- Konu Sahibi kaptanelif
Rahim filmin varsa gotur kendinle göster. Onu da istiyoEvet eğer adetliysen hormonlar saat 11 gibi çıkıyor. Spermi hatirlamiyorum ama o da çıkıyor galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim filmin varsa gotur kendinle göster. Onu da istiyoEvet eğer adetliysen hormonlar saat 11 gibi çıkıyor. Spermi hatirlamiyorum ama o da çıkıyor galiba
Hormon kesin çıkar ama sperm tahlili biraz zor gibiCanim biz ilk gidicez ya ondan bu ay bişey yapacağını sanmıyorum. Sperm ve hormon testini tekrar yaptırır. Peki kizlar bu testler aynı gün çıkar mı gittiğimiz gün yaptırsak?
Rahim filmim var canim götüreceğim inşallah. Ozaman sperm testini burda yaptırıp götürmek en iyisi olacak.adetliyken gideceğim nasipse 2 veya 3.günRahim filmin varsa gotur kendinle göster. Onu da istiyo
En iyisi burda yaptırıp götürmek olacak ozaman.hatta hormonu da mı yaptırsam acabaHormon kesin çıkar ama sperm tahlili biraz zor gibi
amiiiiin inşallahBu yolda emek harcayan herkese Rabbim tatlı tatlı bebisler nasip etsin inşallah
Meraba bende erzuruma gelmeyi düşünüyorum da rapor şartları neler acaba bilginiz warmi hanımlar. . Kaç gün sürüyor rapor isiYok canım orada yaptirin doktor başka yerin kabul etmiyor yani bizde kabul etmedi rapor çıksın diye onların yapması lazimmis
3 yıl evli olma, çalışan eşin 5000 gün primi olmalı, iki aşılama yapılmış olmalı galiba. Bi de rapor için eşlerden birinde sorun olmalı. Eğer sorun barizse tüp bebek şartsa asilama yapılmadan direk tüp bebek yapılır. Rapor kolay ya gerekli evrakları verince çıkıyorMeraba bende erzuruma gelmeyi düşünüyorum da rapor şartları neler acaba bilginiz warmi hanımlar. . Kaç gün sürüyor rapor isi
Tskler cnm. Ama sanırım bnm eşimin 5000 gunu yok tam emin de deilim de.. Bende sorun war pco war eşim dede morfoloji we hareket düşüklüğü war...3 yıl evli olma, çalışan eşin 5000 gün primi olmalı, iki aşılama yapılmış olmalı galiba. Bi de rapor için eşlerden birinde sorun olmalı. Eğer sorun barizse tüp bebek şartsa asilama yapılmadan direk tüp bebek yapılır. Rapor kolay ya gerekli evrakları verince çıkıyor
Primi öğrenmek için evrak alınıyor orada belli olur kaç gün olduğu. İnşallah rapor çıkar. Eğer maddi durumunuz varsa raporsuz da yaptırın 5 buçuk milyar gidiyor hepsine. Allah YARDIMCINIZ olsunTskler cnm. Ama sanırım bnm eşimin 5000 gunu yok tam emin de deilim de.. Bende sorun war pco war eşim dede morfoloji we hareket düşüklüğü war...
Tskler cnm ilgin içinPrimi öğrenmek için evrak alınıyor orada belli olur kaç gün olduğu. İnşallah rapor çıkar. Eğer maddi durumunuz varsa raporsuz da yaptırın 5 buçuk milyar gidiyor hepsine. Allah YARDIMCINIZ olsun
Selam canım bünyamin bey iyi bir doktor.evet hastane sistemi farklı canım sabah 8 de gidiyorsun hemşirelere isim yazdırıyorsun.cok kalabalık oluyor orası . Tüp bebek için gerekli şartlar uygunsa hemen başlıyorsun 2 günde bir kontrole gidiyorsun yaklaşık 12 gün sürüyor .sonra transfer oluyorsun zaten inşallah sizinde mucizenz en yakın zamanda sizi bulur .Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin .başka sormak istediğin soru olursa cevaplarim...Merhaba kızlar. Bizim erzuruma tayinimiz çıktı. Eylülde geleceğiz ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım. Çok yerde bünyamin bey iyi olduğunu okudum. Hastane iyi mi? Süreç nasıl işliyor? Randevu yok sanırım sistem farklı? Umarım herkes beklediği mucizeye bir ann önce kavuşur.
3 yıl evli olma, çalışan eşin 5000 gün primi olmalı, iki aşılama yapılmış olmalı galiba. Bi de rapor için eşlerden birinde sorun olmalı. Eğer sorun barizse tüp bebek şartsa asilama yapılmadan direk tüp bebek yapılır. Rapor kolay ya gerekli evrakları verince çıkıyor
Ben kagitlardan okudugumu böyle anladım . zaten tam bilgi vermedim. Hastanede daha detaylı bilgi verecekler.-3 yıldır resmi nikahlı evli olmak,
-Yapılan tıbbi tedaviler neticesinde kadın ya da erkeğin ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğinin Sosyal Güvenlik Kurumunca yetkilendirilen sağlık hizmet sunucuları sağlık kurulları tarafından tıbben mümkün görülmesi,
-Kadının 23 yaşından büyük 39 yaşından küçük olması,
-Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Sosyal Güvenlik Kurumunca yetkilendirilen sağlık hizmet sunucuları sağlık kurulları tarafından belgelenmesi,
-Uygulama yapılan tüp bebek merkezinin Sosyal Güvenlik Kurumuyla anlaşmalı olması,
-En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması(Bağ-Kur ‘luların geçmiş döneme ait prim borcunun bulunmaması),
5000 gün olur mu yanıltmayalım![]()
Yaniltacak birşey soylemedim-3 yıldır resmi nikahlı evli olmak,
-Yapılan tıbbi tedaviler neticesinde kadın ya da erkeğin ancak yardımcı üreme yöntemi ile çocuk sahibi olabileceğinin Sosyal Güvenlik Kurumunca yetkilendirilen sağlık hizmet sunucuları sağlık kurulları tarafından tıbben mümkün görülmesi,
-Kadının 23 yaşından büyük 39 yaşından küçük olması,
-Son üç yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamamış olduğunun Sosyal Güvenlik Kurumunca yetkilendirilen sağlık hizmet sunucuları sağlık kurulları tarafından belgelenmesi,
-Uygulama yapılan tüp bebek merkezinin Sosyal Güvenlik Kurumuyla anlaşmalı olması,
-En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması(Bağ-Kur ‘luların geçmiş döneme ait prim borcunun bulunmaması),
5000 gün olur mu yanıltmayalım![]()
Çok teşekürler bilgiler için. Bi de tek embriyo koyma şart mı yoksa s3nin isteğine göre 2koyabiliyor muSelam canım bünyamin bey iyi bir doktor.evet hastane sistemi farklı canım sabah 8 de gidiyorsun hemşirelere isim yazdırıyorsun.cok kalabalık oluyor orası . Tüp bebek için gerekli şartlar uygunsa hemen başlıyorsun 2 günde bir kontrole gidiyorsun yaklaşık 12 gün sürüyor .sonra transfer oluyorsun zaten inşallah sizinde mucizenz en yakın zamanda sizi bulur .Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin .başka sormak istediğin soru olursa cevaplarim...
Şart değil canim doktor uygun görürse iki tane koyabiliyor .benim ilkinde 1 tane embriyo konuldu ikincisinde iki tane koyuldu ikiside tutmadiÇok teşekürler bilgiler için. Bi de tek embriyo koyma şart mı yoksa s3nin isteğine göre 2koyabiliyor mu