Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

üniversitedemi yaptırıcan aşılamayı .aşılama için herhangi bir para ödemiyosun sadece hocaya muayene için ilk sefer ücret ödüyosun bide aşılamaya başlayınca ilaç ve iğneleri kendin alıyon iğne için rapor cıkarıyo zaten ben 210 tl ye iğneyi aldım iğneden önceki ilacıda 130 tl ye aldım bunun harıcınde bır ödeme yok
Evet canım üniversitede yaptırcam Bünyamin hocaya. İyiymiş valla çok fazla bir ödeme yokmuş. Haziran sonu inşallah başlıcam tedaviye Allah kısmet ederse

İnşallah canım tüm isteyenlere hayırlı bir evlat nasip etsin. Aşılama ağrılı mı bir işlem mi acaba
yani agri oluyo tabi ama öyle dayanilmaz birsey degil korkma sakin bende bugun on bucukta asilama olucam bakalim kizlar hepinizden dua bekliyorum rabbim hepimizi sevindirsin kucagimizi doldursun 😊😊

Bünyamin hoca da başladım canım bizimki sebepsiz infertilite
canım bende sebepsiz infetilite benimde 3 yıl oldu bünyamin hocaya direk gidebilirmiyim acaba? bende artık tüp bebek diyorum ama erzurummu trabzonmu karar veremedim? benim 7 yaşında oğlum var rapor yaptıramıycam yani bir aşılama yaptırdım tutmadı

yani agri oluyo tabi ama öyle dayanilmaz birsey degil korkma sakin bende bugun on bucukta asilama olucam bakalim kizlar hepinizden dua bekliyorum rabbim hepimizi sevindirsin kucagimizi doldursun 😊😊
Ahhh canım benim Rabbim yardımcın olsun. Yürüdüğümüz dikenli yollar gül bahçesine çıksın inşallah 😳

canım bende sebepsiz infetilite benimde 3 yıl oldu bünyamin hocaya direk gidebilirmiyim acaba? bende artık tüp bebek diyorum ama erzurummu trabzonmu karar veremedim? benim 7 yaşında oğlum var rapor yaptıramıycam yani bir aşılama yaptırdım tutmadı
Direk gidip tüp bebek yaptırmak istediğini söyleyebilirsin muayene eder duruma göre ilaç verirse verir uygun gördüğü tarihte de başlar

Kızlar iyi geceler. Biz aşılama yaptıracaktık fakat vazgeçtik direk tüp bebeğe geçmek istiyoruz. Benim hiç deneyimim olmadığı için sizlere sormak istiyorum. Şimdi ben bu adetimin ikinci günü gitsem ilaçlara hemen başlar mıyız yoksa önce farklı tahliller mi isteyecekler. Hormon testi rahim filmi ultrason herşeye bakıldı aslında herşey normal sorun eşimde oldugu icin tüp bebek yaptırmak istiyorum. Sulu ultrason varmış bide hiç duymadım ama bazı yerlerde sulu ultrasonda istiyorlarmış Erzurum da böyle bir uygulama var mı

Back
X