- Konu Sahibi kaptanelif
- #1.101
Varsa çıkar zaten benim çıkmışti :)))Benimde pazartesi 10 oluyo gidip vereyim bende
İnşallah güzel haberlerle gel canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varsa çıkar zaten benim çıkmışti :)))Benimde pazartesi 10 oluyo gidip vereyim bende
Çok çok sağol canım inşallah. Senin doktorun kimdi buaradaVarsa çıkar zaten benim çıkmışti :)))
İnşallah güzel haberlerle gel canım
Bünyamin hocaydi canm senin peki ??Çok çok sağol canım inşallah. Senin doktorun kimdi buarada
Benimde yakup hoca canım inşallah herkes biran önce bebişine kavuşur sağlıcaklaBünyamin hocaydi canm senin peki ??
İnşallah canım amin aminBenimde yakup hoca canım inşallah herkes biran önce bebişine kavuşur sağlıcakla
Yaklaşık bir haftadır estrofem denen ilacı kullanıyorum benimde sarımsı bir akıntım var ve yoğun sanırım hormonal değişikliklerden oluyo bişeye yormak yanlış olur . Ama sana tavsiyem 12 gün test yapman yönünde olur bazı kadınlarınki erken görünebiliyor kanda ama benimki 10 . Gün hala çıkmamıştı bu sebepten tutmadı diye doktora bile geç gittim test istedi doktor 28 çıktı yani teorik olarak gebeydimocak ayında opudan sonra yumurtalarım döllenmediği için transfer aşamasına geçemedik. O ay adetim 5 gün erken geldi. Bu ay 24ünde transferim oldu ve bugün hem ruhen hem kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir his var. Eğer ocak ayındaki gibi olup tutmadıysa yine erken olcam diye korkuyorum. Hiç böyle olan var mı? Hafif akıntım var ama kahverengi değil sarı beyaz gibi
Muhtemelen sadece yumurta toplamadan sonra kullanılan ilaçları kullanırsın canımKızlar acil cvp benim bugün yumurta toplama oldu fazla yumurta toplanmış 22 tane Bünyamin bey dediki şişlik olur diye yapmıyacakmış transferi bir ay sonra yaparsa tekrar iğne kulanırmıyım bilen varmı acaba bide çok ağrım var sizde böyle oldunuzmu
Canım çok gecmis olsun ohss yani şişlik olacak bol bol su için protein ağırlıklı beslen.Kızlar acil cvp benim bugün yumurta toplama oldu fazla yumurta toplanmış 22 tane Bünyamin bey dediki şişlik olur diye yapmıyacakmış transferi bir ay sonra yaparsa tekrar iğne kulanırmıyım bilen varmı acaba bide çok ağrım var sizde böyle oldunuzmu
Canım gördüğüm kadarıyla gebesin hayırlı olsun. Sana bir sorum var 24ünde transferim oldu yakup hoca beni perşembe günü çağırdı kan vermek için. Ben dün dayanamayıp kan verdim. Beta hcg 16çıktı sence yükselirmiCanım çok gecmis olsun ohss yani şişlik olacak bol bol su için protein ağırlıklı beslen.
Yok canım transfer olacağın ay iğne yok ilaç var hap jel yada fitil falan canım .
Sağol canm Allah razı olsun.yani transfer gününü saymazsak 9. Günündu dün 16 çıkmış .yarın bı daha yap canım eğer iki katı artmissa tamamdır inşallah artmıştır canım .yükselir canım yeterki Rabbim ol desin .kimin az çıkıyor sonra yükseliyor kiminin fazla çıkıyor .onemli olan iki katı artmasıCanım gördüğüm kadarıyla gebesin hayırlı olsun. Sana bir sorum var 24ünde transferim oldu yakup hoca beni perşembe günü çağırdı kan vermek için. Ben dün dayanamayıp kan verdim. Beta hcg 16çıktı sence yükselirmi![]()
Ay içimi rahatlattınız çok korkuyorum iğne kullanırım diye hamileliğin nasıl geçiyor rabim sağlıkla kucağına almayida nasip etsinBende geçen yıl ohss oldum serum falan aldım sonra geçti çok kötü olursan Erzurum'a git serum taksinlar
Inşallah güzel sonuç alırsın canımCanım gördüğüm kadarıyla gebesin hayırlı olsun. Sana bir sorum var 24ünde transferim oldu yakup hoca beni perşembe günü çağırdı kan vermek için. Ben dün dayanamayıp kan verdim. Beta hcg 16çıktı sence yükselirmi![]()
Biz burda destek ve umut olalım birbirimize yanlız bir şey söyleyeceğim ben 8 yıldır gezmediğim doktor kalmadı ama bukadar güzel sonuç alan hastane görmedim buda umut oluyor bizeEvet kimse yazmıyor artık
Amin canım Allah razı olsun inşallah sağlıcakla alalım kucağımiza inşallah . Hamilelik bulantı kusmayla devam ediyor canım .Ay içimi rahatlattınız çok korkuyorum iğne kullanırım diye hamileliğin nasıl geçiyor rabim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin