Ertesi gün hapı

kocgibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2017
252
215
103
30
Kızlar bir cinsel iliski için bir kutu ilaçi bitirmek mi gerekiyor ?

Ertesi hapı ilişkiden sonra alırsan yeterli bir tane ama doğum kontrol haplariysa onları düzenli alıyorsun

Yok ertesi gün hapı diye aldık eczaneden doktora gitmeden aldığımız için soramadik, forumlarda düzenli kullanılsın yazısını gördüğüm için hatta günleri yazıyor icmedigin gün içinde günde 2 tane icin tarzı yazılar gördüm emin olamadım. 1 kutuyu bitirdim ve bu süreçte iki kere korunmasız ilişkiye girdim regl gecikti risk varmidir ya

Oda ilişkiden sonra 5 gun geçmediği sürece alınırsa koruma ihtimali var ihtimaller 5 ama sen bir gün sonrası hemen ala bilirsin yada ilişkiden sonra fark etmez korur ama devamlı bence ertesi gün hapı değil de doğum kontrol hapı kullan yasmin daha iyi

Ertesi gün hapı 1 tane olur senin içtiklerin doğum kontrol hapı büyük ihtimal ve oda reglin belli günlerinde başlıyorsun oyle kafana göre başladıgında koruma sağlamaz ki ya hormonların bozulur yada hamile kalırsın

Zaten yasmin kullandım ilişkiden 3 gün sonra başladım kullanmaya kutuyu devamlı içtim icerkende 1 kere korunmasız yaşadık onun üstüne 3 gün daha kullandım ve ilaç bitti. Regl olmadım hala ne yapmalıyım anlamadım

Bunun hakkında bilgim yoktu korunmasız ilişkiden 2 3 gün sonra eczaneden ertesi gun hapı diye aldık yasmin ilacın adı regl değildim kullandım duzenli ve hala olmadım regl. Korunmadimmi ben suan

Bu yasmini ilişkiden önce mi içmem gerekiyordu? Eczaneden ertesi gun hapı diye aldık oysa ki?

1 ay önce korunmaya baslaman gerekirdi.

Bir de jinekologlardan korkmayın. İlişki yaşamak nasıl doğalsa korunmayı öğrenmek de doğal

Yasmin ara vermeden 21 gün hergun aynı saatte bir adet içiliyor diye biliyorum canım

Tahminen zaten adetin 2. Veya 5. Günü başlanıyor canım önemli olan ilişki öncesi icmen yani hastayken içmeye başlamak ki etkisi olsun koruma altına alsın diye Hakkında hayırlısı olsun canım belki strestendir :)

Bu ilacı bana neden ertesi gun diye verdiler o halde ya ?
Bakın ertesi gün hapı 1 tane olur. Yanlış bilgi vermişler size

Ve

Ertesi gün hapı bir korunma yöntemi değildir. Vucudunuza bir anda bomba atıyorsunuz onu içtiğinizde.

Doğum kontrol hapıdır o muhtemelen. Şimdi siz bir süredir kullanıyorsunuz. Saatine bile dikkat edin. Regliniz ona göre olacak ve bırakısanız 3 gün sonra regl olursunuz

Işte ben öncesinde korunmadigim için ertesi gun hapı diye aldim ve onu verdiler bende direkt içtim, şimdi ne yapmalıyım anlamadim

Evet yasmin ilacın adı ertesi gun diye verdiler ve ilişki sonrası 21 ilacı bitirdim düzenli bir şekilde ve bugün bitti. Ama yasmin iliski öncesi regl olunca kullaniliyormus, yani korunamamis mi oluyorum bu durumda ?

Korunamadigin gibi allah koruusn bebek varsa ona da zarar verir dogum kontrol hapi. Hemen gidip bi dr a durumunu anlat ve kan testi yaptir lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…