• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erzurum tüp bebek prof dr yakup kumtepe

Ben de yakup beye gideceğim ama endişelerin var bilgis olan varmı nasıl doktor sonuç alan varmı bilgi vere bilirmisiniz

benim oğlum bir 14 aylık yakup hocanın hastasıydık Allah ondan razı olsun. dondurulmuş yumurtam var kısmetse yaza tekrar gitmeyi planlıyoruz.

Benimde dondurulmusum var haziran ayında transferlere baslarlarmi bilgisi olan varmı virüs nedeniyle ertelemislerdi

Eski bir konu tedavileriniz nasıl geçti kızlar bende 1 Kasım'da opu oldum bu ay transferim var regl bekliyorum Yakup hocanın hastasıyım

Gulumse24 Gulumse24 Pinarkemal75 Pinarkemal75 neberuse neberuse S Seyrialem Suhedacemali Suhedacemali Y yaprakali
Merhaba hanimlar, goruyorum ki hepiniz Erzurumdasiniz. Size bir sorum olacak lutfen yardim edin. Bu sehirde gittiğiniz butun kadin dogumculari yazip en memnun kaldiginiz kimse onu soyler misiniz? Hiç bilgim yok korkuyorum. Buhara hakkinda fikriniz nedir onu da yazarsaniz cok cok sevinirim.

Gulumse24 Gulumse24 Pinarkemal75 Pinarkemal75 neberuse neberuse S Seyrialem Suhedacemali Suhedacemali Y yaprakali
Merhaba hanimlar, goruyorum ki hepiniz Erzurumdasiniz. Size bir sorum olacak lutfen yardim edin. Bu sehirde gittiğiniz butun kadin dogumculari yazip en memnun kaldiginiz kimse onu soyler misiniz? Hiç bilgim yok korkuyorum. Buhara hakkinda fikriniz nedir onu da yazarsaniz cok cok sevinirim.
Ne için gideceksin canım normal muayenemi tüp bebek icinmi ona göre doktor tavsiye edelim

Tüp bebek ise yakup hoca ilk denemede tuttu çok şükür 2 aylık oldum al raporu başka insallah ben şehir dışından geliyordum normal kadın doğuncaya erzurumda hiç gitmedim bilgim yok başka sorun olursa burdayım canım 😘

Metin İlgeç veya İngeç emin değilim Erzurum’un en eski en iyi en tuzlu kadın doğumcusu diye biliyorum galiba tüp bebek yapmıyor ama Bünyamin hoca da iyidir Üniversitede iken bir yakınım onda tüp bebek tedavisi oldu hamile kaldı şimdi Buhara’da ama orasının laboratuvarının çok iyi olduğu söylenmiyor başarı oranı düşükmüş Yakup Kumtepe hoca da iyidir ama en kötü ihtimali söylermiş hep 30 yaşındaki arkadaşıma 40 yaş yumurta rezervin var her an menopoza girersin demişti saatlerce ağladı kız 😏

Metin İlgeç veya İngeç emin değilim Erzurum’un en eski en iyi en tuzlu kadın doğumcusu diye biliyorum galiba tüp bebek yapmıyor ama Bünyamin hoca da iyidir Üniversitede iken bir yakınım onda tüp bebek tedavisi oldu hamile kaldı şimdi Buhara’da ama orasının laboratuvarının çok iyi olduğu söylenmiyor başarı oranı düşükmüş Yakup Kumtepe hoca da iyidir ama en kötü ihtimali söylermiş hep 30 yaşındaki arkadaşıma 40 yaş yumurta rezervin var her an menopoza girersin demişti saatlerce ağladı kız 😏
Tup bebek için degil genel kontrol hamile kalirsam tabili icin sormustum aslinda. Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.

Tup bebek için degil genel kontrol hamile kalirsam tabili icin sormustum aslinda. Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.
Genel kontrol içinse üniversitedeki bütün prof hocaları tavsiye ederim canım Yakup Kumtepe sadece tüp bebek hastalarina bakmıyor genel muayene hastalarıda çok fazla ama çok yoğun tüp bebekte çalıştığı için bekleme süren çok uzun olur muayene için ama prof Ömer Erkan Yapça yi tavsiye ederim geçen gün gittim çok ilgili bir doktor

Yakup hocanin pat diye söyleme huyu var evet bende onun hastasıyım çok sert üslubu var ben çok korkuyorum şahsen 🤭🤭

Tüp bebek ise yakup hoca ilk denemede tuttu çok şükür 2 aylık oldum al raporu başka insallah ben şehir dışından geliyordum normal kadın doğuncaya erzurumda hiç gitmedim bilgim yok başka sorun olursa burdayım canım 😘
Darısı başımıza ins Allah bende Yakup hocada tedavi görüyorum rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ins Allah sizin adınıza çok sevindim 🥰

Back
X