Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

ben erzurum araştırma hastahanesınde tüp bebege basladım. yenı kurulmus sanırım. ben cok onceden var sanıyordum. özel şifa hastanesi yapıyordu. ama orası içime sinmedi. gereksız yere tahlıl yapıp para almaya calısyorlardı. zaten doktoru yakup bey de araştırmaya gecmiş. ben bünyamın beyın hastasıyım. bilgisi olan var mı acaba. hasta sayıları cok fazlaymıs umarım ınternet kullananları vardır ıcınde :)

kımse yok mu ... O kadar da kalabalık oluyor kı hastahane:) agrıdan karstan vandan gelen de coktu... neyse bekleyelım bakalım belkı gelen olur :)

Bende şifada Dr. Hümeyraya gidiyordum ama en son söylediklerinden sonra canım sıkıldı ve oraya daha gitmemeye karar verdim. Bugün karar verdim araştırmaya bundan sonra gidecem.

Hümeyra bana direk tüp yapalım hiç aşılamayla zaman kaybetme dedi ama dediğim gibi araştırmaya gitmeyi düşünüyorum. Yakup bey halen şifada sanıyordum. Bende büyük ihtimalle Bünyamine gitmeyi düşünüyorum. Araştırmada randevu felanda alamıyorsun. Gidince hemen görüşebiliyormusun Bünyamin beyle yoksa çok sıra bekleniyor mu?

Yani gördüğün gibi malesef senden daha tecrübesizim bu konuda :)

Bu arada Allah hayırlı etsin hamileymişşin :) Çok sevindim insana ümit veriyor tüp bebekle yada aşılamayla hamile kalanları görmek.

ben varım 13 eylülde transferim yapıldı. araştırma hastanesinde evet biraz yoğun ama ben cok memnun ayrıldım şimdi beklemedeğim. sizin ki tüp bebekle mi oldu?

Bende şifada Dr. Hümeyraya gidiyordum ama en son söylediklerinden sonra canım sıkıldı ve oraya daha gitmemeye karar verdim. Bugün karar verdim araştırmaya bundan sonra gidecem.

Hümeyra bana direk tüp yapalım hiç aşılamayla zaman kaybetme dedi ama dediğim gibi araştırmaya gitmeyi düşünüyorum. Yakup bey halen şifada sanıyordum. Bende büyük ihtimalle Bünyamine gitmeyi düşünüyorum. Araştırmada randevu felanda alamıyorsun. Gidince hemen görüşebiliyormusun Bünyamin beyle yoksa çok sıra bekleniyor mu?

merhaba. benım transferım yenı yapıldı cok sukur:) henuz beklemedeyım. yakup bey arastırmaya gecmıs. ben bunyamın beyın hastasıydım. cok memnun kaldım. evet bıraz yogun ama cok ılgılılerdı. calısnlar bunyamın bey falan... kesınlıkle tavsıye ederım. eger ısın basında ısenız memnun kalacaksınızdır....

merhaba. benım transferım yenı yapıldı cok sukur:) henuz beklemedeyım. yakup bey arastırmaya gecmıs. ben bunyamın beyın hastasıydım. cok memnun kaldım. evet bıraz yogun ama cok ılgılılerdı. ılk once kendı hastalarını muayene edıyor sonra yenı baslayanlarla konusuyor ama cabuk sıra gelıyor. hemsıreler herkesı tanıyor zaten onlar cok yardımcı oluyor. randevu falan almana gerek yık. ozellıkle adetının ıkıncı gunu gıtmenı tavsıye ederım. ama adetıne coksa hemen gıtsen de olur. o senı zaten cagırır ıkıncı gunu :) kesınlıkle tavsıye ederım. eger ısın basında ısenız memnun kalacaksınızdır....

ben de hamilelik takvimi olunca emin olamadım... ben iyiyim oyle yatmadım ben yaa ama evden de iğne yaptırmak dışında çıkmadım. en son bir özel mesaj daha attım ona da bak özelimiz olsun sekerim:)

benım ıgnem yok ondan hıc cıkmadım. ılk gun ve dun tuvalet konusunda sorun yasadım. saat bası cıktım ve kasıklarım agrıdı patlayacakmıs gıbı ama sımdı ıyıyım:) gun saymak cok zormus :)

kaptanelif:) nasılsın ben bugün pek iyi değilim ara ara şiddetlenen bir baş ağrım var hayırdır inşallah... sen nasılsın

ıyıyım canım cok sukur bır sıkıntım yok.tuvalete cıkamıyordum cok sukur bugun onuda atlattım:) hersey yolunda gorunuyor:)

ben varım 13 eylülde transferim yapıldı. araştırma hastanesinde evet biraz yoğun ama ben cok memnun ayrıldım şimdi beklemedeğim. sizin ki tüp bebekle mi oldu?

Umarım herşey yolunda gider ve İnşallah hamilesindir. Demekki 3 kişi olduk :)

Ben henüz daha gitmedim. Eşim 1-2 hafta sonra gitmemizi istiyor.

Bünyamin beyin numarasını buldum acaba gitmeden önce arıyıp randevu mu alsam yoksa gidip orda mı tanışsam. Nedense çok çekiniyorum en son doktorumun bana davranışından sonra :S

Back
X