- 20 Mayıs 2019
- 453
- 328
- 103
- 30
Orası kesin tabii ama hep böyle yılda 2 falan diye duyuyoruz ya o yüzden sordumEvet alınabiliyor ama buna güvenip doğum kontrolü bırakmamak lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası kesin tabii ama hep böyle yılda 2 falan diye duyuyoruz ya o yüzden sordumEvet alınabiliyor ama buna güvenip doğum kontrolü bırakmamak lazım
İnternette o kadar yalan yanlış bilgi var ki bu konuda anlatamam cidden ella hormon içermeyen yakın zamanlı alınabilen kuvvetli koruması olan bir ertesi gün hapı gelen kadınlarımızada bana hep ella tavsiye ediyorum o yüzden benOrası kesin tabii ama hep böyle yılda 2 falan diye duyuyoruz ya o yüzden sordum
Mantıklı keşke bu kadar bilgi kirliliği olmasa ama şu verdiğin site baya iyi sürekli bakıyorum bişiler öğreniyorumİnternette o kadar yalan yanlış bilgi var ki bu konuda anlatamam cidden ella hormon içermeyen yakın zamanlı alınabilen kuvvetli koruması olan bir ertesi gün hapı gelen kadınlarımızada bana hep ella tavsiye ediyorum o yüzden ben
Evet ertesigun.com diyorsun di mi? o cidden baya iyi bir site bende keşfettiğime çok sevindimMantıklı keşke bu kadar bilgi kirliliği olmasa ama şu verdiğin site baya iyi sürekli bakıyorum bişiler öğreniyorum
Aynen o baya yararlı bilgiler var arkadaşlarıma falan da gösterdim hepEvet ertesigun.com diyorsun di mi? o cidden baya iyi bir site bende keşfettiğime çok sevindim
Çok iyi yapmışsın bilgi paylaştıkça güzel gerçekten ki ülkemizde bu konular neredeyse hiç konuşulmadığı için bilinçlendirmek daha da önemli benceAynen o baya yararlı bilgiler var arkadaşlarıma falan da gösterdim hep
O kadar doğru söyledin ki.. Baksana ilaç alırken eczaneye sormaya bile çekiniyoruz resmen hep öyle gördük bildik diyeÇok iyi yapmışsın bilgi paylaştıkça güzel gerçekten ki ülkemizde bu konular neredeyse hiç konuşulmadığı için bilinçlendirmek daha da önemli bence
Bana da çok oluyor özellikle ilk defa gelen kadın sormaya çekiniyor yüzünden anlıyorum hemen anlatıyorum o sormadan bendeO kadar doğru söyledin ki.. Baksana ilaç alırken eczaneye sormaya bile çekiniyoruz resmen hep öyle gördük bildik diye
Keşke bütün eczacılar senin gibi olsa yaBana da çok oluyor özellikle ilk defa gelen kadın sormaya çekiniyor yüzünden anlıyorum hemen anlatıyorum o sormadan bende
Estağfirullah yaa utandırma beni napıyorum ki bildiğimi söylüyorum sadeceKeşke bütün eczacılar senin gibi olsa ya![]()
Tamam tamam bişi demedim ama iyiki tanıdım seni şu başlıklaEstağfirullah yaa utandırma beni napıyorum ki bildiğimi söylüyorum sadece![]()
Rica ederim faydam olduysa herkese ne mutlu banaTamam tamam bişi demedim ama iyiki tanıdım seni şu başlıklahemde daha kaç kişiyede faydan oldu bak