- 21 Temmuz 2015
- 132
- 69
- 98
- 33
- Konu Sahibi kaptanelif
- #1.561
HADİ HAYIRLISI OLSUN BAKALIM BUNYAMIN HOCANIN YERİNE ATAKAN BEYMI GECMIŞCumartesi sabaha tekrar çağırdı o zamana opu yu söyleyecek ama tahminim pazartesi yada salı diyecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HADİ HAYIRLISI OLSUN BAKALIM BUNYAMIN HOCANIN YERİNE ATAKAN BEYMI GECMIŞCumartesi sabaha tekrar çağırdı o zamana opu yu söyleyecek ama tahminim pazartesi yada salı diyecek
Yok canım tüp bebek de sadece Yakup hoca var ama atakan hoca da tüp bebek yapıyor onun odası ayrı kendi odası var bütün prof ve doc.dr larin olduğu kadın doğum bölümü var orada ama Yakup hoca sürekli tüp bebekte arada ameliyat a gidiyor galibaHADİ HAYIRLISI OLSUN BAKALIM BUNYAMIN HOCANIN YERİNE ATAKAN BEYMI GECMIŞ
Cnm ben cift transfer yapilsin istiyorum yakup hoca tersmis ondan cekiniyorum atakan hoca biraz daha ilimli ya hani sadece transfer edicek ama bilmiyomki cokmu ters yakup hocaSeninkiler şuan dondurulmuş ya direk Yakup hoca ya git eğer sıkıntı olmazsa bende devam edeceğim artık Yakup hoca ile yani dönüp dolasip oradayım zaten sabit olsun yerim en azından
Valla o konuda birşey diyemem dediğini yaptırıyor o doğruCnm ben cift transfer yapilsin istiyorum yakup hoca tersmis ondan cekiniyorum atakan hoca biraz daha ilimli ya hani sadece transfer edicek ama bilmiyomki cokmu ters yakup hoca
ÇİFT TRANSFERDE YAŞ SINIRI VAR YAŞINIZ KAÇCnm ben cift transfer yapilsin istiyorum yakup hoca tersmis ondan cekiniyorum atakan hoca biraz daha ilimli ya hani sadece transfer edicek ama bilmiyomki cokmu ters yakup hoca
Ben birkaç arkadaşdan duydun 28 32 yaşında olan ama çift embriyo transferi yapılan hocaya durumunu anlatınca tamam diyen hocalar oluyor tabi bazı hocalar da risk almak istemiyorÇİFT TRANSFERDE YAŞ SINIRI VAR YAŞINIZ KAÇ
ÇİFT TRANSFERDE YAŞ SINIRI VAR YAŞINIZ KAÇ
Aynen oyle canim yasim 32 ama bunyamin hoca cift transfer yapiyorduBen birkaç arkadaşdan duydun 28 32 yaşında olan ama çift embriyo transferi yapılan hocaya durumunu anlatınca tamam diyen hocalar oluyor tabi bazı hocalar da risk almak istemiyor
Yakup hoca ile ilgili bu konuda birşey duymadım Atakan hoca ile ilgili de duymadım yani bazı şeyler nasip bide bu konuya çok takılmayın bence bende çift istiyorum ama ısrar da edemem yani tek de olurAynen oyle canim yasim 32 ama bunyamin hoca cift transfer yapiyordu
Atakan hocayı tanımıyorum ama Yakup hocanın bayadır hastasıyım kendinizi ona teslim ettikten sonra hiç bir şey için endişelenmeyin. İşinin ehli zaten ne yapılması gerekiyorsa onu yapacaktır. Yakup hoca fazla konuşmaz yalnız gerektiğinde gerekli bilgilendirmeyi açıklamayı yapar. Doktorunuza güvenin emin ellerdeyim deyin rahat olun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.Kızlar burada Erzurum daki hocalari tanıyan var diye buraya yazmak istedim Atakan hoca ile başladık tüp bebeğe opu ma giremeyecek diye Yakup hoca ya yönlendirdi o bir gün versin diye o da tekrardan muayene etti ve Atakan hocanın ölçtügü yumurta boyutlarından 3-4 mm daha küçük ölçtü hemşire söyledi bak dedi heryerinden ölçüyorum yok o boyutlarda dedi en büyükleri 14-16 mm arası iğnenin dozunu düşürmüştü Atakan hoca Yakup hoca tekrar arttırdı Bide bu hastaya opu yapılsa bile transfer yapılmasının dondurulsun rahim kalınlığından bahsetti galiba ismini unuttum da uygun degil dedi ya şok üzerine şok geçirdim rahim kalınlığı benim bildigim yumurta toplarken ki aşama da bakılır yarın sabah erken den tekrar gideceğim Yakup hoca kontrol edecek valla şuan çok gerginim ya allak bullak ettiler beni![]()
Hayır ters biri değil sadece gerektiğinde konuşan biri. Hatta anlamadığım yerde gündelik hayattan örnek veriyor:) Herkes neden ters diye anlatıyor yazıyor insanları korkutuyorlar anlamıyorum. Cift embriyo transferi yapıorlar. Yalnız sizin gelişen embriyo sayınıza ve kalitenize göre değişiyor. Bu konudada transfer günü embriyologlar açıklama yapıyor. Rahat olur. Herşey gönlünüzce olsunCnm ben cift transfer yapilsin istiyorum yakup hoca tersmis ondan cekiniyorum atakan hoca biraz daha ilimli ya hani sadece transfer edicek ama bilmiyomki cokmu ters yakup hoca
Ben bircokkisiden duydum soru bile sorsan bagirip cagiriyor diye gerek burdan gerekte hastanedeyken. Hatta esime biri anlatmis soru sorunca direk sanane seni ne ilgilendirir falan diyormusHayır ters biri değil sadece gerektiğinde konuşan biri. Hatta anlamadığım yerde gündelik hayattan örnek veriyor:) Herkes neden ters diye anlatıyor yazıyor insanları korkutuyorlar anlamıyorum. Cift embriyo transferi yapıorlar. Yalnız sizin gelişen embriyo sayınıza ve kalitenize göre değişiyor. Bu konudada transfer günü embriyologlar açıklama yapıyor. Rahat olur. Herşey gönlünüzce olsun![]()
Bunyamin hocada oyleydi gerekmedikce konusmazdi ama terslemezdideAtakan hocayı tanımıyorum ama Yakup hocanın bayadır hastasıyım kendinizi ona teslim ettikten sonra hiç bir şey için endişelenmeyin. İşinin ehli zaten ne yapılması gerekiyorsa onu yapacaktır. Yakup hoca fazla konuşmaz yalnız gerektiğinde gerekli bilgilendirmeyi açıklamayı yapar. Doktorunuza güvenin emin ellerdeyim deyin rahat olun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Şuan aynen anlattığıniz gibi yapıyorum saçma sapan sorular sormadigim için her kontrolde kendisi sorar bazı şeyleri ve gerçekten net konuşan bir doktor iyi olup yanlış yönlendirmesi den se ben razıyım herşeyi sormamayaAtakan hocayı tanımıyorum ama Yakup hocanın bayadır hastasıyım kendinizi ona teslim ettikten sonra hiç bir şey için endişelenmeyin. İşinin ehli zaten ne yapılması gerekiyorsa onu yapacaktır. Yakup hoca fazla konuşmaz yalnız gerektiğinde gerekli bilgilendirmeyi açıklamayı yapar. Doktorunuza güvenin emin ellerdeyim deyin rahat olun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
Bünyamin hoca gittimi
Bünyamin hoca gitti Yakup hoca var tüp bebek de rapor için tüm belgeleriniz tahlileriniz hazirsa aynı gün içerisinde çıkıyor hazır değilse sıkıntılı baslasa bile ücretli alırsınız ilaçlarıYarın adetinin 2 günü tüp bebek için gorusucen raporu aynı gün veriyolarmi hemen tedaviye başlıyorlardı yoksa bi dahaki atamı bakiyolar
İlaçlar ne kadar mesai saatine kadar cikiyomu rapor biz öğleden sonra orda oluruz muayene rapor yetisirmiBünyamin hoca gitti Yakup hoca var tüp bebek de rapor için tüm belgeleriniz tahlileriniz hazirsa aynı gün içerisinde çıkıyor hazır değilse sıkıntılı baslasa bile ücretli alırsınız ilaçları
Öğleden sonra yetişmez canım oradakiler sabah 8 de burada olun diyor erken dan kan veriyorsun ki muayene odasına girene kadar kan çıksın kan sonucuna göre başlatacak çünkü ilaçlara sorun çıkarsa kanda başlatmıyor ve rapor da zor öğleden sonraİlaçlar ne kadar mesai saatine kadar cikiyomu rapor biz öğleden sonra orda oluruz muayene rapor yetisirmi