Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

Slm kızlar bakıyorum artık kimse girmiyor tedaviniz nasıl gidiyor sonuç bekleyenler durumunuz ne ben tüp bebeye başladım bana dua edin ve sonuçlarını zı merak ediyorum rabim hepimizin yardımcısı olsun

Evet yaa artık kimseden ses çıkmıyor. Benim bugün transferim oldu bakalım 12 gün sonra güzel haberleri alırım inşallah. Seninde tedavin hayırlı olsun canım

Evet yaa artık kimseden ses çıkmıyor. Benim bugün transferim oldu bakalım 12 gün sonra güzel haberleri alırım inşallah. Seninde tedavin hayırlı olsun canım
Teşekürler işallah senin son tedavi n olur güzel haberini alırız bende 3 gündür iğne kullanıyorum ama çok ağrım oluyor sizde böyle oldunuz mu rabim hepimizin yüzünü güldürur işallah hangi doktora gidiyon benimki Bünyamin bey

Kızlar selam. Size biley sorcam cumartesi günü transferim oldu ve ogünden beri azda olsa hep sarı akıntım ve karnımda şişlik oluyo sizdede böyle belirtiler var mı?

Kızlar selam. Size biley sorcam cumartesi günü transferim oldu ve ogünden beri azda olsa hep sarı akıntım ve karnımda şişlik oluyo sizdede böyle belirtiler var mı?
Selam canm sende bende öyle olmadı ama senden ne zaman yumurta toplandı ondan mı oldu acaba

Enteresan bir şekilde bugün tüm belirtiler kayboldu şuan ne uyku ne şişlik ne kasıklarda ağrı..
İyi bak çok şükür dikkat et kendine çok fazla yatma canım ara ara dolaş kan dolaşımı olsun kabız olma buna dikkat et.insallah Rabbim yüzünü güldürur pozitif sonuç alırsın

İyi bak çok şükür dikkat et kendine çok fazla yatma canım ara ara dolaş kan dolaşımı olsun kabız olma buna dikkat et.insallah Rabbim yüzünü güldürur pozitif sonuç alırsın
Yok canım zaten cumartesi transfer oldum pazartesi işe başladım masabaşı çalışıyorum ama arada kalkıp yürüyorum. Şimdide içime kurt düştü acaba tutmadımı diye

Yok canım zaten cumartesi transfer oldum pazartesi işe başladım masabaşı çalışıyorum ama arada kalkıp yürüyorum. Şimdide içime kurt düştü acaba tutmadımı diye
Hayır olumsuz düşünme. Bende de çok belirti yoktu adet olacak gibi arada çok az ağrı vardı bu kişiden kişiye değişir sakın belirti falan arama

Back
X