- Konu Sahibi kaptanelif
ay kizlar burayi gorunce ne sevindim yaaa :)bende kismet olursa aralik gibi dusunuyorum tup bebek yorumlarin hepppsiiniii okudum biraz moral oldu bana cok tesekkurler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de ağustos ayında yaptıracağım ama inşallah gerek kalmaz Rabbim bize hayırlı bir şekilde nasip eder inş. yakup hoca ağustosta gelecekmiş o yüzden onu bekleyeceğim. ama arkadaşlar bişey danışmak istiyorum. araştırmaya gidiyorum ben daha önce bir aşılama yaptırdım 3 yıllık evliyim . araştırma da ücreti ne kadar olur bilen var mı yada yakın zamanda yaptıran oldu mu?* devlet karşılıyor ama şartları var diğer şartları uyuyor ama ben bir kez aşılama yaptırdım iki kere yapmış olmak gerekiyor siz ce bu durumda devlet karşılar mı???
Araştırma Hastanesi Özel hastane değil.üniversite hastanesi yani devlet Hastanesi. Bugün sordum canım normal de beş bin Tl imiş devlet karşılayinca dört yüz lira oluyormuş. Bakalım hayırlısı inşallah gerek kalmaz.canim bu arastirma hastanesi ozel mi devlet mi?
Araştırma Hastanesi Özel hastane değil.üniversite hastanesi yani devlet Hastanesi. Bugün sordum canım normal de beş bin Tl imiş devlet karşılayinca dört yüz lira oluyormuş. Bakalım hayırlısı inşallah gerek kalmaz.
Araştırma Hastanesi Özel hastane değil.üniversite hastanesi yani devlet Hastanesi. Bugün sordum canım normal de beş bin Tl imiş devlet karşılayinca dört yüz lira oluyormuş. Bakalım hayırlısı inşallah gerek kalmaz.
çok tesekkur ederım inşallah hakkımızda hayırlısı olur bızde bebeklerımıze en kısa zamanda kavuşuruzİlk girişte 120 gibi bi ücret ödüyorsunuz şimdi ne kadar ücret bilmiyorum martta gitmistim ben. sonrası muayenlerde ücret alınmıyor. tüp bebektete arkadaş yazmıştı rapor çıkarılınca 750 gibi bir ücret tutuyormus rapor çıkmayınca yüklü bi miktar tutuyormus
Merhaba daha once sana cok soru sordum erzurumla ilgili :)ıkı yıl once ılk basladıgımda hastalar daha azdı. 2 yılda bu kadar cogalmasına sasırdım . cok kalabalık ama ıyı ıdare edıyorlar yınede. sımdı tek doktorla daha yoğun olacak bu kesın. yınede olumlu sonuclar alan cok kısı duydum...
Evet gerı döndüm ve yenıden başladım kısmetse. Artık Bünyamin bey tek Çalışıyor . Daha yoğun olur tabı. Rabbım yardımcıları olsun hepsının.Merhaba daha once sana cok soru sordum erzurumla ilgili :)
Sanirim sen baska sehire gitmistin oyle hatirliyorum tekrar mi basliyorsun tedaviye?Allah yardimcin olsun
Yakup beyin oyle cok hastasi yoktu zaten misal 5 opu islemi varsa 1 tanesi onun digerleri bunyamin hocanin oluyordu
Hayirli olsun tedavin olumlu sonuclanir insallahEvet gerı döndüm ve yenıden başladım kısmetse. Artık Bünyamin bey tek Çalışıyor . Daha yoğun olur tabı. Rabbım yardımcıları olsun hepsının.
Insallah canım.Hayirli olsun tedavin olumlu sonuclanir insallah
ben buharada 2 aşılama yapıldım 2 ayrı doktora kesinlikle tavsiye etmem hiç ilgilenmiyorlarArkadaslar merhaba bende tup bebek tedavisini dusunuyorum erzurumdayim buharayi dusunuyorum varmi,tavsiye eden