canım bir buçuk senedir k.k. üyeyim ilk defa yorum yapıyorum bişeye sadece okur geçerdim.dayanamadım. evin çoooooook güzel çok zevklisin.güle güle otur.
:126:
....özellikle giriş harikaa...zaten girişten nasıl bi eve geldiğinizi anlıyosunuz gibi bi durumu var bu evin..zevkinizden dolayı sizi tebrik ediyorum...
gerçekten zevkle döşenmiş bir ev olmuş güle güle sağlık ve mutlulukla oturun inşallah modokoda hep güzel mobilyalar var zaten biz bazen eşimle öylesine gezmeye bile giderdik :)))ben çok meraklıyımdır bu işlere çok araştırırım Allah izin verirse seneye bizde kendi evimize taşınıcaz eşyalarımızı yenilicez o zaman bende resim koyarım inşallah
Gınza resıdence...........ben biliyorum bu siteyı çok guzel bi yer ya.gule gule otur tatlım.bende ordan ew almak istiyorum odalar ferah genış ve şık...
canım bişey sorcam senin yatak örtüsünü bi araştırdımda özdileğin sitesinde nevresim takımı mı yoksa yatak örtüsü mü tam anlayamadım çünkü orda nevresim takımı olarak geçiyor senin kine yorgan filan girebiliyor mu
yorum yapmadan geçemicem.sitedeki en beğendiğim evlerden biri.harika bir ev müthiş zevkli döşenmiş.herşey kusursuz bence.maşallah diyim gerçekten çok beğendim.bende istiyorum aynındann:)))mutlu günlerde oturun.
ha bu arada halılarınızın markasını merak ettim vede mobilyaların??bilgi verirseniz sevinirim:)