- 23 Şubat 2017
- 1.275
- 1.037
- 133
- Konu Sahibi kaptanelif
- #1.161
Canim ben daha tedaviye baslamdim bile cunku beni cok oyaladi 3.5cm kistle bircok doktor basliyor tedaviye ama o baslamadi ūstelik o bana 200mg ic cabucak düssun dedi endokrin doktoru bile kizdi o niye karisiyor diye.herkese bir olmuyor malesef .benim asgari ucretle calisiyor 25 gunde ikikez geldim ikikezde bana fatura kestirtti 1 ayda 2kez ücret yatiranda hic gormedim bilmiyorum cok sogudum ondan.hakkimda hayirlisi ne diyeyim artik
üzülme tatlım olanda hayır vardır. sen belliki soğumuşsun ondan bence de bi değişiklik iyi gelir. ama senin rahat ve huzurlu olman çok önemli rapor çıkardıysan çok bi yükü olmaz sana diye düşünüyorum. il dışından geliyorsan sevkle gelirsen yol parasını da ödüyor devlet.Off cok yoruldum ben cok düzelli kullandim keske onu ln dedigini yapmasaydim endokrin doktoru nasilki hipotiroit olmamissin dedi benim verdigim tozu iceceksin dedi.ve ben ilcede oturuyorum heray gelsim inanki enaz 300tlye mal oluyor yani asgari ucretle calisiyor esimde ben yakup kumtepeye bide gideyim bakayim ins o bana hayirli olur