Ervus'un yeni evi

off diyorum başkada birşey diyemiyorum mükemmel bir ev tarz bayıldım canım güle güle otur

birde yatak odası perden ip perde mi yoksa şu son zamanlarda baya moda olan şerit şerit kesilmiş olan perdelerden mi yanıtlarsan mutlu olucam

canım yatak odasındaki perde şerit şerit olan perdelerden:)
yatak ortüme gelince battaniye özdilekten almıştım:)

ay cok güzel maşallah güle güle oturun. evde kaç televizyon var ben sayamadımda

Son düzenleme:
evin çok ferah ve çok zevkli döşenmiş.herşey çok güzel güle güle otur.ama bişey sormak istiyorm,koridordaki aynalı dresuarı nerden ve kaça aldın ögrenebilirmiyim.:26:

Mutlulukla,huzurla oturun.Gerçekten çok modern ve şık dizayn edilmiş eviniz renk geçişleri muhteşem.Salon perdesi değişicek demişsiniz nasıl bir perde düşünüyorsunuz?

evin cok güzel olmus Allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin.
bu arada bise sorucam.yatak odandaki duvar kagidi cok hos.bende yatak odamin bi duvarini kagit yaptirmak istiyorum.iki model arasinda kaldim.bi taneside bu.
benim diger duvarlarim beyaz olucak mobilyada beyaz acaba nasil durur ki? yani cok mu renksiz olur bunu yapsam.bide sen memnun musun?
bu arada sölemeden edemicem kagit normalde cok cok daha güzel ama foto da biraz sade cikmis öyle degil mi?
ay ne cok sordum ama cevaplarsan sevinirim.

bayildimmmm evineee ccanim güle güle otur yemek masasinin sandalyelerin markasini ögrene bilirmiyim ve fiyatini ayip olmazsa ev diziyorzda

saray gibi gerçekten....
çok güzel dekore edilmiş

harika tek kelimeyle çok modern resimler birbirine bitişik olmasa daha da güzel gözükcek heralde nazar değmesin diye öle yaptın::))))
işin şakası tv ünitenin markası ne kadar aldığını sormamın bi mahsuru varmı?
güle güle otur inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…