- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
- 158
- Konu Sahibi kaptanelif
biz açıkçası yarıyıl tatilinde istanbulda falan yaptırmayı düşünüyorduk ama beklemek beni çok yoruyor.1 milyar çok uygun geldi ya, bize şifa da yaptırdığımız ilk denememiz yaklaşık 6 milyara mal olmuştu.rapor çıkardığınız için mi böyle uygun?bi de rapor çıkarmak için hangi şarrtların olması gerekiyor?biz aşılama falan yaptırmadık bi tüp bebek denememiz var sadece.haziran 19 da üçüncü yılımız dolacak.ikimiz de çalışıyoruz.sanırım rapor için şartlar tutmuyor.bi de hastaneye gittiğimizde bünyamin bey i kesin görebilecek miyiz?
bunyamın bey orda oldugu surece kesın canım... merak etme randevu yok ama herkesle ılgılenıyorlar. ben raporluydum evet. rapor ıcın ıkı basarısız asılama 3 yıllık evlı olma eslerın bırının en az 5 yol sıgortalı olması yaş olarakta 27 galıba ondan emın degılım buyuk olma. sartlar galıba bu. ancak eger sorun varsa dırek tup bebek derlerse dr lar o zaman bu sartlar goz ardı edılıp rapor cıkıyor. oraya gıttıgınde daha dogru cevap alabılırsın canım. hemsıreler bıle bu konuda yardım edıyor. sekreterı var ayrı orda odasını goreceksın onada sorabılırsın...ozelde pahalı evet malesef.