• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erzurum Araştırma Hastanesi Tüp Bebek

FM-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
57
5
1
34
Erzurum Araştırma Hastanesinde Tüp Bebek Sürecine Başlayan Var Mı?

Bilmem gereken herseyi bilmek istiyorum aslında. Süreç nasıl zorlu mu? Doktor önerisi? Beni nasıl bir deneyim bekliyor
İlk yaptığımda zorlandım korkuyordum. İkinci de sankindim daha bilinçli ve cesur olıyorsun. Önce iğnelerle başlıyorsunuz , kontrollerniz oluyor buna doktor karar veriyor gün aşırı hastaneye gittiğiniz oluyor. İlk muayeneden sonra eğer tüp bebeğe başlanıyorsa takip hastası oluyorsunuz , sabah erkenden gidip kan veriyorsunuz doktor muayeneye takip hastalarıyla başlıyor sonra hemşireler ilaç takibini anlatıyor opu( yumurta toplamaya) işlemine kadar süreç böyle ( kendimden yola çıkıyorum). Sonra opu için anestezi izni alınca gününüz de belli olunca hafif sedasyonla opu oluyorsunuz . Ben hep taze transfer oldum opudan sonra en geç 3. Gün haber geliyor transfere çağrılıyorsunuz. Transferde idrarar sıkışık olmak bence en zoru 😇 işlem olarak en kolay ve kısa olanı ☺️

Acaba genetik ayıklama konusunda tecrübeleri var mı? Doktor ile her süreçte yüz yüze görüşebiliyor muyuz?
Sadece ilk süreçte doktor kendisi odasına alıyor anlatıyor sonra muayenelerde görüyorsunuz ama sizle birebir konuşmuyor hemşirelere anlatıyor . Genetiğe gitmedim hiç ama giden hastalar vardı.

Giden hastalar memnun muydu acaba ben sehir dışında oturuyorum gün aşırı gitmek beni belki zorlar orada kalmam gerekir bunlar ne kadarlık bir süreç

Giden hastalar memnun muydu acaba ben sehir dışında oturuyorum gün aşırı gitmek beni belki zorlar orada kalmam gerekir bunlar ne kadarlık bir süreç
15 gün içerisinde opu oluyorsunuz , şehir dışından o kadar çok hasta var ki ayrıca şehir dışından geldiğinizi bildiklerinde ona göre muayene günleri veriyorlar . Çok gelmiyor şehir dışındakiler . Ben merkezde oturuduğum için gidip gelmek sorun olmuyor.

15 gün içerisinde opu oluyorsunuz , şehir dışından o kadar çok hasta var ki ayrıca şehir dışından geldiğinizi bildiklerinde ona göre muayene günleri veriyorlar . Çok gelmiyor şehir dışındakiler . Ben merkezde oturuduğum için gidip gelmek sorun olmuyor.
Tedavi fiyatları nasıl peki?

Doktordan nasıl randevu alacağız peki
Sabah vezneden fiş sırası alıyorsunuz ne kadar erken gelseniz o kadar iyi , sonra fişten ödeme yapıp tüp bebek kısmına gidiyorsunuz hemşireler size dosya açıyor ona göre sıralama yapıyor kendileri çağırıyor muayene olduktan sonra doktorla görüşme süreç başlıyor

Yani direkt oradan almam gerekiyor internetten alma şansım yok. Bir de ben ekimde görüşüp kasım da tedaviye başlamak istiyorum o şekilde oluyor değil mi

Yani direkt oradan almam gerekiyor internetten alma şansım yok. Bir de ben ekimde görüşüp kasım da tedaviye başlamak istiyorum o şekilde
Ay kısmını bilmiyorum kasımda gidip direk başlayın çünkü sabah kan veriyorsunuz kan çıkana kadar muayene raporlu hasta olacaksanız rapor işlemleri

Tamam rapor aldıktan sonra ne zaman gitmem gerekiyor
Raporunuz tedaviyi kabul edip doktor size ilaçları yazınca çıkıyor aynı gün yani önceden rapor çıkmıyor . Kasımda tedaviye başladınız o gün rapor çıkıyor Ekimde rapor alıp Kasımda tedavi olmak gibi bir durum yok

Anladım ilk diyelim ki ekim de tamam dedim tekrar ne zaman gitmem lazım doktora yani ilk görüşmeden sonra nasıl ilerleyecek surec

Back
X