Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

koronadan önce yakup hocadan tüp tedavisini aldım. ilaç iğne falan uyguladım. kalite yumurta oluşmadığı için transfer olunmadı. mesleği açısından birşey diyemem ama bence hastayı kontrol etmeli düzenli aralıklarla. yakup hocadan bunu pek görmedim. biraz da kamu olunca ilgi alaka biraz az. labaratuvar temiz ama uzmanlık açısından eksiklik gördüm

Sekreterle mi görüştünüz aradiginiz numaranin sonu kaçtı
kusura bakma geç yazdım. hayır direk oraya gittim. tüp bebek çalışmıyordu ama yakup ve bünyamin hocalar hastalarına bakıyordu odalarında. birinci katta odaları var orada hastalarına bakıyordu. tüp başladı mı bilmiyorum. Telefon yok malesef. erzurumdaki tüp bebek merkezinin sıkıntılarından biri de telefon iletişimin olmamayışı :(((

kusura bakma geç yazdım. hayır direk oraya gittim. tüp bebek çalışmıyordu ama yakup ve bünyamin hocalar hastalarına bakıyordu odalarında. birinci katta odaları var orada hastalarına bakıyordu. tüp başladı mı bilmiyorum. Telefon yok malesef. erzurumdaki tüp bebek merkezinin sıkıntılarından biri de telefon iletişimin olmamayışı :KK43:((
Siz tüp bebeğe mi baslamistiniz

Siz tüp bebeğe mi baslamistiniz
benim yedi ay önce 1. tüp bebek denemem yakup kumtepe de oldu. malesef yumurtalar boş çıktığı için transfer edilemedi. biraz ilgisiz bilmiyorum belki diğer hastalarda ilgili. ama çok ilgili bir doktor değil. takip etmek falan. düşün boş çıktı ama dönüp sorması lazım neden oldu niçin böyle falan. ama yok. ankara düşünüyorum bir ay sonra orada yaptıracağım. siz tüp düşünüyor musunuz? iletişimde olalım.

benim yedi ay önce 1. tüp bebek denemem yakup kumtepe de oldu. malesef yumurtalar boş çıktığı için transfer edilemedi. biraz ilgisiz bilmiyorum belki diğer hastalarda ilgili. ama çok ilgili bir doktor değil. takip etmek falan. düşün boş çıktı ama dönüp sorması lazım neden oldu niçin böyle falan. ama yok. ankara düşünüyorum bir ay sonra orada yaptıracağım. siz tüp düşünüyor musunuz? iletişimde olalım.
bende tüp bebek yaptırımcam erzurumda aradım bana da soylediler tadıaltta olduğunu. malıyet kacı bulabılıyor orada arkadaşla ?

PEKI NASIL ACABA KALİTELİ BI YERMI
Hangi doktor demiş onu sürekli oraya gidiyoruz paran varsa git şehir dışında özelde yaptır yoksa erzurim arastirmada bana gore buharaya dunyanin parasini yatirip olmayan teknolojisiyle umut veriyorlar gereksiz bu benim dusuncem arastirmadaki sistem cok iyi ben cok memnunum baskalarini bilemem

PEKI NASIL ACABA KALİTELİ BI YERMI
hemşireler ilgileniyor fena sayılmaz. evet sıra oluyor özel hastahane gibi özel alaka ilgi beklemeyin. Bünyamin beyde muayene oldum kendisi buharaya geçince yakup beyle devam ettik. Tüp bebek için gelen hastaları ayakta bekletip sıraya alıyorlar hızlı bir şekilde muayene alıp dosyalarına veriler işleniyor. olacakları söylüyorlar sonra günü geldğinde gelip transfer olunuyor. Bünyamin bey bilmiyorum ama Yakup beyde hasta takip birşey görmedim. belki bana öyleydi bilemedim. Laboratuvar ise başka laboratuvar deneyimim olmadığı için birşey diyemem. ama çok gelişmiş embriyolog olduğunu düşünmüyorum. ikinci tüp deneyimim orda değil Ankarada olacağım. Hatta Yakup bey başka yerde tüp tedavi olacak hastaya rapor da vermiyor. Yakup beyi olumsuzlamak istemem evet kendimce gördüğüm eksiklikleri oldu belki başka hastada iyiidr. En azından neden transfer olunmadı bununla ilgili hastasına dönüş yapa bir sonraki tedaviye hastasını psikolojik olarak hazırlar. bunu görmedim

Erzurum araştırma temmuz ayında başlıyor mu bilgisi olan varmi
ben geçen gün aradığımda bana Ağustos ayında başlanacak denildi acaba bilgisi olan var mı sunan yeni tüp bebek sürecine başlayacaklar için ne zaman muayeneler başlayacak? Bünyamin bey kesin üniversitede başlamış heralde 3e kadar oluyormuş 3ten sonra Buhara’da oluyormuş doğru mu acaba

ben geçen gün aradığımda bana Ağustos ayında başlanacak denildi acaba bilgisi olan var mı sunan yeni tüp bebek sürecine başlayacaklar için ne zaman muayeneler başlayacak? Bünyamin bey kesin üniversitede başlamış heralde 3e kadar oluyormuş 3ten sonra Buhara’da oluyormuş doğru mu acaba
Bünyamin hocadan bilgim yok ama15 Ağustos kesin dediler başka biriyle daha görüştüm Ağustos bilebelirsiz dedi

Back
X