- 23 Şubat 2017
- 1.275
- 1.037
- 133
- Konu Sahibi kaptanelif
- #1.621
oğlum 21 aylık ve burda yaptırdım yine oraya gideceğim inşallah...PEKI NASIL ACABA KALİTELİ BI YERMI
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlum 21 aylık ve burda yaptırdım yine oraya gideceğim inşallah...PEKI NASIL ACABA KALİTELİ BI YERMI
Kime yaptırmıştınız sorununuz neydi tüp bebekte anlatır mısınız bende orada başlayacağım fikir olsunAtatürk eah da denemistik memnun kalmadm tabi sizin kendi fikriniz
herkes güler yüzlü ve pozitif olduğundan bünyamin beyi tercih ediyor. bu iş çoğunlukla moral işi sonuçta verecek olan Allah onlar sadece aracı. o yüzden milletin ne dediğinin önemi yok hocayla elektriğiniz uyduysa önemli olan o...Bunyamin beye yaptırmıştık esimin ki isa beydi bi kere cok sıra bekliyorsunuz bi kabine 3 bayan giriyordu 4 sene oncesinden bahsediyorum simdi nasil bilemem de 3.gun embriyosu oluyordu hep hic 5.güne bekletmediler esimin ameliyatinda 1 kere bile isa beyi göremedik ne öncesinde ne sonrasında dedigim gibi simdi nasil bilemem
Kesin bişey söylemek güç. Doktorun kararı ama adetin 2. Veya 3. Günü gidersen şansın artar diyebilirimArkadaşlar Atatürk üniversitesinde doğrudan tüp bebek yaptırmak için ne yapmamız gerekiyor . Bilginiz var mı acaba ? Yani adet iken mi gitmeli nasıl başlamak gerek sürece.. şehir dışından gideceğim boş boşuna gitmiş olmak istemiyorum
Kesin bişey söylemek güç. Doktorun kararı ama adetin 2. Veya 3. Günü gidersen şansın artar diyebilirim
Arkadaşlar Atatürk üniversitesinde doğrudan tüp bebek yaptırmak için ne yapmamız gerekiyor . Bilginiz var mı acaba ? Yani adet iken mi gitmeli nasıl başlamak gerek sürece.. şehir dışından gideceğim boş boşuna gitmiş olmak istemiyorum
Arkadaşlar Atatürk üniversitesinde doğrudan tüp bebek yaptırmak için ne yapmamız gerekiyor . Bilginiz var mı acaba ? Yani adet iken mi gitmeli nasıl başlamak gerek sürece.. şehir dışından gideceğim boş boşuna gitmiş olmak istemiyorum
Merhabalar, Erzurum araştırma hastanesine gittiniz mi acaba? Biraz bilgi verebilir misiniz, ben de bu ay gitmeyi düşünüyorum, ne yapmam gerekiyor?Arkadaşlar Atatürk üniversitesinde doğrudan tüp bebek yaptırmak için ne yapmamız gerekiyor . Bilginiz var mı acaba ? Yani adet iken mi gitmeli nasıl başlamak gerek sürece.. şehir dışından gideceğim boş boşuna gitmiş olmak istemiyorum
Canım mesajını yeni gördüm.Merhabalar, Erzurum araştırma hastanesine gittiniz mi acaba? Biraz bilgi verebilir misiniz, ben de bu ay gitmeyi düşünüyorum, ne yapmam gerekiyor?
Ben aşılama için gitmiştim ama hafif kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi doktor bu ay onu kullan sonrasına bakalım dedi. Sanırım bu hap kisti atıyormuş. Profesör e gidiyorum ben; hastane lafı. Doğum katı çok kalabalık olmuyor , normal yani devlet hastanesinden daha iyiMerhaba arkadaşlar, Erzurum’da son durumlar hakkında bilgisi olan var mı, aşılama veya tüp bebek tedavisi yapılıyor mu? İşlem nasıl oluyor? İlk kez gidecek biri neler yapmalı, randevu almalı mıyız?
Teşekkür ederim canım. Gitmeden önce sistem nasıl işliyor, prosedür nasıl öğrenmek istiyorum. Bilirsiniz hastanede personelden bilgi almak kolay olmuyor . İlk gittiğimiz zaman çok basit şeyleri bile bilmeyebiliyoruz. Her hastanenin işlemleri de farklı. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederimCanım mesajını yeni gördüm.
Sabah erkenden hastaneye gidip vezneye ücret yatırıyorsun. Sonra da doktorun yanına çıkıyorsun. Adetin 2. Veya 3. Günü git ki hormon testlerini yapabilsinler. Ben 2. Gün gittim . Hoca adetli iken muayene etti. O an doktor ne yapacağınıza karar veriyor zaten
İlk gider gitmez hastane girişinden sola dön . (İşl girişte vezne var orası almıyor kadın hastalıklarını) Uzun bir tünel gibi bir yer var onun sonuna kadar git. Tekrar sola dön; bu yanık merkezi vs gibi bir yer var onu sa geçince karşına vezne çıkacak. Ordan hoca seçmene yardımcı oluyorlar. Tüp bebek ve inf e aynı hocalar bakıyor ama zaten orda söylersen yardımcı olurlar. Sonrasında 3. Kata asansör ile çıkıp sekreterliğe vezneden aldığın ödeme makbuzunu veriyorsun ki sisteme girişini yapsın. Hemşireler de orda seni hocanın yanına alıyor sıra ile. İlk gidişte eşine gerek yok. Ama daha evvelden testler vs yaptırdıysanız yanında götür hoca onlara da bakıyorTeşekkür ederim canım. Gitmeden önce sistem nasıl işliyor, prosedür nasıl öğrenmek istiyorum. Bilirsiniz hastanede personelden bilgi almak kolay olmuyor . İlk gittiğimiz zaman çok basit şeyleri bile bilmeyebiliyoruz. Her hastanenin işlemleri de farklı. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Şimdi hastanede bölümler ayrı ayrı mı (kadın hastalıkları, infertilite, tüp bebek diye) yoksa hepsi aynı yerde mi? Mesela vezneye neye göre ücret ödüyoruz? Doktoru veya bölümü kendimiz mi seçiyoruz? İlk gittiğimizde eşim de yanımda olsun mu?
Ücret çok değil canım 155 TLTeşekkür ederim canım. Gitmeden önce sistem nasıl işliyor, prosedür nasıl öğrenmek istiyorum. Bilirsiniz hastanede personelden bilgi almak kolay olmuyor . İlk gittiğimiz zaman çok basit şeyleri bile bilmeyebiliyoruz. Her hastanenin işlemleri de farklı. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Şimdi hastanede bölümler ayrı ayrı mı (kadın hastalıkları, infertilite, tüp bebek diye) yoksa hepsi aynı yerde mi? Mesela vezneye neye göre ücret ödüyoruz? Doktoru veya bölümü kendimiz mi seçiyoruz? İlk gittiğimizde eşim de yanımda olsun mu?
Çok güzel anlatmışsınız, teşekkür ederim. Umarım ilk gidişte hayal kırıklığına uğramam ve devam ederim.İlk gider gitmez hastane girişinden sola dön . (İşl girişte vezne var orası almıyor kadın hastalıklarını) Uzun bir tünel gibi bir yer var onun sonuna kadar git. Tekrar sola dön; bu yanık merkezi vs gibi bir yer var onu sa geçince karşına vezne çıkacak. Ordan hoca seçmene yardımcı oluyorlar. Tüp bebek ve inf e aynı hocalar bakıyor ama zaten orda söylersen yardımcı olurlar. Sonrasında 3. Kata asansör ile çıkıp sekreterliğe vezneden aldığın ödeme makbuzunu veriyorsun ki sisteme girişini yapsın. Hemşireler de orda seni hocanın yanına alıyor sıra ile. İlk gidişte eşine gerek yok. Ama daha evvelden testler vs yaptırdıysanız yanında götür hoca onlara da bakıyor
Her gittimizde mi ücret ödüyoruz?Ücret çok değil canım 155 TL
Ben de daha 1 defa gittim ama orda bulunan hemşireler 15 gün geçerli olduğunu söyledi ilk ödenen ücretinHer gittimizde mi ücret ödüyoruz?