari tutturamadiniz da ondan mi ertesi gun hapi aliyorsunuz? Ah ah
Keske biraz biyoloji bilginiz olsa. Boyle hamile kalinmaz ki? Sabah 5te sevisip uzerine test yapmak falan. Lutfen okuyun ogrenin ya allah rizasi icin

Eski mesajlariniza baktim kendinizce erkek bebek olsun diye kosullari tutturamadiniz da ondan mi ertesi gun hapi aliyorsunuz? Ah ah
Keske biraz biyoloji bilginiz olsa. Boyle hamile kalinmaz ki? Sabah 5te sevisip uzerine test yapmak falan. Lutfen okuyun ogrenin ya allah rizasi icin
Erkek değildir diye mi çocuğu istemiyor yani ....
Yuh artık ya ..

Bende 18 saat sonra aldım suan sıkıntı yok gibi ise yarior 72 saat te kadar Die demişti ebe

Arkadaslar yumurtlamam daga gerceklesmemiş ne bebeginden bahsediyorsunuz oyle bir tepki vermişsiniz ki sanki kurtaj olmak istiyorum gibi davraniyorsunuz.
Erkek bebek konusuna gelince insanin gönlünden gecen birseyi istemek ne zamandan beri yadirganir olmus anlamiş degilim kiz cocuk isteyen insanlara da boyle tepko gosteritormusunuz acaba
Bence gereksiz yere hap alıp yumurtaliklarina zarar vermen hiç doğru değil. Tam yumurtlama gününde de sevissen, sonrasında amuda da kalksan , hergun kilolarca tatlı da yesen çocuğa cinsiyeti veren tek şey babadan gelen spermdir.
Evli olmasan ya da bebeğe hazır olmasan hap içmek istemen cok normal- zararlı da olsa denenir derdim ama yapma bence, sağlığına yazik

Erkek değildir diye mi çocuğu istemiyor yani ....
Yuh artık ya ..

Ben oyle anladim eski mesajlardan. Daha bugun yazmis cunku iliski oldu bilmem ne test yaptim diye.

Ay hepsi kulaktan dolma salak sacma bilgiler

Ben zaten yapio erkek bebek olacak die ugrasmiyorim bilimsel olarak bilenen dogrulari yapip takdiri Rabbime bırakıyorum bizde biliyoruz herhalde cinsiyeti belirleyenin erkek spermi olduğunu

Ben zaten yapio erkek bebek olacak die ugrasmiyorim bilimsel olarak bilenen dogrulari yapip takdiri Rabbime bırakıyorum bizde biliyoruz herhalde cinsiyeti belirleyenin erkek spermi olduğunu
Bu konuda bilimsel olarak bir sey yok. Evde tup bebek yapiyorsaniz o baska tabii. Bugunku mesajlariniza baktim, bebek isteyen insan ertesi gun hapini neden alir peki?

Arkadaslar yumurtlamam daga gerceklesmemiş ne bebeginden bahsediyorsunuz oyle bir tepki vermişsiniz ki sanki kurtaj olmak istiyorum gibi davraniyorsunuz.
Erkek bebek konusuna gelince insanin gönlünden gecen birseyi istemek ne zamandan beri yadirganir olmus anlamiş degilim kiz cocuk isteyen insanlara da boyle tepko gosteritormusunuz acaba
Evet gosteriyoruz elbette
Yumurtlama gerceklesmeyince ertesi gun hapi alinmaz hanimefendi. Saglik sakaya gelecek konu degildir,ya cocuk yapin ya da yapmayin.

Kurtaj olmak ile ayni sey degil ve kurtaj cogu durumda daha normal (saglikla alakali durumlar vs kurtaj gerektirebilir)

Evet gosteriyoruz elbette
Yumurtlama gerceklesmeyince ertesi gun hapi alinmaz hanimefendi. Saglik sakaya gelecek konu degildir,ya cocuk yapin ya da yapmayin.

Kurtaj olmak ile ayni sey degil ve kurtaj cogu durumda daha normal (saglikla alakali durumlar vs kurtaj gerektirebilir)
Ertesi gün hapı çok tehlikeli bir şey ya nasıl da alıyorlar şeker gibi. :KK43:

Allah akıl fikir versin size

Yok Çin takvimine göre hesap falan yapıyorlarmış erkek bebek için.

Erkek olup sağlıklı olmazsa ne yapacaksınız?

Tabiki istemek, içinden geçirmek normal ama Sırf bu yüzden ertesi gün hapları, değişik metodlar uygulamak falan..

Bazı şeylere gücünüzün yetmeyeceğini kabul edin

Ertesi gün hapı çok tehlikeli bir şey ya nasıl da alıyorlar şeker gibi. :KK43:
Kesinlikle
Tum hormonlari altust ediyor. Etkisi aylarca gecmiyor. Cok zorunlu durumlarda kullanilmasi gereken bir sey, tecavuz gibi allah korusun. Veya gercekten uzun bir sure gebelik istemeyip de prezervatif patladigi durumlar gibi. Bunun disinda asla kullanilmamali. Konu sahibi cocuk istedigine dair yorumlar yaziyor sonra da bu hapi kullanmak icin soruyor cidden tezat durum

Erkek çocuk içinden geçirmek ayrı birşey ama erkek olmayan bebeği istememek ayrı birşey .

Evli olmasan hapi icsen normal diyorsun ama arkadaşı erkek bebek istedigi icin yadirgiyorsun pek bi ahlakliiiiiii. Kizin karninda kiz bebek varda aldirmak istiyor gibi karga gibi ustune çullamışsınız.. asil bitmeyen siz ve sizin gibiler. Gorelim bakalim 2 ayni cinsiyetten cocugunuz varsa ve siz 3uyu farkli cinsiyet istemeyecekmisiniz??? O biyoloji calis diyen arkadasa da dunyaca ünlü bilim adamlarinin cinsiyet konusunda sadece babadan gelen spermle degil annenin vajeninin ortamınında etkili oldugunu anlatsin biri yada arastirsin:KK59: atip tutmak saldirmak cok kolay. Hem cinslerinize bukadar kin ve nefret duymanayi biraz anlamaya calismanizi tavsiye ederim başarabilirseniz......

Back
X