Ertesi gün hapı

Ben bu siteyi bayadır biliyorum da önermek hiç aklıma gelmedi bak kafam duruyor bazen

Estağfirullah canım ya insanız aklımıza gelmeyebiliyor herşey her zaman ben gördüm paylaştım işte
Çok da iyi ettin biliyor musun ben baya şey gördüm ertesigun.com sitesinden cidden ara ara girip uzmana danış kısmını okurum hatta sorulanm soru ve cevapları insan hep birşeyler öğreniyor

Ben dediğim gibi yeni keşfettim ama bayıldım siteye eczaneye gelen hanımlara bile bahesdip duruyorum bakın mutlaka diye
Yani direkt yer imlerime ekledim ben şahsen çok sağ olun cidden faydalı bir site bulmuş oldum

Evet evet öyleymiş doktorumla da konuştum sonrasında ben ama tabii doğum kontrol yönetimi olmadığı için o kısma başka plan yaptık
En güzeli acil durum için bu zaten sadece ama güzelliği yılda 12 kere bile alsan her ay bir kere bir sıkıntısı olmuyor ne hormonlarda ne başka bişide baya bir testi araştırması yapılmıştı zamanında takip etmiştim bende

Çok önemli bence bu tarz testlerin kontrollerin yapılması insanın ilaca olan güveni artıyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…