Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Hadi inşallah canım..ya yakup hocaya ben temmuzdan beri gidiyorum ama beni hic terslemedi..hoş odadan hep ağlayarak çıktım çünkü hiç iyi bi haber duyamadık biz :KK43: her gittiğimde gülerek çıkacam dediğim odadah kötü haberle çıkardım..hatta 5 gün hastanede yatarken her vizite geldiğinde niye somurtuyon deyip duruyodu :KK70: niye bilmem ilk gördüğümden beri çok severim..onda şu huy var sana en kötü ihtimali söyler hep..ama bu da iyi başka drlar gisi olacak olacak deyip oyalamıyo... R ruyagokk nasıl gidiyo canım inşallah bebişler sımsıkı tutunmuştur sana
Sen neden yattın hastanede tatlım?

Rabbim yardımcn olsun İnşallah canm gerçekten vardır bundan da bir hayır.doktoruna güveniyorsan o güveni aldıysan bitmiştir canım :)))
Sadece çok halsizlik var uyku isteğim sürekli oluyor galiba oda ilaçlardan onun dışında pek birşey hissetmiyorum nedense içimde tatlı bir heyecan var insalalh Rabbim yüzümuzu güldürur :))
Günler su gibi geçiyor gerçekten derdim ki nasıl geçer 10 gün evde valla geçiyormuş :))yetrki sonu güzel olsun
Progestan iğneden kaynaklı ama hamileysen vücut desteklediğinden daha yoğun oluyo inşallah hayırlı haberlerini alırız burdan senin çilen biter inşallah ben çok bıktım artık:kusmuk:

Hadi inşallah canım..ya yakup hocaya ben temmuzdan beri gidiyorum ama beni hic terslemedi..hoş odadan hep ağlayarak çıktım çünkü hiç iyi bi haber duyamadık biz :KK43: her gittiğimde gülerek çıkacam dediğim odadah kötü haberle çıkardım..hatta 5 gün hastanede yatarken her vizite geldiğinde niye somurtuyon deyip duruyodu :KK70: niye bilmem ilk gördüğümden beri çok severim..onda şu huy var sana en kötü ihtimali söyler hep..ama bu da iyi başka drlar gisi olacak olacak deyip oyalamıyo... R ruyagokk nasıl gidiyo canım inşallah bebişler sımsıkı tutunmuştur sana
İnşallah canm hamdolsun iyi şuan herhangi bir skinti yok bol dua ediyorum bebişlerim tutunsun hayırlısi ile kucağıma almak nasip olur inşallah:)

Progestan iğneden kaynaklı ama hamileysen vücut desteklediğinden daha yoğun oluyo inşallah hayırlı haberlerini alırız burdan senin çilen biter inşallah ben çok bıktım artık:kusmuk:
Aynen zaten o iğne yok mu beni mahvediyor :)
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun canm inşallah sende yakında bebislerine kavuşursun amin aminnn

Yakup hoca iyidir bende onun hastasıyım ama itiraf edeyim bugün iyi günündeymiş normalde agresif ve az konuşur ha önemli mi ? kişiye göre değişir bana sorarsan işini iyi yapsın suratıma bakmasın. Aslında bugün hiç hastaneyi övecek günümde değilim ama yiğidi öldür hakkını ver İstanbul ve Ankara’ya kıyasla buradaki doktorlar daha ilgili
Dediğin gibi bugün iyiydi,bir ara kendinden geçti ve bize durumu tıbbi olarak anlattı.baktım İngilizceye geçti,ben ve eşim pür dikkat dinliyoruz.
Ben agresif günündeyim sanırım bi kaç gündür gebeler niyeyse sinirime dokunuyor :bicak: biri gelmiş ilaç satmaya biri daha yeni hamile kurduğu her cümlenin içinde ‘hamileyim de ‘ diye altını çizer hasbinallaaaaaah :duduk:

İnsanoğlu işte çiy süt emmiş
Benim pek umrumda olmaz ,çünkü insan herşeyi buna bağlamamalı
Eşlerimiz elhamdulillah iyiyse hayat böylede geçer,”ama bebişle daha güzel geçer”
Hamile bayanlara da hak vermek gerek kim bilir ne kadar süre beklediyse bunun için,mutluluktan olsa gerek..

Sizde problem nedir canım?
Neden hastanede yattın?

Ay inşallah canım vardır .evde test var ama yapar mıyım bilmiyorum:KK66: Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Bende biri bile hamile olunca heyecanlaniyorum:))
İnşallah yakında bizde hamileyiz diyecez inşallah
Herşey inanılmaz güzel olacak
Artık bunu kendime günde en az 10 kez söyleyeceğim☺️
Allahım bugüne kadar istediğim herşeyi verdi ,inşallah bunu da verecek ☺️

Sen neden yattın hastanede tatlım?
Sizde problem nedir canım?
Neden hastanede yattın?
Benim problem çikolata kistiymiş oturdugum şehirde acile gittik ateş, şiddetli karın ağrısı ve kusma sonucu bizi idrar yolu enfeksiyonu deyip eve yolladılar, ertesi gün erzuruma gittik ateş artınca palandökn devlete gittik orasıda aynını dedi..sonra yakup hocaya gittik enfeksiyon 177 çıktı, ca125 440 çıktı, çikolata kistim oldugunu öğrendik, tam yanından ayrılırken ilaçlarımı sordu yetersiz gelir diyerek hemen hastaneye yatırdılar ca125 in ve enfeksiyonun kistlerden kaynaklı olup olmadığını araştırdılar, 5 gün kaldım her gün vizite geldi enfeksiyon 40 a düşünce taburcu etti..çok zor zamanlar geçirdik ama çok şükür atlattık..bende şuan hamileyim ama evden çıkmıyorum raporluyum...çokda isteyip olmayan arkadaşlarıma gelişmelerimi yazamıyorum çünkü onların kırıldığını biliyorum..bende her hamile haberi aldığımda ağlardım moralim bozulurdu..o duyguyu bizden başkasıda anlamaz..anlatsan anlamaz...şimdide dışarıda çıksam işede başlasam hep bol giyinmeyi düşünüyorum Rabbim tamamına erdirirse inşallah..sizi çok iyi anlıyorum kızlar...
İnşallah canm hamdolsun iyi şuan herhangi bir skinti yok bol dua ediyorum bebişlerim tutunsun hayırlısi ile kucağıma almak nasip olur inşallah:)
amin inşallah canım aminnn

Dediğin gibi bugün iyiydi,bir ara kendinden geçti ve bize durumu tıbbi olarak anlattı.baktım İngilizceye geçti,ben ve eşim pür dikkat dinliyoruz.

İnsanoğlu işte çiy süt emmiş
Benim pek umrumda olmaz ,çünkü insan herşeyi buna bağlamamalı
Eşlerimiz elhamdulillah iyiyse hayat böylede geçer,”ama bebişle daha güzel geçer”
Hamile bayanlara da hak vermek gerek kim bilir ne kadar süre beklediyse bunun için,mutluluktan olsa gerek..
Haksızlık ediyor olabilirim haklısın ama benim bebeğim olsa hele de tüp bebek servisinde sıra bekleyen insanlara hamileyim demeye çekinirim açıkçası biraz empati kurması lazım insanın bence

Benim problem çikolata kistiymiş oturdugum şehirde acile gittik ateş, şiddetli karın ağrısı ve kusma sonucu bizi idrar yolu enfeksiyonu deyip eve yolladılar, ertesi gün erzuruma gittik ateş artınca palandökn devlete gittik orasıda aynını dedi..sonra yakup hocaya gittik enfeksiyon 177 çıktı, ca125 440 çıktı, çikolata kistim oldugunu öğrendik, tam yanından ayrılırken ilaçlarımı sordu yetersiz gelir diyerek hemen hastaneye yatırdılar ca125 in ve enfeksiyonun kistlerden kaynaklı olup olmadığını araştırdılar, 5 gün kaldım her gün vizite geldi enfeksiyon 40 a düşünce taburcu etti..çok zor zamanlar geçirdik ama çok şükür atlattık..bende şuan hamileyim ama evden çıkmıyorum raporluyum...çokda isteyip olmayan arkadaşlarıma gelişmelerimi yazamıyorum çünkü onların kırıldığını biliyorum..bende her hamile haberi aldığımda ağlardım moralim bozulurdu..o duyguyu bizden başkasıda anlamaz..anlatsan anlamaz...şimdide dışarıda çıksam işede başlasam hep bol giyinmeyi düşünüyorum Rabbim tamamına erdirirse inşallah..sizi çok iyi anlıyorum kızlar...

Çok sevindim sizin adınızaBebişler bir mi iki mi?☺️
Ben sizin kadar çok uğraşmadım daha çocuk için , bir yıllık evliyiz belkide bu yüzden hamile kadınlar beni etkilemiyor ☺️
Çikolata kisti yumurtalıklara zarar veriyor mu?
Tüp bebekle mi normal yolla mı kaldınız ,bide Yakup hoca nasıl bir yol izledi?
☺️

Tek canım, evet veriyo yumurta üremesini engelliyo hormonları bozuyo içerde yapışıklık yapabiliyo, benim tüp bebek, yakup hoca beni 2 ay geçici menapoza soktu o şekilde başladık tüp bebeğe

Tek canım, evet veriyo yumurta üremesini engelliyo hormonları bozuyo içerde yapışıklık yapabiliyo, benim tüp bebek, yakup hoca beni 2 ay geçici menapoza soktu o şekilde başladık tüp bebeğe

Menopoza soktu demişsiniz iğne ile yaptı sanırım,
Lucrin mi iğnenizin adı?

Slm kızlar bir şey soracam acil cvp gebelik 161.07 değer gebelik varmıdır yada yükselme yaparmı sizden başka kimse gelmedi aklıma

Slm kızlar bir şey soracam acil cvp gebelik 161.07 değer gebelik varmıdır yada yükselme yaparmı sizden başka kimse gelmedi aklıma
Tabiki hamile ama kaç günlük değer ona bakın mutlaka katlaması lazım iki günde bir tebrik ederim darısı bize inşallah

Back
X