Regl dönemini alt üst ediyor. 2. Çocuk düşünüyoruz o hap yüzünden çocuk olmuyor hormonları alt üst ettiKızlar eşimle korunarak ilişkiye girdik ama sonrasında prezervatifte yırtık fark ettik risk almak istemiyorum daha yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz bide ilk kez ertesi gün hapı kullanıcam nasıl kullanmalıyım? Yan etkileri çok fazla mı? Daha önce kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Çok endişeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
Yumurtlama geciktirdiği için o durumda evet maalesef etkisi olmuyor yada döllenme olmuşsa da ella bir şey yapmazMerhaba benimde 13 haziranda yumurtlamam oldu akıntıdan anladım 14 ünde korunmasız ilişki oldu 2 3 saat sonra ella aldım ama sanırım yumurtlamadan sonra etkisi olmuyormuş hamile olabilir miyim bi bilginiz var mı bu konuda
Ella en az yan etki duyduğum ertesi gün hapı zaten ve çok nadir oluyor o daYok neyseki adet oldum ya içim rahatladı başka yan etki de olmadı ella iyimiş cidden
Hayır ella içinde hormon yok sadece yumurtlama geciktiriyor o yüzden acil durumda içiniz rahat kullanabilirsinizElla hormonlu değil mi ya döngü konusunda zararı var diye duymuştum ben
1 haftaya kadar normal kabul eidliyor daha da uzarsa test yapabilirsiniz içinizin rahat olması içinElla aldığımız ay ne kadar gecikme olursa korkmak lazım bilen var mı? 2-3 gün normal mi mesela?
Hangi hapı aldınız acaba? Belki yüksek hormon içerikli bir ertesi gün hapı almış olabilirsiniz hatta tam bu yüzden ella tercih edilmeli diyorum acil durumlarda zira hormon içermiyor hatta daha iyi uzmanlardan bilgi alınabilecek site var ertesigun.comRegl dönemini alt üst ediyor. 2. Çocuk düşünüyoruz o hap yüzünden çocuk olmuyor hormonları alt üst etti
Aynı şekilde bana da hiç yan etki yapmadı adet düzenim de bozulmadı en sevindiğim tarafı o olduYok neyseki adet oldum ya içim rahatladı başka yan etki de olmadı ella iyimiş cidden
Ay ben hepsinde var sanıyordum ama ella da yokmuş burada duyduktan sonra kendim de baktım içeriğineElla hormonlu değil mi ya döngü konusunda zararı var diye duymuştum ben
sana özellikle çok teşekkür ederim ya verdiğin bilgiler o kadar rahatlattı ki beni kelimenin tam anlamıyla içim ferahladıHangi hapı aldınız acaba? Belki yüksek hormon içerikli bir ertesi gün hapı almış olabilirsiniz hatta tam bu yüzden ella tercih edilmeli diyorum acil durumlarda zira hormon içermiyor hatta daha iyi uzmanlardan bilgi alınabilecek site var ertesigun.com
Rica ederim ne demek ya böyle zamanlarda destek çok önemli bence ne zaman istersen yazabilirsinsana özellikle çok teşekkür ederim ya verdiğin bilgiler o kadar rahatlattı ki beni kelimenin tam anlamıyla içim ferahladı
Valla iyi ki denk gelmişiz cidden her şey bu kadar açık anlatılınca insan çok daha rahat hissediyorRica ederim ne demek ya böyle zamanlarda destek çok önemli bence ne zaman istersen yazabilirsin
Aynen öyle bazen birinin sakin şekilde bilgi vermesi bile yetiyor çünkü o panik hali çok yorucu oluyorValla iyi ki denk gelmişiz cidden her şey bu kadar açık anlatılınca insan çok daha rahat hissediyor
Ne yapacağımı bilemedimdi o yüzden dediklerin ilaç gibi geldi resmenAynen öyle bazen birinin sakin şekilde bilgi vermesi bile yetiyor çünkü o panik hali çok yorucu oluyor
Senin yerinde çoğu kişi aynı şekilde hissediyor zaten panik o kadar doğal kiNe yapacağımı bilemedimdi o yüzden dediklerin ilaç gibi geldi resmen
Ben de zaten en başta korktum ama sonra dediklerinle hem rahatladım hem de bilinçlendim bayaSenin yerinde çoğu kişi aynı şekilde hissediyor zaten panik o kadar doğal ki
Bu ertesigun.com sitesine bakıyorsun di mi bak çok kıymetli oradaki bilgilerBen de zaten en başta korktum ama sonra dediklerinle hem rahatladım hem de bilinçlendim baya
Kesinlikle başka sorulara da bakıyorum o kadar faydalı ki cevapları yayınlıyor olmaları anonim olarakBu ertesigun.com sitesine bakıyorsun di mi bak çok kıymetli oradaki bilgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?