Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Mikroenjeksiyon mutlaka olmali tabi cunku bazi durumlarda sperm yumurtayi tanimiyo veya yumurta zarı kalin olup dollenmiyor falan oyizden tup bebek yapan biyerde olmamasi cok sacma bence
Aşilama yaptiran arkadas hayirli olsun guzel sonuclar al insallah
Benim ameliyatimi yapti bunyamin hoca baska problemler de vardi cok ilgilendi sagolsun cok da iyi biri bence anlayişli bide guven veriyo boş konusmuyo ne gerekiyosa onu yapiyo

Mikroenjeksiyon mutlaka olmali tabi cunku bazi durumlarda sperm yumurtayi tanimiyo veya yumurta zarı kalin olup dollenmiyor falan oyizden tup bebek yapan biyerde olmamasi cok sacma bence
Aşilama yaptiran arkadas hayirli olsun guzel sonuclar al insallah
Benim ameliyatimi yapti bunyamin hoca baska problemler de vardi cok ilgilendi sagolsun cok da iyi biri bence anlayişli bide guven veriyo boş konusmuyo ne gerekiyosa onu yapiyo

işte mikroenjeksiyon tekniğinin olması evet güzel de, imsi de olsaymış keşkeee...ben de istanbula mı gitsem yoksa bünyamin beye mi gitsem bilemedim :( çok kararsızım. ne yapayım sizce

işte mikroenjeksiyon tekniğinin olması evet güzel de, imsi de olsaymış keşkeee...ben de istanbula mı gitsem yoksa bünyamin beye mi gitsem bilemedim :KK43: çok kararsızım. ne yapayım sizce
ya ist.gelen hasta çok tanıdım ben...Rabbim isterse olur zaten...bugün yine sevinçli bayanları gördüm tüp bebekden...bünyamin beye bende çok güveniyorum ...boş umut vermiyo gibi....

ya ist.gelen hasta çok tanıdım ben...Rabbim isterse olur zaten...bugün yine sevinçli bayanları gördüm tüp bebekden...bünyamin beye bende çok güveniyorum ...boş umut vermiyo gibi....

ben ikinci aşılamam için bünyamin beye gittiğimde , bizim değerlere baktı ve dediki sizin bu değerlerinizle tüp bebek olmaz, aşılama olur diye ama işte sonuç ortadaa. 2. aşılama kimyasal gebelik , 3. aşılama negatif :(
3. aşılama sonrası dediki gelin tüp bebek yapalım...

Canim sonucta doktorlar tibbi sonuclara gore degerlere gore konusuyorlar ama
Sonucta nasipte varsa hic umut yok deseler de olur.Nasipte yoksa hic sorun yokken de olmaz.
Demek degerleriniz iyiymiş ki hoca tupe gerek duymamiş once aşilama deneyin istemis ama olmayinca olmuyo işte.
Eger degerlerinizde cok buyuk sorun yoksa ilk tup bebek denemesi icin uygun bence erzurum.Benim de ilk olacak orada denemek istiyorum bende de .tuplerim kapali olmasi dişinda sperm yada yumurta rezervi problemi olsaydi eger daha buyuk ozel bi merkezde yaptirmak isteyebilirdim.
Yine de senin kararin tabi.Her turlu tedavi yipratiyor insani sendeki tedirginligin buyuk sebebi de bu sanirim
İnsallah ilk tup tedavinde kavusursun bebegine

Aysnens sen de pozitif sonuc alirsin insallah
Bence de boşa umut vermiyor hoca sonucta ozel merkez degil ticari dusunmuyor neyse onu söylüyor ve uyguluyor ben de bunu seviyorum işte
Buarada nerede yasiyorsunuz kizlar

Canim sonucta doktorlar tibbi sonuclara gore degerlere gore konusuyorlar ama
Sonucta nasipte varsa hic umut yok deseler de olur.Nasipte yoksa hic sorun yokken de olmaz.
Demek degerleriniz iyiymiş ki hoca tupe gerek duymamiş once aşilama deneyin istemis ama olmayinca olmuyo işte.
Eger degerlerinizde cok buyuk sorun yoksa ilk tup bebek denemesi icin uygun bence erzurum.Benim de ilk olacak orada denemek istiyorum bende de .tuplerim kapali olmasi dişinda sperm yada yumurta rezervi problemi olsaydi eger daha buyuk ozel bi merkezde yaptirmak isteyebilirdim.
Yine de senin kararin tabi.Her turlu tedavi yipratiyor insani sendeki tedirginligin buyuk sebebi de bu sanirim
İnsallah ilk tup tedavinde kavusursun bebegine

Aysnens sen de pozitif sonuc alirsin insallah
Bence de boşa umut vermiyor hoca sonucta ozel merkez degil ticari dusunmuyor neyse onu söylüyor ve uyguluyor ben de bunu seviyorum işte
Buarada nerede yasiyorsunuz kizlar

kesinlikle bunyamin hocanin oyle ticari kaygisi oldugunu dusunmuyorum ben de. sagolsun moral verici konusuyor.
bizde spermde dna hasarini n oldugundan suphelenildi. ama rizede bu testi yapacak yer yok ve trabzonda dis labaratuvara gonderiyor ama o da sonuclarda hata veriyor cunku sperm icindeki hucreleri koruyacak bir aktarim araci yok.o yuzden dis lab.a göndermek yerine o testin yapılacağı bir yere gitmek gerekiyor.
esim varikosel ameliyatı oldu ama ileri hareketli %9 ve morfoloji %11di en sonki testte. simdi emodex kullaniyor.
benim de sorumum sebepsiz inf. yada pco olsaydi muhtemelen erzurumu tercih ederdim ama sperm oldugu icin imsi yi kullanan yer ariyorum...

ya ben merak ettim şu a progestan kullanıyorum sabah akşam bir tane.arası 12 saat olması önemli mi aklıma takıldı...

ya ben merak ettim şu a progestan kullanıyorum sabah akşam bir tane.arası 12 saat olması önemli mi aklıma takıldı...
sabah aksam ayni saatte almaya ozen goster. sabah 9 da ictiysen aksam 9 da al doger hapi. duzenli kullanim onemli .

Halide haklisin ozel bir durum varsa tabiiki daha iyi imkanlari olan bi merkez tercih edilmeli.Acikcasi ben esimin sperm durumunu bilmiyorum uzerinde de durmadilar en basindan beri benim sorunlarim oldu hep en sonunda da tuplerim berbat durumda oldugundan kapatildi.Bakalim bu adetimle belki giderim cok kararsizim baslama konusunda

Halide haklisin ozel bir durum varsa tabiiki daha iyi imkanlari olan bi merkez tercih edilmeli.Acikcasi ben esimin sperm durumunu bilmiyorum uzerinde de durmadilar en basindan beri benim sorunlarim oldu hep en sonunda da tuplerim berbat durumda oldugundan kapatildi.Bakalim bu adetimle belki giderim cok kararsizim baslama konusunda

canim benim, bi arkadasima da ayni sekilde davrandilar . pco hastasi bayan. hep onun uzerinden gittiler. sonra bi doktora gidiyolar asilama icin. testte esinin varikosel oldugu ortaya cikiyor.aimdi karsilikli tedavi oluyorlar. yani demem o ki mutlaka esin test yaptirsin. isin basindan onlem alip ilerlemek daha iyi olur. ayrica gec kalma tedaviye basla.yasini bilmiyorum ama ben 29 yasindayim ve cocuk sahibi olmauyi cok istiyorum... Allahim hayirli saglikli evlatlar versin insallah isteyip dileyen herkese icinde de bize... aminnnn

Esimin 2012 yilinda baska bir sebepten yaptirdigi test vardi doktor ona bakti gayet iyi tekrar yapmaya gerek yok dedi biz de bisey demedik artik.Hatta rapor icin bile Ankarada yapilmiş o testi kabul ettiler.Kadin infertilitesi diye gectiler kayda ondan herhalde cok ustunde durmadilar
Ben de 28 yasindayim tabi cok istiyorum evlendigim gunden beri hep istedim
Ben zor bi donem gecirdim manevi anlamda pek iyi hissetmedigimden cok kararsizim canim yoksa 1bucuk yildir cocuk sahibi olmakla alakali ugrasmaktan hic vazgecmedim

sabah aksam ayni saatte almaya ozen goster. sabah 9 da ictiysen aksam 9 da al doger hapi. duzenli kullanim onemli .
sağolasın..bişeyda sorcam.:)doğumyoluyla kullanım mı etkili ağız yoluyla...ilişki olayı olduğunda hapı apızdan mı kullanmalıyım..duyduğuma göre doğum yoluyla kullanım daha etkiliymiş..dr bana ikisinide kullanabilirsin demişti..

sağolasın..bişeyda sorcam.:)doğumyoluyla kullanım mı etkili ağız yoluyla...ilişki olayı olduğunda hapı apızdan mı kullanmalıyım..duyduğuma göre doğum yoluyla kullanım daha etkiliymiş..dr bana ikisinide kullanabilirsin demişti..

benim 2 asilamami bhnyamin hoca yapmisti.ikisinde de progestan vermisti. agizdan aldim ben. genellikle bas donmesi gibi yan etkilerini az hissetmek iicn vajinal kullanabilirsiniz doyorlar seker. yoksa ikisi de etkili bir farki yok.
ben agizdan almayi tercih ediyordum ve bas donmesi cok siddetli yasiyordum ama vajinal kullanamazdim yani cekiniyordum oyle kullanmaktan :)

Esimin 2012 yilinda baska bir sebepten yaptirdigi test vardi doktor ona bakti gayet iyi tekrar yapmaya gerek yok dedi biz de bisey demedik artik.Hatta rapor icin bile Ankarada yapilmiş o testi kabul ettiler.Kadin infertilitesi diye gectiler kayda ondan herhalde cok ustunde durmadilar
Ben de 28 yasindayim tabi cok istiyorum evlendigim gunden beri hep istedim
Ben zor bi donem gecirdim manevi anlamda pek iyi hissetmedigimden cok kararsizim canim yoksa 1bucuk yildir cocuk sahibi olmakla alakali ugrasmaktan hic vazgecmedim

Allah igraslarinizi bosa cikarmasin tatlimm.. biz de evlendigimizden beri hic korunmadik.. bizim de ilk test sonucunu yakup kumtepe (bunyamin hoca ile tup bebek merkezinin sorumlusu) gormustu ve bu degerlerle baba olabilen kisiler var demisti ama cok gercekci gelmemisti onun dedigi cunku %2 morfolojimiz vardı.
%4ileri hizli harwketli. heralde 6 aylik evli oldugumuz icin oyle deyip gondermisti bizi. sonradan cok arastirma yaptim ve bir suru doktora gittik ve bu oranlarla olamayacagini ogrendik. tabi bunlar hep bahane. mevlam ol dedikten sonra olur... asil Mevlamin rizasini bekliyoruz biz ve bizim gibiler... o yuzden dua etmwktwn baska caremiz yok... Allah yuzumuzu guldursun seker...

Allah igraslarinizi bosa cikarmasin tatlimm.. biz de evlendigimizden beri hic korunmadik.. bizim de ilk test sonucunu yakup kumtepe (bunyamin hoca ile tup bebek merkezinin sorumlusu) gormustu ve bu degerlerle baba olabilen kisiler var demisti ama cok gercekci gelmemisti onun dedigi cunku %2 morfolojimiz vardı.
%4ileri hizli harwketli. heralde 6 aylik evli oldugumuz icin oyle deyip gondermisti bizi. sonradan cok arastirma yaptim ve bir suru doktora gittik ve bu oranlarla olamayacagini ogrendik. tabi bunlar hep bahane. mevlam ol dedikten sonra olur... asil Mevlamin rizasini bekliyoruz biz ve bizim gibiler... o yuzden dua etmwktwn baska caremiz yok... Allah yuzumuzu guldursun seker...
Aslinda bizim oraya ilk gidisimiz yakup hocayi tavsiye ettikleri icindi.biz gittigimizde o yurtdisina gidecekti yeni hasta almiyordu oyizden yolumuz bunyamin hocaya dustu.ilk izlenim iyiydi oyizden onda devam ettik.riskli bi ameliyatti benimkisi yumurtalik kaybina sebeb olabilirdi cok sukur sorunsuz gecti ama cok emek sarfetti hoca hakkini yiyemem
Sen de iyi arastir ozaman merkezleri.imsallah ilk tup bebek denemesi son olur bizler icin.Allah hayirlisini nasip etsin yine de
Tabi bu is icin en iyi merkezler istanbulda bu da bi gercek

Back
X