- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
- 158
- Konu Sahibi kaptanelif
-
Bende şifada Dr. Hümeyraya gidiyordum ama en son söylediklerinden sonra canım sıkıldı ve oraya daha gitmemeye karar verdim. Bugün karar verdim araştırmaya bundan sonra gidecem.
Hümeyra bana direk tüp yapalım hiç aşılamayla zaman kaybetme dedi ama dediğim gibi araştırmaya gitmeyi düşünüyorum. Yakup bey halen şifada sanıyordum. Bende büyük ihtimalle Bünyamine gitmeyi düşünüyorum. Araştırmada randevu felanda alamıyorsun. Gidince hemen görüşebiliyormusun Bünyamin beyle yoksa çok sıra bekleniyor mu?
Yani gördüğün gibi malesef senden daha tecrübesizim bu konuda :)
ben varım 13 eylülde transferim yapıldı. araştırma hastanesinde evet biraz yoğun ama ben cok memnun ayrıldım şimdi beklemedeğim. sizin ki tüp bebekle mi oldu?
Bende şifada Dr. Hümeyraya gidiyordum ama en son söylediklerinden sonra canım sıkıldı ve oraya daha gitmemeye karar verdim. Bugün karar verdim araştırmaya bundan sonra gidecem.
Hümeyra bana direk tüp yapalım hiç aşılamayla zaman kaybetme dedi ama dediğim gibi araştırmaya gitmeyi düşünüyorum. Yakup bey halen şifada sanıyordum. Bende büyük ihtimalle Bünyamine gitmeyi düşünüyorum. Araştırmada randevu felanda alamıyorsun. Gidince hemen görüşebiliyormusun Bünyamin beyle yoksa çok sıra bekleniyor mu?
Yani gördüğün gibi malesef senden daha tecrübesizim bu konuda :)
esra merhaba :)
harika merhaba:) bak meraklı bir ikimiz...
cok sevındfım senı gordugume:) nasılsın
ben de cok mutlu oldum inan beraber yuruduk biz bu yollarda :)
özelden soru yağmuruna tuttum seni bilesin...
gordum ama sen oldugunu sonradan fark ettım :)
ben de hamilelik takvimi olunca emin olamadım... ben iyiyim oyle yatmadım ben yaa ama evden de iğne yaptırmak dışında çıkmadım. en son bir özel mesaj daha attım ona da bak özelimiz olsun sekerim:)
kaptanelif:) nasılsın ben bugün pek iyi değilim ara ara şiddetlenen bir baş ağrım var hayırdır inşallah... sen nasılsın
ben varım 13 eylülde transferim yapıldı. araştırma hastanesinde evet biraz yoğun ama ben cok memnun ayrıldım şimdi beklemedeğim. sizin ki tüp bebekle mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?