Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin de hayırlı olsun.Tez zamanda müjdeli haberler alırsın inşallahBende başladım aşılama için. Bünyamin bey iyi doktor görüşün inşallah hayırlısı kolaylıkla olsun![]()
İnşallahSenin de hayırlı olsun.Tez zamanda müjdeli haberler alırsın inşallah![]()
Bilmem gereken herseyi bilmek istiyorum aslında. Süreç nasıl zorlu mu? Doktor önerisi? Beni nasıl bir deneyim bekliyorTecrübe derken ne bilmek istiyorsun ?
Acaba genetik ayıklama konusunda tecrübeleri var mı? Doktor ile her süreçte yüz yüze görüşebiliyor muyuz?Bünyamin beyde 2. Tüp bebeğini oldum transfer oldum daha bugün ben doktor beyden çok memnunum.
İlk yaptığımda zorlandım korkuyordum. İkinci de sankindim daha bilinçli ve cesur olıyorsun. Önce iğnelerle başlıyorsunuz , kontrollerniz oluyor buna doktor karar veriyor gün aşırı hastaneye gittiğiniz oluyor. İlk muayeneden sonra eğer tüp bebeğe başlanıyorsa takip hastası oluyorsunuz , sabah erkenden gidip kan veriyorsunuz doktor muayeneye takip hastalarıyla başlıyor sonra hemşireler ilaç takibini anlatıyor opu( yumurta toplamaya) işlemine kadar süreç böyle ( kendimden yola çıkıyorum). Sonra opu için anestezi izni alınca gününüz de belli olunca hafif sedasyonla opu oluyorsunuz . Ben hep taze transfer oldum opudan sonra en geç 3. Gün haber geliyor transfere çağrılıyorsunuz. Transferde idrarar sıkışık olmak bence en zoruBilmem gereken herseyi bilmek istiyorum aslında. Süreç nasıl zorlu mu? Doktor önerisi? Beni nasıl bir deneyim bekliyor
Sadece ilk süreçte doktor kendisi odasına alıyor anlatıyor sonra muayenelerde görüyorsunuz ama sizle birebir konuşmuyor hemşirelere anlatıyor . Genetiğe gitmedim hiç ama giden hastalar vardı.Acaba genetik ayıklama konusunda tecrübeleri var mı? Doktor ile her süreçte yüz yüze görüşebiliyor muyuz?
15 gün içerisinde opu oluyorsunuz , şehir dışından o kadar çok hasta var ki ayrıca şehir dışından geldiğinizi bildiklerinde ona göre muayene günleri veriyorlar . Çok gelmiyor şehir dışındakiler . Ben merkezde oturuduğum için gidip gelmek sorun olmuyor.Giden hastalar memnun muydu acaba ben sehir dışında oturuyorum gün aşırı gitmek beni belki zorlar orada kalmam gerekir bunlar ne kadarlık bir süreç
Tedavi fiyatları nasıl peki?15 gün içerisinde opu oluyorsunuz , şehir dışından o kadar çok hasta var ki ayrıca şehir dışından geldiğinizi bildiklerinde ona göre muayene günleri veriyorlar . Çok gelmiyor şehir dışındakiler . Ben merkezde oturuduğum için gidip gelmek sorun olmuyor.
Raporlu hasta olduğum için değişiyor fiyatlarTedavi fiyatları nasıl peki?
İlaçların dozuna göre erken biterse alıyorsunuz ben yaklaşık 25 bin ilaçlara , opu ya 14 bin küsür ödedim . Emin değilim takip etmedim fiyatları .Bende taşıyıcı olduğum için rapor alma hakkım var. Raporlu olduğunda nasıl fiyat peki
Sabah vezneden fiş sırası alıyorsunuz ne kadar erken gelseniz o kadar iyi , sonra fişten ödeme yapıp tüp bebek kısmına gidiyorsunuz hemşireler size dosya açıyor ona göre sıralama yapıyor kendileri çağırıyor muayene olduktan sonra doktorla görüşme süreç başlıyorDoktordan nasıl randevu alacağız peki
İnternetten alma gelmiş diye duydum ama ben kullanmadım hiç aktif mi bilmiyorumYani direkt oradan almam gerekiyor internetten alma şansım yok. Bir de ben ekimde görüşüp kasım da tedaviye başlamak istiyorum o şekilde oluyor değil mi
Ay kısmını bilmiyorum kasımda gidip direk başlayın çünkü sabah kan veriyorsunuz kan çıkana kadar muayene raporlu hasta olacaksanız rapor işlemleriYani direkt oradan almam gerekiyor internetten alma şansım yok. Bir de ben ekimde görüşüp kasım da tedaviye başlamak istiyorum o şekilde
Raporunuz tedaviyi kabul edip doktor size ilaçları yazınca çıkıyor aynı gün yani önceden rapor çıkmıyor . Kasımda tedaviye başladınız o gün rapor çıkıyor Ekimde rapor alıp Kasımda tedavi olmak gibi bir durum yokTamam rapor aldıktan sonra ne zaman gitmem gerekiyor