Ervus'un yeni evi

harika olmuş evin çok beğendim güle güle otur bana da fikir verdi, evimi yenilemeyi düşünüyolrum özellikle duvar kağıtlarına bayıldım

duvar kagitlari ni özellikle cok begendim.bende baya dan beri duvar kagitlrina bakiyorum.nerden aldin ve ne kadara mal oldu.özelime yazarsan sevinirim.birde koyu renk duvar kagidi evi karanlik gösterir mi acaba .kararsiz kaldim

banyo, mutfak ve yatak odana bayıldım muhteşem muhteşem ( ösellikle banyom büle olsun bi gün evim olursa) Rabbim güsel günlerde oturmayı nasip etsin.

cok $ik. mobilya secimlerinizin cok ama cok güzel, duvarkagitlarina bayildim (bu forumda ilk defa duvar kagitlarini begeniyorum)
özellikle antrenizdeki gümüs masa ve aynayi cok sevdim.
yalniz salonunuzun cok $IK ama cok soguk bi görüntüsü var, biraz renkli aksesuarlarla odaya sicaklik katabilirsiniuz bence. hersey bembeyaz olunca cok soguk geldi gözüme.

güle güle oturun insallah, hayirli ugurlu olsun

tatlım evine bayıldm kendinmi döşedn yoksa içmimarmı merak ettim ondan sordum allah ağız tadıyla oturmayı nasp etsin

tek kelimeyle muhteşem ..ama yatak odasındaki halı olmamış sadece..evin içi güzel olduğu kadar dışı da güzel tabiii ki..

Evin duvar kağıdını yapanlara antreyi özellikle saygılarımı sunuyorum :)

Süper seçim olmuş doğrusu

Her odan ayrı bir hava katmış seviyorum böyle farklı konseptleri

ikea'dan spor bir oda-salon şık ama gene klasik değil modern

Yalnız.... yatak odası cıx

Gerisi süper

ne söyleyim valla çok kıskandım:) Allahım banada isteyen herkese de nasip etsin..bu arada nereden almıştınız eşyalarınızı. şimdiden teşekkür ederim..

çook teşekkürler kızlarrrr mobilyalarımı masko dan aldım canım bobo mobilyadan

EV muhtesem olmus canımm, holundeki detaylara mutfagının genişliğine ve salonuna B.A.Y.I.L.D.I.M..Güle güle otur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…