Merhaba canım ben çikolata kisti hastasıyım, yakup hoca benim dr um..çikolata kistinde yakup hoca bir numaradır, bende temmuzda aşırı ağrı nedeniyle öğrendim, gittiğimizde yumurtalıklarda 2 kst vardı kanser değeri 470 mi neydi, crp 170 yakup hoca
tüp bebek dedi ama senin hayatın söz konusu dedi, başka hastaneye gitsen bana kanser der hemen ameliyata alırlar dedi ama bana güven öyle değil dedi, beni 5 gün hastanede yatırıp enfeksiyonu düşürdüler, tabi benim vücut yumurta üretmiyomuş fsh 14 lerdeydi, troid tavandı, sonra bana doğum kontrol hapı verdi ancak benim kistler küçülme yerine büyüdü ve 3 tane oldular, en son ekimde geldik 3 devasa kistim vardı 6.5, 5.5, 4.8 bana tüp bebek veya ameliyat dedi ama ameliyat taraftarı degildi çünkü rezervim çok azdı bizde tüp dedik, beni lucrin 375 depotla 2 ay menapoza soktu, daha sonra geldiğimde kistlerin 5, 5, 2.2 cm e düştüğünü gördük, hemen yumurta büyütme ilaçlarına başladık, çok şükür kistler büyümedi, 12 ye yakın yumurtam vardı, toplamaya girerken çok büyük riskimiz vardı iğne kisti delerse hayati riskim vardı tabi yakup hoca öyle bişe olmicak dedi, 9 yumurta almışlar 7 si olgun 4 döllendi bi tane geriden gelen vardı, kist bizi çok zorladı ama başardık dedi :) yumurtalarımın ikisi kaliteliymiş 3.gün transferim oldu, diğer ikisi geriden gelsede kaliteli dediler va 4.gün onları dondurduk, kistlerim ne kadar büyük bilmiyorum sormadım ama tüp bebeğimiz tuttu ilk denememizdi, daha keseyi ve kalp atışını duymadım inşallah Rabbim onları görmeyi duymayıda nasip eder..darısı başına olsun sormak istediğin varsa cvplarım yine canım