- Konu Sahibi kaptanelif
Sırası yok diye biliyorum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun işalah rabim kimseyi boş çevirmesinBen de eylulde baslayacagim sanirim. Yakup beyin hastasiyim. Cok tatli biri, ben sewdim. Allah buyuk bakalim.
bende yakup beyin hastasıyım pek konuşkan değil sanki . benim durumumun özel olduğunu söyledi biraz ürktüm açıkçası ama bakalım işinin ehline benziyor.rabbim onun vesilesiyle bizim imtihanımıza son verir inşallah.Ben de eylulde baslayacagim sanirim. Yakup beyin hastasiyim. Cok tatli biri, ben sewdim. Allah buyuk bakalim.
daha önce herhangi bir tedavi yaptırdın mı? önce duruma bakarlar daha önce bişey yapmadıysan iki aşılama istiyolar diye biliyorum ben tüp bebek öncesiKızlar size bir sorum olacak bilenler için bende alah nasip ederse cuma gön gidecem acaba adetlik gitsem bu ay tup bebek yapmazlarmı
Amin insallahHayırlısı olsun işalah rabim kimseyi boş çevirmesin
Bilmem belki o gun oyledir. Cunku benim gittigim gun duydum herkesle cok ilgili konusuyodu. Neden ozelmis ki sizin durum? Biraz acik sozlu bjri galiba.bende yakup beyin hastasıyım pek konuşkan değil sanki . benim durumumun özel olduğunu söyledi biraz ürktüm açıkçası ama bakalım işinin ehline benziyor.rabbim onun vesilesiyle bizim imtihanımıza son verir inşallah.
Bence gidin cunku kan tahlilleri war bir suru o gun yapilmasi gereken.Kızlar size bir sorum olacak bilenler için bende alah nasip ederse cuma gön gidecem acaba adetlik gitsem bu ay tup bebek yapmazlarmı
bende aynı durumdayım ayrıca haşimato tiroid ve bozulmuş insülin duyarlılığım var. bide ameliyat geçirdiğim içindir belki?Bilmem belki o gun oyledir. Cunku benim gittigim gun duydum herkesle cok ilgili konusuyodu. Neden ozelmis ki sizin durum? Biraz acik sozlu bjri galiba.bana da zaman kaybetmeden tup bebek dedi cubku yasim 34. Hic gebelik olmadi ve cikolata kistim var.
adetli gidersen başka problem yoksa tedaviye başlarlar belki en doğrusu ikinci gün gitmek benceİyi akşamlar benim izmirde iki aşılama yapıldı sonuç alamadım bönyamin bey varmış araştırmada diye döydum ona gitmeyi dönüyorum hakında bilgisi olanlar varsa bilgi almak isterim bizi en çok korkutan ilgi çünkü dinlerlerse bizde kendimizi daha iyi ifade ederiz işalah öyle bir insandır bakalım yarın gidecem dua edin
Ben tahlillerin hepsinin cikmasini bekliyorum. Ama cikan kismi baya kotu galiba. Fsh ve e2 cok yuksek. Gerisi dusuk filan. Belki tup bile olmazbende aynı durumdayım ayrıca haşimato tiroid ve bozulmuş insülin duyarlılığım var. bide ameliyat geçirdiğim içindir belki?size ne dedi peki? bana lucrin verdi iki aylık sonra gel dedi...
![]()
laparaskopi oldum bende kistlerim vardı sağlı sollu. fakat kist tekrar etti lucrin bu kistleri uyku moduna geçiriyor sanırım. hormon dalgalanmalarını engelliyor. bazı kist türleri kendi hormon üretiyor bundan dolayı da gebelik oluşmuyor. bana doktor boşuna aşılama olmuşsun boşuna bunca vakit kaybetmişsin dedi. inşallah Allah bi kapı açar. çok zor hepimiz içinBen tahlillerin hepsinin cikmasini bekliyorum. Ama cikan kismi baya kotu galiba. Fsh ve e2 cok yuksek. Gerisi dusuk filan. Belki tup bile olmazcok uzuldum bugun. Ben de bi suru ameliyat oldum. Hem laparoscopy hem histeroskopi. Lucrin nedir?
Cok gecmis olsun. Durumumuz benziyo cok. Bana da oyle dedi. Belki bana da o ilactan verir. Ama e2 hormonun 360 cikmis. Fsh de 19. Lh de dusuk. Pek anlamiyorum ama cok kotu bi sonuc di mi?laparaskopi oldum bende kistlerim vardı sağlı sollu. fakat kist tekrar etti lucrin bu kistleri uyku moduna geçiriyor sanırım. hormon dalgalanmalarını engelliyor. bazı kist türleri kendi hormon üretiyor bundan dolayı da gebelik oluşmuyor. bana doktor boşuna aşılama olmuşsun boşuna bunca vakit kaybetmişsin dedi. inşallah Allah bi kapı açar. çok zor hepimiz için![]()
Cok gecmis olsun. Kistleriniz buyuk oldugu icin mi ameliyat dedi acaba? Insallah ameliyat sinrasi tertemiz olacagi icin yumurtaliklariniz, daha iyi sansiniz olacaktir.Merhaba kızlar, bende yakup beyin hastasıyım yeni başladım,2 yıldır evliyim 9 ay başka dra gittim ve bana bi sorunum olmadığını söyledi 5 başarısız klomen sonrası ara verelim ddi,geçn ay şiddetli bi ağrı ile adet oldum, sonra vücudumda bişelerin ters gittigini anladım ama dr bi sıkıntı yok demişti,erzuruma gittigimizde yakup beyle ön görüşme yaptık enfeksiyon değerimin yüksek oldugunu söyledi ve adet zamanı çağırdı,bu arada enfeksiyon yüzünden beni 5 gün hastanede yatırdı,adetin 2.günü gittiğimde ise iki yumurtalığımda çikolata kisti oldugunu,triodimin yükseldigini,fsh ımın yükseldiğini ve ca125 imin çok yüksek oldugunu söyledi,bebege değil bana adapteydi, ameliyat olmam gerektiğini söyledi ve bi dahaki adetimde gelmemi istedi değerler düştükten sonra tüp bebek konusunu konuşucaz dedi ilk moralim çok bozulmuştu ama şimdi bana bi teşhis konduğu için içim çok rahat, yakup beye çok güveniyorum çok ilgili hiç sinirli ters ukala biri değil,umarın tedavim olumlu sonuçlanır ama ameliyat işi ekime kalıcak sanırım çünkü bi sonraki adetim bayrama geliyo, ağrılarımsa çok şiddetli..umarım Rabbim bize bi mucize nasip eder....