Benim problem çikolata kistiymiş oturdugum şehirde acile gittik ateş, şiddetli karın ağrısı ve kusma sonucu bizi idrar yolu enfeksiyonu deyip eve yolladılar, ertesi gün erzuruma gittik ateş artınca palandökn devlete gittik orasıda aynını dedi..sonra yakup hocaya gittik enfeksiyon 177 çıktı, ca125 440 çıktı, çikolata kistim oldugunu öğrendik, tam yanından ayrılırken ilaçlarımı sordu yetersiz gelir diyerek hemen hastaneye yatırdılar ca125 in ve enfeksiyonun kistlerden kaynaklı olup olmadığını araştırdılar, 5 gün kaldım her gün vizite geldi enfeksiyon 40 a düşünce taburcu etti..çok zor zamanlar geçirdik ama çok şükür atlattık..bende şuan hamileyim ama evden çıkmıyorum raporluyum...çokda isteyip olmayan arkadaşlarıma gelişmelerimi yazamıyorum çünkü onların kırıldığını biliyorum..bende her hamile haberi aldığımda ağlardım moralim bozulurdu..o duyguyu bizden başkasıda anlamaz..anlatsan anlamaz...şimdide dışarıda çıksam işede başlasam hep bol giyinmeyi düşünüyorum Rabbim tamamına erdirirse inşallah..sizi çok iyi anlıyorum kızlar...
Çok sevindim sizin adınızaBebişler bir mi iki mi?

Ben sizin kadar çok uğraşmadım daha çocuk için , bir yıllık evliyiz belkide bu yüzden hamile kadınlar beni etkilemiyor

Çikolata kisti yumurtalıklara zarar veriyor mu?
Tüp bebekle mi normal yolla mı kaldınız ,bide Yakup hoca nasıl bir yol izledi?