Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Merhaba kizlar dun erzuruma gittim tsh yuksekti yazmistim daha önce.endokrin doktoru bana gecen ay 100mg ilac yazdi bunyamin hocaya ciktim dedimki hocam doktor bana 100mg ic dedi bunyaminde dediki yok sen 200 ic biran evvel dūssun kistlerin buyumeden baslayalim tedaviye ve dun gittim endokrine kan degerim sifir cikmis doktora dedim bunyamin dr boyle demisdiye öyle seymi olur dedi cok dusuk cikmis niye benim degilde onun dedigini yapauyosun diye kizdi be nasilki hipotroit olmamissin dedi yani anlayacaginiz beni 1yildir oyaliyor bunyamin hoca ve ben ona asla ama asla hakkimi helal etmiyorum ve tshmi duzene sokar sokmaz direk onunla iliskimi kesip yakup beye gidecem.onun yuzunden bu ayda olmadi yani 100mg icsemdim sifira dusmeyecekti sifir oldugunda oda tedaviye engel
Demek i bildiği bir şey var yoksa genelde çok çabuk yapıyor hiç òyle uzun zamandır geleni görmedim bak biz 7 kişiydi k bugün hepsine yapmış bir bana tırasver yapmıyor çünki karnın şişer dedi ve şişti

kendini başka bişeyle meşgul etmeye çalış tatlım. iyi tarafından bak bu sefer o kadar rahatım ki anlatamam sana ağrım sızım yok süslenip gidiyorum hastaneye perişandım geçen sefer . inşallah hepimizin kucağını doldurur rabbim
Şuan evde serum takılı ağrım var Evimin işini yapamıyorum çıkamıyorum bir yere yarın nasıl Erzuruma gidecem diye düşünüyorum valah bilmiyorum ki nasıl llacak

ilk transferim canım. 50 çıktı bugün dün 34tü yakup hoca 2 güne kan vermeye devam et dedi bakalım ne olacak
sanki olacak gibi geliyor bana.:rapci: sakın ihmal etme git doktora kan testlerini kontrol et bazen doktorların gözünden kaçabiliyor Allah aratmasın inşallah.

Merhaba kizlar dun erzuruma gittim tsh yuksekti yazmistim daha önce.endokrin doktoru bana gecen ay 100mg ilac yazdi bunyamin hocaya ciktim dedimki hocam doktor bana 100mg ic dedi bunyaminde dediki yok sen 200 ic biran evvel dūssun kistlerin buyumeden baslayalim tedaviye ve dun gittim endokrine kan degerim sifir cikmis doktora dedim bunyamin dr boyle demisdiye öyle seymi olur dedi cok dusuk cikmis niye benim degilde onun dedigini yapauyosun diye kizdi be nasilki hipotroit olmamissin dedi yani anlayacaginiz beni 1yildir oyaliyor bunyamin hoca ve ben ona asla ama asla hakkimi helal etmiyorum ve tshmi duzene sokar sokmaz direk onunla iliskimi kesip yakup beye gidecem.onun yuzunden bu ayda olmadi yani 100mg icsemdim sifira dusmeyecekti sifir oldugunda oda tedaviye engel
tatlım çok üzüldüm senin adına bende aynı dertten muzdaribim. beni de zeynep kamildekiler aynı dediğin gibi yapmıştı. sana tavsiyem aile hekimine durumu anlat doz ayarlama çok zor tsh 1.5-2,5 arası olması gerekiyor. ben her türlü şeklini denedim 5 haftada bir test yaptır ben öğle yaptım ama ilacını çok düzenli alman gerek. örneğin ben sabah aç karnına içiyorumki mideme girecek olan yiyecekler ilacın emilimini bozmasın yarım saat 45 dakka hazırlanmam sürüyor ondan sonra yemek yiyorum. 50 denedim az geldi 75 fazla 6 gün 62,5 az haftada bir günde 75 lik içiyorum şu an bakalım ne olacak. dengede tutmak çok zor. ama kadın doğumcunun bu işe soyunması çok saçma yakup hoca bana dahiliye veya endokrin uzmanına git dedi ve onlarla ayarla dozunu dedi. moral çok önemli bizim işimizde ama doktorların da elinde çok bişey yok tebdil-i mekanda ferahlık vardır. sen bilirsin bi de onu dene bakalım ne olacak. rabbim emeklerinin karşılığını versin.:KK74:

Demek i bildiği bir şey var yoksa genelde çok çabuk yapıyor hiç òyle uzun zamandır geleni görmedim bak biz 7 kişiydi k bugün hepsine yapmış bir bana tırasver yapmıyor çünki karnın şişer dedi ve şişti
Canim ben daha tedaviye baslamdim bile cunku beni cok oyaladi 3.5cm kistle bircok doktor basliyor tedaviye ama o baslamadi ūstelik o bana 200mg ic cabucak düssun dedi endokrin doktoru bile kizdi o niye karisiyor diye.herkese bir olmuyor malesef .benim asgari ucretle calisiyor 25 gunde ikikez geldim ikikezde bana fatura kestirtti 1 ayda 2kez ücret yatiranda hic gormedim bilmiyorum cok sogudum ondan.hakkimda hayirlisi ne diyeyim artik

tatlım çok üzüldüm senin adına bende aynı dertten muzdaribim. beni de zeynep kamildekiler aynı dediğin gibi yapmıştı. sana tavsiyem aile hekimine durumu anlat doz ayarlama çok zor tsh 1.5-2,5 arası olması gerekiyor. ben her türlü şeklini denedim 5 haftada bir test yaptır ben öğle yaptım ama ilacını çok düzenli alman gerek. örneğin ben sabah aç karnına içiyorumki mideme girecek olan yiyecekler ilacın emilimini bozmasın yarım saat 45 dakka hazırlanmam sürüyor ondan sonra yemek yiyorum. 50 denedim az geldi 75 fazla 6 gün 62,5 az haftada bir günde 75 lik içiyorum şu an bakalım ne olacak. dengede tutmak çok zor. ama kadın doğumcunun bu işe soyunması çok saçma yakup hoca bana dahiliye veya endokrin uzmanına git dedi ve onlarla ayarla dozunu dedi. moral çok önemli bizim işimizde ama doktorların da elinde çok bişey yok tebdil-i mekanda ferahlık vardır. sen bilirsin bi de onu dene bakalım ne olacak. rabbim emeklerinin karşılığını versin.:KK74:
Off cok yoruldum ben cok düzelli kullandim keske onu ln dedigini yapmasaydim endokrin doktoru nasilki hipotiroit olmamissin dedi benim verdigim tozu iceceksin dedi.ve ben ilcede oturuyorum heray gelsim inanki enaz 300tlye mal oluyor yani asgari ucretle calisiyor esimde ben yakup kumtepeye bide gideyim bakayim ins o bana hayirli olur

Geçmiyor ikide olmamış bende diyorum çünkü kendimi çok kasıyorum olsaydı bence tutmazdı herseyin hayirlısı isallah
senin sağlığın daha önemli tatlım benim bi arkadaşım öyle gebe kaldı 18 hafta çekti. su aldılar haftalık karnından gebeliği riskli geçti bebekleri erken doğdu. ne gerek var Allah verecekse önümüzdeki ay da verir sen kendini düşün şu anda. iyileşmene bak bi-iznillah 2 ay sonraa hamilesin inşallah :halay::halay::halay::halay:

Back
X