Tüp Bebek Merkezleri Erzurum da tüp bebek yaptıran var mı?

R ruyagokk hiç sesin çıkmıyor ne alemdesin bebeğin ve sen nasılsınız? bu ara benim grip ve mide yanmasından yana derdim çok :bicak:
Ay canım iyiyiz Allah a şükür son 4 haftamız kaldı gününde gelirse oğluş :).
Hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz bizde durum bu :)
Bağışıklık zayıf oluyurmuş hamilelikte grip ondan olmuştur.bol c vitamini almaya çalış. Mide yanması bende olmadı hiç canm. İnşallah sende de çabuk geçer. Senin nasıl gidiyor bebişin nasıl hareketleri nasıl

Bağışıklık zayıf oluyurmuş hamilelikte grip ondan olmuştur.bol c vitamini almaya çalış. Mide yanması bende olmadı hiç canm. İnşallah sende de çabuk geçer. Senin nasıl gidiyor bebişin nasıl hareketleri nasıl
Allah kolay geçirsin canım:-)
Heyecan dorukta yani:-)Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin :anne:
İlk kez mide yanması olmadım diyen seni duyuyorum:-)))
Coraspirini naptın canım ne zamn bıraktın?

Allah kolay geçirsin canım:-)
Heyecan dorukta yani:-)Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin :anne:
İlk kez mide yanması olmadım diyen seni duyuyorum:-)))
Coraspirini naptın canım ne zamn bıraktın?
Amin canım Allah razı olsun inşallah Cümlemiz sağ salim kucağımıza alalım bebişleri.
İnanki olmadı iyi birşey demi :) ama bel ağrısı feci oldu hala da var :))
32.haftada bıraktık canım öyle olması gerekiyormuş zaten baya araştırdım.
Sen nasılsın oğluşun nasıl??

Amin canım Allah razı olsun inşallah Cümlemiz sağ salim kucağımıza alalım bebişleri.
İnanki olmadı iyi birşey demi :) ama bel ağrısı feci oldu hala da var :))
32.haftada bıraktık canım öyle olması gerekiyormuş zaten baya araştırdım.
Sen nasılsın oğluşun nasıl??
Çok şükür canım iyiyiz:-)
Hareketlere başladık baya eğlenceli oluyor bu aralar:-)
Sorunlarımız çok başlamadı daha:-))
Bizde keyfini çıkarıyoruz bu ayların:-)
Hatta memlekete gitmeyi düşünüyoruz iki hafta sonra:-)))Yol 10 saat sürüyor:-/
Sen yemeği falan ev işini yapabiliyor muydun canım?
Ben yapıyorum ama korkuyorum bişey olur mu diye.

Çok şükür canım iyiyiz:-)
Hareketlere başladık baya eğlenceli oluyor bu aralar:-)
Sorunlarımız çok başlamadı daha:-))
Bizde keyfini çıkarıyoruz bu ayların:-)
Hatta memlekete gitmeyi düşünüyoruz iki hafta sonra:-)))Yol 10 saat sürüyor:-/
Sen yemeği falan ev işini yapabiliyor muydun canım?
Ben yapıyorum ama korkuyorum bişey olur mu diye.
Oy maşallah daha da büyüse hareketleri artacak. En güzeli de tekmelemesi :))
Yaptım canm herşeyde yaptım temizlik yemek misafir ağırlama o daha neler neler çok yorulduğumda oldu ama şükür herşey yolunda. Korkma ama ağır kaldırma dikkat et yeterli zaten. Günlük yürüyüşlere başla özellikle :)

Oy maşallah daha da büyüse hareketleri artacak. En güzeli de tekmelemesi :))
Yaptım canm herşeyde yaptım temizlik yemek misafir ağırlama o daha neler neler çok yorulduğumda oldu ama şükür herşey yolunda. Korkma ama ağır kaldırma dikkat et yeterli zaten. Günlük yürüyüşlere başla özellikle :)
Başladım canım yürüyüşlere :-)
İnşallah geri kalan zamanda da bir sorun olmaz ve sağlıcakla doğar :-)))
Allahım korusun herkesin yavrusunu;-)
Çok emeğin geçti bu sayfaya herkese yardımcı oldun her zaman allah gönlüne göre verdi canım:-)
Musmutlu ol inşallah;-)

maşallah ne güzel. bu aralar gün boyu masa başındayım sanırım ondan oluyor yediklerime de dikkat ediyorum ama fayda etmiyor. hafta içi kavruluyo midem:işsiz: hafta sonu iyi çok şükür gece bile uyutmuyo beni sıpa yatış pozisyonumu beğenmediğinde dön diye tekmeliyo beni:sinirli:

Başladım canım yürüyüşlere :-)
İnşallah geri kalan zamanda da bir sorun olmaz ve sağlıcakla doğar :-)))
Allahım korusun herkesin yavrusunu;-)
Çok emeğin geçti bu sayfaya herkese yardımcı oldun her zaman allah gönlüne göre verdi canım:-)
Musmutlu ol inşallah;-)
Amin canm Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah :)
Yok canım ne yaptım sanki bildiğim kadarıyla sadece yazdım:spor:
Rabbim hepimizin gönlünü göre verdi çok şükür şimdi bebişler göbüşte gün gelecek yanımızda olacaklar inşallah :KK68:
Ben bu grubuda görmeden sizleri de çok sevdimmm :KK200::KK200::KK200:

maşallah ne güzel. bu aralar gün boyu masa başındayım sanırım ondan oluyor yediklerime de dikkat ediyorum ama fayda etmiyor. hafta içi kavruluyo midem:işsiz: hafta sonu iyi çok şükür gece bile uyutmuyo beni sıpa yatış pozisyonumu beğenmediğinde dön diye tekmeliyo beni:sinirli:
Yapar yapar daha çok sert tekmeler yiceksin annesi :)
Bebeğin saçı çok olunca mide yanması olur diyorlar ama ne kadar doğru tabi bilmiyorum :confused:
Doktor Bi arkadaşıma midesi çok yanıyor diye hap vermişti. Kontrole falan gittiğinde Bi sor istersen canm. Çalışıyorsun bide daha zor oluyordr senin için

Yapar yapar daha çok sert tekmeler yiceksin annesi :)
Bebeğin saçı çok olunca mide yanması olur diyorlar ama ne kadar doğru tabi bilmiyorum :confused:
Doktor Bi arkadaşıma midesi çok yanıyor diye hap vermişti. Kontrole falan gittiğinde Bi sor istersen canm. Çalışıyorsun bide daha zor oluyordr senin için
antiasit bi şurup verdi ama pek faydası olduğunu düşünmüyorum anlık düzeliyo ama sonra yine aynı:işsiz:

Eem aysun Eem aysun neberuse neberuse E esma-_-nur Kızlar siz napyosunuz nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor :)
Biz çok şükür iyiyiz canım:-):nazar:
Elimden geldiğince yürüyüş yapıyorum,suyu çok içmeye çalışıyorum.
Hafif seviye enfeksiyon var bende ,idrar kültürü falan yapıldı sorun çıkmadı.
Doktor bol su ile atman gerek dedi ilaç yazmadı.
2. Aşımızı da olduk ,3. sü Doğumdan sonraymış.Bide şeker yüklemesi olacak diğer kontrole ,yani 28. Haftaya.
Acaba daha erken olabiliyor mu diye soracaktım bende sana:-)
Biz bu hafta sonu memlekete gideceğiz 2 hafta oradayız,orda çok hastane var .Aç gitmem gerekiyormuş ,bana orda daha kolay olur.Çünkü çok aç kalamıyorum,midem bulanıyor.Burda yaptırsam Gümüşhane’nin ilçesinden Erzincan’a gidiyoruz özele.Yol bir buçuk saat sürüyor:spor:
Sen neler yapiyorsun R ruyagokk ?:emir_bebek:
Nasıl bişey son haftaları beklemek?
Yalancı sancı oluyor mu,bide doktor normal doğuma ne diyor?Bize neler söylersin son ayla ilgili?Bide kaç kilo aldın rüyacığım:kk77:Doktorumuz bize kızdı son ayda 3 kilo birden aldık diyeo_O
Uykular kaçtı mı kısacası :halay::KK200:Hergün eşime acaba rüya doğum yaptı mı diye sorup duruyorum:KK39:Çok heyecanlı ya allahım bir nefeste doğum nasip etsin,hurma öneriyorlar son haftalarda.

Eem aysun Eem aysun yok canım daha erken yapmadı 26 haftalıkken gittim üç hafta sonra gel demişti. bana 28 bitti 29 haftada yapılmıştı şeker yüklemesi.daha erken yapılır mı pek bilmiyorum onu doktora sor istersen gittiğin yerde canım.
Aç karnınla kan alıyor sonra o verdikleri suyu içiyorsun 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun :))
Normal doğum görünüyor canm bebek pozisyon almış bakalm doktor bekleyelim diyor normal olmazsa sonra sezeryan alalım diyor. Bizde bekliyoruz 37 hafta 3 günlüğüz. Son haftalar artık iyice ağırlaşıyorsun kalkmak oturmak kısaca her işini artık rahat yapamıyorsun :)ama ben yinede yürüyüş yemek iş yapıyorum valla zor olsada yapıyorum :) .
10 kilo aldım şimdiye kadar doktor çok iyi dedi. Ödem şiş hiç birsey yok canm Allah a şükür Bi ara oldu hepsi geçti tuzlu ve hamur işi pek yemiyorum bol su içiyorum.
Gece geç uyuyorum malesef hararet basıyor sağa sola dönmek zor oluyor baya. Hurma yemeye başladım bakalm canm. ALLAH razı olsun inşallah hep beraber bir avazda doğuralım sağlıkla gelsin oğluşlarımız:KK200:

Eem aysun Eem aysun neberuse neberuse E esma-_-nur Kızlar siz napyosunuz nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor :)
elhamdülillah diyelim buna da şükür. benim bebeğimin böbreğinde bi sorun çıkmıştı şükür küçülmüş biraz ama doktor yine büyüyebilir dedi. şeker yüklemesi yaptırdım bende geçen hasta sınırda çıktı doktor şeker tüketimini azalt dedi
Eem aysun Eem aysun 24. haftadan sonra yapılabiliyor canım. biraz can sıkıcı aç beklemek benim midem yanıyo aç kalınca bide üstüne gazoz gibi bişey içirdiler bi saat öyle bekledim. ama yine de çok sorun olacak bi süreç değil. tetanoz aşım var pazartesi günü bende grip oldum biraz perişanladım malum ilaç kullanamıyoruz. ama geçti çok şükür.
ben göbeğime odaklanmışken bi baktım göğüslerimin altı çatlamış çok üzüldüm :KK42: daha önce ameliyat olduğumdan mütemadiyen sancım oluyor özellikle bebeğim döndüğünde canım yanıyor. doktor karın içi yapışıklıkların sebep olabileceğini söyledi yapacak bişey yok.:işsiz: kilo aldım bayağı yüzümde sivilcelenme oldu. mide yanması boyut atlayıp mide kavrulmasına döndü. annem iç karnım olmadığından böyle olduğunu söylüyor. karnım top gibi duruyo artık gizlenmesi imkansız hale geldi. ayaklarım sabahları biraz şişer oldu iki gündür.
hiç iyi bir tablo çizmediğimin farkındayım ama bende durum böyle:KK53:

Evet canım yaptım, 26 gürlük olduk bile, amma emmede sıkıntı var takviye mama veriyorum ve psikolojim iyi değil, sen naptın nasıl gidiyo?
maşallah sorun etme tatlım hayırlısıyla doğdu ya mamayla da olsa büyür o dert etme kendine. bazı bebekler üşenmiş oluyor . kız kardeşimde seninle aynı nerdeyse onun bebeği de istiyo ki biberonla beslensin öyle çok süt geliyo yorulmuyo çünkü. sen kendine dikkat edeceksin bundan sonra. kendini üzme sütün kesilir hasta olursun. iyi tarafından bak bebeğin yanında artık.

elhamdülillah diyelim buna da şükür. benim bebeğimin böbreğinde bi sorun çıkmıştı şükür küçülmüş biraz ama doktor yine büyüyebilir dedi. şeker yüklemesi yaptırdım bende geçen hasta sınırda çıktı doktor şeker tüketimini azalt dedi
Eem aysun Eem aysun 24. haftadan sonra yapılabiliyor canım. biraz can sıkıcı aç beklemek benim midem yanıyo aç kalınca bide üstüne gazoz gibi bişey içirdiler bi saat öyle bekledim. ama yine de çok sorun olacak bi süreç değil. tetanoz aşım var pazartesi günü bende grip oldum biraz perişanladım malum ilaç kullanamıyoruz. ama geçti çok şükür.
ben göbeğime odaklanmışken bi baktım göğüslerimin altı çatlamış çok üzüldüm :KK42: daha önce ameliyat olduğumdan mütemadiyen sancım oluyor özellikle bebeğim döndüğünde canım yanıyor. doktor karın içi yapışıklıkların sebep olabileceğini söyledi yapacak bişey yok.:işsiz: kilo aldım bayağı yüzümde sivilcelenme oldu. mide yanması boyut atlayıp mide kavrulmasına döndü. annem iç karnım olmadığından böyle olduğunu söylüyor. karnım top gibi duruyo artık gizlenmesi imkansız hale geldi. ayaklarım sabahları biraz şişer oldu iki gündür.
hiç iyi bir tablo çizmediğimin farkındayım ama bende durum böyle:KK53:
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Böbreğinde sorun olduğunu nasıl anlıyorlar canım:110:
Canın Mide yanması kaçıncu haftada başladı merak ettimo_ONasıl yani iç karnın yok ,yani eski bir rahatsızlık mı bu sende:olamaz:
Ben aç kalamıyorum,sabah geç kalkarsam başlıyorum kusmaya:kusmuk:O kadar saat nasıl aç kalacam ki ben:halay:
Baştan beri kaç kilo aldın canım?
Ben önce 3,5 ay kustum 5 kilo gitti.
Şimdi 5 kiloyu geri aldık üzerine bide +3,5 kilo aldık:kızgın:
24+1 olduk bugün.
Bide senin tetonaz aşın 1.si 20. Hafta 2.si 24. Hafta değil miydi canımo_O3. Sü Doğumdan sonra dediler bana.
Bir an önce tüm problemlerin geçer inşallah:KK15:

Back
X