Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

kimsecikler yok ama ben yazayım dursun burda. yarın dondurulmuş transfer olacağım rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah...

kimsecikler yok ama ben yazayım dursun burda. yarın dondurulmuş transfer olacağım rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah...
Amin canım rabbim nasip etsin inşallah bebeğini sana bişey sorucam canım Dr. Sevda Karataşı duydum aşılamada çok iyimiş o hastanede bilgin varmı acaba?

Teşekkür ederim canım. Gitmeden önce sistem nasıl işliyor, prosedür nasıl öğrenmek istiyorum. Bilirsiniz hastanede personelden bilgi almak kolay olmuyor . İlk gittiğimiz zaman çok basit şeyleri bile bilmeyebiliyoruz. Her hastanenin işlemleri de farklı. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim 😊. Şimdi hastanede bölümler ayrı ayrı mı (kadın hastalıkları, infertilite, tüp bebek diye) yoksa hepsi aynı yerde mi? Mesela vezneye neye göre ücret ödüyoruz? Doktoru veya bölümü kendimiz mi seçiyoruz? İlk gittiğimizde eşim de yanımda olsun mu?
Eşinle git ilkinde ondan da tahlil istiyorlar. Kadın Doğum katı aynı ama bölümler dediğin gibi farklı. Hatta ironiktir tüp bebek için gittiğin koridorda bir levha var sağ taraf doğumhane sol taraf tüp bebek 🤭😅. Asansörle 3. Kata çıkıp sağa dönüyorsun orda hemen

Benden başka kimse yazmıyor buraya anladım evladımın yaş gününü kutladık hafta sonu yılmayın sakın 👍🥰

Back
X