Erzincan da kadın doğum önerenileceğiniz doktor

Ca
bende erzincanda özgür beye gidiyorum aslında ilgisinden memnun kaldım iki kere dış gebelik geçirdm ikisini de zamanında erkenden teşhis etti inşallah sağlıklı bir gebelk geçirebilirsem yine devam ederim
canım ben de inanç beye gıttım cok memnun kaldım gayet ilgili bi Dr teşekkür ederim cevabın için ben de Dr ümü artık buldum

Ca

canım ben de inanç beye gıttım cok memnun kaldım gayet ilgili bi Dr teşekkür ederim cevabın için ben de Dr ümü artık buldum

inanç bey in de methini çok duyuyoruz arkadaşlardan eminim doğru bir karar verdiniz sorunsuz bir hamilelik dilerim darısı başıma inş. ben istanbulda bu ay sonu rahim filmi çektiricem ve bir prof. a görüneceğim iki dış gebelkten sonra işi sansa bırakmak istemiyorum artık.

Rabbim tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin cnm...kesınlikle arastırın.ihmal etmeyin .güzel dileklerin için de çook teşekkür ederım.

Cenk nayki ya gitmisti yengem nerdeyse her kontrolunde ben de yanindaydim cok ilgili bir doktordu tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar buraya sırf yorum yapmak için uye oldum. Bende internetten çok araştırdım erzincanda kadın doğum uzmanı, benim gibi araştıran varsa belki yardımcı olurum diye yazayım dedim. Aşılama bebekle hamile kaldım, Neonda Sevil Kiremitliye gittim gebeliğimin 6. Ayından sonra ayrıntılı ultrasonumuda yaptı harika bir insan doğumsancılarımı odada benimle birlikte geçirdi doğumum öyle kolay olduki abla gibi elimi tuttu sırtıma masaj yaptı. İlk başta tedirgin gittim açıkçası yeni diye yaşı genç görünüyor diye ama çok memmnun kaldım sorularıma hep sabırla cevap verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…