- 26 Ocak 2022
- 13
- 4
- 36
- 32
- Konu Sahibi Esennmeltemm3423
-
Acele etmeyin sürtüne sürtüne geliyodur bebekMerhabalar, bir şey sormak istiyorum lütfen dalga geçilmeden cevap vermenizi istiyorum ve lütfen konuyu bilen biri yardımcı olursa sevinirim. Konum su; erkek arkadaşımla ilk defa sürtünmeli bir ilişki yaşadım. Özel bölgem ve yakın yerlere boşalmadi ve zevk suyu değmedi. Ne olur ne olmaz diye 3. Gün ertesi gün hapı kullandim. 1 hafta sonra predictor early uyguladım negatif çıktı ultrasyondanda baktırdım bir şey yok dedi. En son reglm 5 Ocakda oldum. Aşırı stres altındayım lütfen yardımcı olur musunuz
Çok şey okudum 1 hafta da belli olmaz diye onun için size söyleyip paylaşmak istedimUltrason bile sizi hamile olmadığınıza ikna edememiş, biz nasıl edelim?
Bu şekilde hamile kalmanız mümkün değil.Çok şey okudum 1 hafta da belli olmaz diye onun için size söyleyip paylaşmak istedim
Hamile kalmak bu kadar kolay değil maalesefMerhabalar, bir şey sormak istiyorum lütfen dalga geçilmeden cevap vermenizi istiyorum ve lütfen konuyu bilen biri yardımcı olursa sevinirim. Konum su; erkek arkadaşımla ilk defa sürtünmeli bir ilişki yaşadım. Özel bölgem ve yakın yerlere boşalmadi ve zevk suyu değmedi. Ne olur ne olmaz diye 3. Gün ertesi gün hapı kullandim. 1 hafta sonra predictor early uyguladım negatif çıktı ultrasyondanda baktırdım bir şey yok dedi. En son reglm 5 Ocakda oldum. Aşırı stres altındayım lütfen yardımcı olur musunuz
Allah da seni güldürsnAcele etmeyin sürtüne sürtüne geliyodur bebek
Amin cümlemiziAllah da seni güldürsn
yani buradan bir daha yapmamanız gerektiğini çıkarıyorsaniz, hakikaten bir daha yapmayın.Biliyorum belki bu çok cahilce bir soru sormuş olabilirim ve bunun için kusura bakmayın. O kadar çok şey araştırdım ki bir sürü değişik bilgi edindim ve tedirgin oldum kan testi ve idrar testi vermeyi bile düşündüm . Ve aşırı derece de hızlı kilo vermeye başladım.Şimdi diyeceksiniz ki e madem böyle işleri bilmiyorsunuz böyle işlere girismeyin demeniz son derece haklı bulurum sizleri. Ama buradan çıkaracağım ders bir daha yapmamam olacaktır.
hamile değilsin. ertesi gün hapından ve stresten gecikiyor.Merhabalar, bir şey sormak istiyorum lütfen dalga geçilmeden cevap vermenizi istiyorum ve lütfen konuyu bilen biri yardımcı olursa sevinirim. Konum su; erkek arkadaşımla ilk defa sürtünmeli bir ilişki yaşadım. Özel bölgem ve yakın yerlere boşalmadi ve zevk suyu değmedi. Ne olur ne olmaz diye 3. Gün ertesi gün hapı kullandim. 1 hafta sonra predictor early uyguladım negatif çıktı ultrasyondanda baktırdım bir şey yok dedi. En son reglm 5 Ocakda oldum. Aşırı stres altındayım lütfen yardımcı olur musunuz
Çok teşekkür ederim. Ve haklısınız. Evet forumları okudum okudukça daha çok tedirgin oldum.yani buradan bir daha yapmamanız gerektiğini çıkarıyorsaniz, hakikaten bir daha yapmayın.
çok okumussunuz, ama forumları okumussunuz herhalde sadece. penetrasyon yok, sperm icerebilecek herhangi bir sıvıya temas yok, bunun üstüne de 3 gün sonra ertesi gün hapı ne diye içiyorsunuz? yani bu cehalet bile değil artık. sürtünme yoluyla, boşalma olmadan hamile kalmazsınız ama cinsel hastalık kapabilirsiniz
Buraya yazıp paylaşmak istedimEvet çok haklısınız ve doğru söylüyorsunuz.
Çok teşekkür ederim. Ve haklısınız. Evet forumları okudum okudukça daha çok tedirgin oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?