Erzincan da kadın doğum önerenileceğiniz doktor

hayalim2014

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
666
703
158
Arkadaslar erzincan a yeni taşındık tavsiye edebileceğiniz kadın doğumcu varmı ??şimdiden tesekkurler

Yaprak Asma'ya gidenler memnun kalıyor ben gitmedim ama çok kişiden övgüsünü duydum.
Erkek doktor takıntınız yoksa neon hastanesindeki doktoru daha çok tavsiye ediyorlar..ismini anımsayamıyorm..
Ben sercana uluğ ve rimah aşkar a gittim.sercana uluğ alelacele muayene edip hadi git bitii tarzında bi doktor..ben rahat etmedim açıkcası psikolojik olarak da rahat değildi fiziksel olarak da..
Kadının tavrını sevmedim bi kere çok iticiydi,çok pişman oldum.verdiği ilacın da faydasını görmedim.sonra rimah aşkara gittim ilk muayene de çok iyi cana yakındı muayene etmedi ama bnm söylediklerimle ilaç yazdı sonra geçmedi bidaha gittim yine muayene etmedi bnm sözlerimle yine başka ilaç verdi.bidahaki gittiğimde muayene etmiyosunuz hiç dedim muayene etmenizi istiyorum dedim.bu talebim onu çok rahatsız etti muayene ederken suratında tiksinen memnuniyetsiz bi ifade vardı...kendimi çok kötü hissettim yine.sanki brn çok meraklıyım o şeyin üstüne yatmaya..
İşte böyle arkadaşım iki hafta oldu erzincandan taşınalı.
Kadın doğumcular hakkında izlenimlerim bunlar,,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Teşekkür ederım cnm ben neon hastanesine gittim 2 kere özgür bey sanırım cok yoğun ikisinde de alelacele çıktım bişey bile soramadım bende baska doktoru denıyım dedım bilemedim ya hani net cevap istiyoruz bu dönemde özellikle doktorlar keske bizi anlasa

Ha evet özgür beydi..
Cnm istersen yaprak hanıma git..gidenler memnun kendisinden.
Benim bikaç arkadaşım gitti çok ilgiliydi diye söylediler...araştırma da kendisi
Sana sadece yaprak hanımı tavsiyee debiliyorum mevcut bilgilerimle
Tayin dolayısıyla mı taşındın erzincana

Evet esimin görev sebebiyle geldik .zaten çok alternatif yok ben tavsiye üzerine özgür beye gittim ama pek ilgilenmedi ki bizimle bende ne yapacağımı bilemedim birde yaprak hn a gideyim o da olmazsa inanç bey eya İnan aile hekimine gittik oyle ılgılendiki hemşire bu arada inanç bey hakkında bi bilgiye sahipmisi.

Yok cnm ya inanç beyi hiç bilmiyorum. Yarıın erzincanda bi arkadaşı arayıp sorarım çok istersen

Cnm ya bi türlü arkadaşı arayamadm ben ,bazı sıkıntılar oldu arkadaşla bozuştuk biraz kusura bakma lutfen
Sen naaptın yaprak hanımı denedin mi?

Canım valla ben daha Dr a gıtmedım ist a gidip geldikten sonra bakacann işte ..bilmiyorum ki kimle konuşsam birini dıyor.anlayacagın kafam cok karışık ...Bosver cnm sıkma kendini

Ya zaten erzincanda öyle çok seçenek yok,kafan karılmaz yanı küçük bi şehir
Başka kimi önerdiler

Va
Ya zaten erzincanda öyle çok seçenek yok,kafan karılmaz yanı küçük bi şehir
Başka kimi önerdiler
Valla haklısın cnm alternatıf fazla yok zaten Cem naykı ve inanç beyi de önerdiler bakalım görelim gidip memnun kaldığımda mutlak yazarım sanada cnm

cenk bey ve eşi varmış araştırma hastanesinde iyi dediler. bi araştırın isterseniz.

bende erzincanda özgür beye gidiyorum aslında ilgisinden memnun kaldım iki kere dış gebelik geçirdm ikisini de zamanında erkenden teşhis etti inşallah sağlıklı bir gebelk geçirebilirsem yine devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…