- 13 Aralık 2013
- 666
- 703
- 158
- Konu Sahibi hayalim2014
-
Ha evet özgür beydi..Teşekkür ederım cnm ben neon hastanesine gittim 2 kere özgür bey sanırım cok yoğun ikisinde de alelacele çıktım bişey bile soramadım bende baska doktoru denıyım dedım bilemedim ya hani net cevap istiyoruz bu dönemde özellikle doktorlar keske bizi anlasa
Yok cnm ya inanç beyi hiç bilmiyorum. Yarıın erzincanda bi arkadaşı arayıp sorarım çok istersenEvet esimin görev sebebiyle geldik .zaten çok alternatif yok ben tavsiye üzerine özgür beye gittim ama pek ilgilenmedi ki bizimle bende ne yapacağımı bilemedim birde yaprak hn a gideyim o da olmazsa inanç bey eya İnan aile hekimine gittik oyle ılgılendiki hemşire bu arada inanç bey hakkında bi bilgiye sahipmisi.
Tamam o zaman yarın sorarım sana dönerim..Gercekten sevinirim canım bu arada siz niye taşındınız buradan
Valla haklısın cnm alternatıf fazla yok zaten Cem naykı ve inanç beyi de önerdiler bakalım görelim gidip memnun kaldığımda mutlak yazarım sanada cnmYa zaten erzincanda öyle çok seçenek yok,kafan karılmaz yanı küçük bi şehir
Başka kimi önerdiler
Teşekkür ederım peki siz hangi Dr a gıdıyosunuzcenk bey ve eşi varmış araştırma hastanesinde iyi dediler. bi araştırın isterseniz.
ben erzincanda değilim ama teyzem ve görümcem cenk beye gittiler. memnundu her ikiside.Teşekkür ederım peki siz hangi Dr a gıdıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?