- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
- Konu Sahibi kaptanelif
tşk ederim inşallah cümlemize :)) hiçbir fikrim yok sadece başarılı olduğunu duyuyorum..şimdilik aşlama yaptırım..tutmassatüp olacakmış...
sizde sorun neydi canim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim inşallah cümlemize :)) hiçbir fikrim yok sadece başarılı olduğunu duyuyorum..şimdilik aşlama yaptırım..tutmassatüp olacakmış...
kullanıyoruz yahu:)))))ya bu erzurumda tedavi olan kadınlar internet kullanmıyor mu acep yoksam kullanıyorlar da bize mi yazmıyorlar![]()
sağolasın canım..inşallah gsell haberler veririm hayırlısı ne diyeyim:))asilaman hayirli olsun canimmm insallah guz3l haberi alip bebisini kucagina almak nasip olur
sağolasın canım..inşallah gsell haberler veririm hayırlısı ne diyeyim:))
Mikroenjeksiyon mutlaka olmali tabi cunku bazi durumlarda sperm yumurtayi tanimiyo veya yumurta zarı kalin olup dollenmiyor falan oyizden tup bebek yapan biyerde olmamasi cok sacma bence
Aşilama yaptiran arkadas hayirli olsun guzel sonuclar al insallah
Benim ameliyatimi yapti bunyamin hoca baska problemler de vardi cok ilgilendi sagolsun cok da iyi biri bence anlayişli bide guven veriyo boş konusmuyo ne gerekiyosa onu yapiyo
bizde sorun yok....sebebei yok yani bebek olmamasının...sonuçta 2 yıldır olmuyo...bakalım bugün sabah oldum aşılama...çok uudu yok ama hayırlısısizde sorun neydi canim?
ya ist.gelen hasta çok tanıdım ben...Rabbim isterse olur zaten...bugün yine sevinçli bayanları gördüm tüp bebekden...bünyamin beye bende çok güveniyorum ...boş umut vermiyo gibi....işte mikroenjeksiyon tekniğinin olması evet güzel de, imsi de olsaymış keşkeee...ben de istanbula mı gitsem yoksa bünyamin beye mi gitsem bilemedimçok kararsızım. ne yapayım sizce
ya ist.gelen hasta çok tanıdım ben...Rabbim isterse olur zaten...bugün yine sevinçli bayanları gördüm tüp bebekden...bünyamin beye bende çok güveniyorum ...boş umut vermiyo gibi....
Canim sonucta doktorlar tibbi sonuclara gore degerlere gore konusuyorlar ama
Sonucta nasipte varsa hic umut yok deseler de olur.Nasipte yoksa hic sorun yokken de olmaz.
Demek degerleriniz iyiymiş ki hoca tupe gerek duymamiş once aşilama deneyin istemis ama olmayinca olmuyo işte.
Eger degerlerinizde cok buyuk sorun yoksa ilk tup bebek denemesi icin uygun bence erzurum.Benim de ilk olacak orada denemek istiyorum bende de .tuplerim kapali olmasi dişinda sperm yada yumurta rezervi problemi olsaydi eger daha buyuk ozel bi merkezde yaptirmak isteyebilirdim.
Yine de senin kararin tabi.Her turlu tedavi yipratiyor insani sendeki tedirginligin buyuk sebebi de bu sanirim
İnsallah ilk tup tedavinde kavusursun bebegine
Aysnens sen de pozitif sonuc alirsin insallah
Bence de boşa umut vermiyor hoca sonucta ozel merkez degil ticari dusunmuyor neyse onu söylüyor ve uyguluyor ben de bunu seviyorum işte
Buarada nerede yasiyorsunuz kizlar
sabah aksam ayni saatte almaya ozen goster. sabah 9 da ictiysen aksam 9 da al doger hapi. duzenli kullanim onemli .ya ben merak ettim şu a progestan kullanıyorum sabah akşam bir tane.arası 12 saat olması önemli mi aklıma takıldı...
Halide haklisin ozel bir durum varsa tabiiki daha iyi imkanlari olan bi merkez tercih edilmeli.Acikcasi ben esimin sperm durumunu bilmiyorum uzerinde de durmadilar en basindan beri benim sorunlarim oldu hep en sonunda da tuplerim berbat durumda oldugundan kapatildi.Bakalim bu adetimle belki giderim cok kararsizim baslama konusunda
sağolasın..bişeyda sorcam.:)doğumyoluyla kullanım mı etkili ağız yoluyla...ilişki olayı olduğunda hapı apızdan mı kullanmalıyım..duyduğuma göre doğum yoluyla kullanım daha etkiliymiş..dr bana ikisinide kullanabilirsin demişti..sabah aksam ayni saatte almaya ozen goster. sabah 9 da ictiysen aksam 9 da al doger hapi. duzenli kullanim onemli .
sağolasın..bişeyda sorcam.:)doğumyoluyla kullanım mı etkili ağız yoluyla...ilişki olayı olduğunda hapı apızdan mı kullanmalıyım..duyduğuma göre doğum yoluyla kullanım daha etkiliymiş..dr bana ikisinide kullanabilirsin demişti..
Esimin 2012 yilinda baska bir sebepten yaptirdigi test vardi doktor ona bakti gayet iyi tekrar yapmaya gerek yok dedi biz de bisey demedik artik.Hatta rapor icin bile Ankarada yapilmiş o testi kabul ettiler.Kadin infertilitesi diye gectiler kayda ondan herhalde cok ustunde durmadilar
Ben de 28 yasindayim tabi cok istiyorum evlendigim gunden beri hep istedim
Ben zor bi donem gecirdim manevi anlamda pek iyi hissetmedigimden cok kararsizim canim yoksa 1bucuk yildir cocuk sahibi olmakla alakali ugrasmaktan hic vazgecmedim
Aslinda bizim oraya ilk gidisimiz yakup hocayi tavsiye ettikleri icindi.biz gittigimizde o yurtdisina gidecekti yeni hasta almiyordu oyizden yolumuz bunyamin hocaya dustu.ilk izlenim iyiydi oyizden onda devam ettik.riskli bi ameliyatti benimkisi yumurtalik kaybina sebeb olabilirdi cok sukur sorunsuz gecti ama cok emek sarfetti hoca hakkini yiyememAllah igraslarinizi bosa cikarmasin tatlimm.. biz de evlendigimizden beri hic korunmadik.. bizim de ilk test sonucunu yakup kumtepe (bunyamin hoca ile tup bebek merkezinin sorumlusu) gormustu ve bu degerlerle baba olabilen kisiler var demisti ama cok gercekci gelmemisti onun dedigi cunku %2 morfolojimiz vardı.
%4ileri hizli harwketli. heralde 6 aylik evli oldugumuz icin oyle deyip gondermisti bizi. sonradan cok arastirma yaptim ve bir suru doktora gittik ve bu oranlarla olamayacagini ogrendik. tabi bunlar hep bahane. mevlam ol dedikten sonra olur... asil Mevlamin rizasini bekliyoruz biz ve bizim gibiler... o yuzden dua etmwktwn baska caremiz yok... Allah yuzumuzu guldursun seker...