Ertesi gün hapı

Yok neyseki adet oldum ya içim rahatladı başka yan etki de olmadı ella iyimiş cidden

Ella aldığımız ay ne kadar gecikme olursa korkmak lazım bilen var mı? 2-3 gün normal mi mesela?

Kızlar eşimle korunarak ilişkiye girdik ama sonrasında prezervatifte yırtık fark ettik risk almak istemiyorum daha yeni evliyim henüz çocuk düşünmüyoruz bide ilk kez ertesi gün hapı kullanıcam nasıl kullanmalıyım? Yan etkileri çok fazla mı? Daha önce kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Çok endişeliyim yardımcı olursanız sevinirim. 🙏
Regl dönemini alt üst ediyor. 2. Çocuk düşünüyoruz o hap yüzünden çocuk olmuyor hormonları alt üst etti

Merhaba benimde 13 haziranda yumurtlamam oldu akıntıdan anladım 14 ünde korunmasız ilişki oldu 2 3 saat sonra ella aldım ama sanırım yumurtlamadan sonra etkisi olmuyormuş hamile olabilir miyim bi bilginiz var mı bu konuda 🥹
Yumurtlama geciktirdiği için o durumda evet maalesef etkisi olmuyor yada döllenme olmuşsa da ella bir şey yapmaz

Regl dönemini alt üst ediyor. 2. Çocuk düşünüyoruz o hap yüzünden çocuk olmuyor hormonları alt üst etti
Hangi hapı aldınız acaba? Belki yüksek hormon içerikli bir ertesi gün hapı almış olabilirsiniz hatta tam bu yüzden ella tercih edilmeli diyorum acil durumlarda zira hormon içermiyor hatta daha iyi uzmanlardan bilgi alınabilecek site var ertesigun.com

Back
X