Erzurum tüp bebek prof dr yakup kumtepe

Canım hamile misin ? Buhara’da iyi doktorlar var istediğin şekilde ilgi görür ve bilgi alırsın tabi aynı paraya üniversitede profesörlere de muayene olursun ama proflar riskli gebelik haricindekiler ile pek ilgilenmiyorlar Bünyamin hoca çok çok ilgili idi yakınıma üniversitede tüp bebek tedavileri sırasında gebelik olduktan sonra aynı ilgiyi göremedik ben bahsettiğin doktoru bilmiyorum açıkçası
Hamile degilim kontrollere gidicem. Hamjle kalirsam da takibimi yapicak. Buhara icin kotu seyler yazmislar google yorumlarda. Kime sorsam kötü tecrubeler anlatiyor.

Hamile degilim kontrollere gidicem. Hamjle kalirsam da takibimi yapicak. Buhara icin kotu seyler yazmislar google yorumlarda. Kime sorsam kötü tecrubeler anlatiyor.
Buharayi bende tavsiye etmiyorum bende çok şey duydum hemde üniversitede sadece muayene ücreti alınıyor buharada tahliller bile ücretli üniversitenin kadın dogumcu doktorları genel olarak çok iyiler dediğim gibi Ömer hocanın gebe hastasi çoktu demekki ilgili bir hoca tavsiye ederim bende bir konu hakkında fikir için gitmişti çok ilgilendi sağolsun

Gamzenur hocayı nenehatun doğum hastanesinden beri tanıyorum uzun yıllardır kadın doktor olunca bilgi almak daha kolay oluyor erkek doktordan kadının halini kadın daha iyi anlar sanırım 🥰
Allah bin kere razi olsun icimi o kadar rahatlattiniz ki. Bu konuda cok dertliydim durup durup ağlıyordum o derece bir sıkıntıdaydım.biraz su serpildi içime. Cok tesekkur ederim.

Allah bin kere razi olsun icimi o kadar rahatlattiniz ki. Bu konuda cok dertliydim durup durup ağlıyordum o derece bir sıkıntıdaydım.biraz su serpildi içime. Cok tesekkur ederim.
Yıllardır hastanelerin içinde olduğum için doktorlar konusunda bilgim var canım istediğin zaman yardımcı olmaya çalışırım sürekli buralardayım zatın sendende Allah razı olsun yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana 😘🥰

Tşk ederim geldi geçti çok şükür ben devlet hastanesinden dış gebelik teşhisiyle üniversite hastanesine sevk edildim Yakup hoca normal.gebelik ama 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık kendiliğinden düşer diyip beni devlet Hastanesi'ne geri gönderdi hastanedeki bütün doktorlar o bizim hocamız nasıl böyle bir hata yapar diyip tekrar beni gönderdiler bu sefer bünyamin aynı şeyi söyledi ve ikisi karar verip bana yatış yapıldı ve ben 4 gece hastanede kaldım sürekli HCG baktılar 5500 lere çıktı ama sürekli azar azar yükseliyor düzenli artış yok ve ben bayılmışım acil ultrasona alındım iç kanama başlamış akşam saat 20 de amaliyata alındım uyandığımda 00.30 du beni uyandırmaya çalışıyorlardı sağ tüpüm patlamış 1 yıl sonra hsg çektirdim bünyamin bey sol tüpte kapalı hafif sızıntı var normal gebelik olmaz direk tüp bebek dedi kendimi onlara emanet etmek istemedim üzerinden 3 yıl geçti şimdi eşimin ısrarı üzerine Yakup hocada tedaviye başladım bunyaminde ola bilirdi ama o özel hastaneye gitti maddi imkanlar yüzünden yine eline kaldım yani anliycan canım kafanı şişirdim kusura bakma bu arada eşim şikayetçi olmak istemedi para parayı çeker hiç birşey yapamayiz dedi haklida
Yok canım ne kafa şişirmesi kolay şeyler yasamamissin şikayet etsende bazen bi ise yaramıyor adam prof bunyaminin bile üstü başkan bi sürü doktor peşinde eğitim aliyo hata derler üstünü kapatırlar sanada kafayı taktı mı çik bakalım işinden çıkabilirsen bak mecburiyetten yakup hocaya tedaviye gidiyosun insallah pozitif sonuç alirsin unutursun bu acilarini

Yok canım ne kafa şişirmesi kolay şeyler yasamamissin şikayet etsende bazen bi ise yaramıyor adam prof bunyaminin bile üstü başkan bi sürü doktor peşinde eğitim aliyo hata derler üstünü kapatırlar sanada kafayı taktı mı çik bakalım işinden çıkabilirsen bak mecburiyetten yakup hocaya tedaviye gidiyosun insallah pozitif sonuç alirsin unutursun bu acilarini
Sağol canım Allah razı olsun kıl gitmesin diye bişey demedim zatın yoksa tedavi bile olamazdim hakkımda hayırlısı inş Allah dediğin gibi pozitifi görürüm dahada işim olmaz kendisiyle yinede nasip bakalım 🥰

Kızlar bana da yardımcı olursanız sevinirim ben bunyamn beyde özelde tedavi gördüm ki o kadar emin olmasina rağmen kimyasal oldu ve çok kötü psikolojiye girdim . Sizce Yakup veye mi gitmeliyim ? Eşimde sperm morfoloji ve harekette sıkıntı vardı ve kaliteli yumurtalarimdan 15 taneden sadece 3 tanesi dollendi ,2sini transfer ettiler aynı tüp içinde ve kimyasal oldu . Sizce nereye gideyim nolur yardım.edin

Kızlar bana da yardımcı olursanız sevinirim ben bunyamn beyde özelde tedavi gördüm ki o kadar emin olmasina rağmen kimyasal oldu ve çok kötü psikolojiye girdim . Sizce Yakup veye mi gitmeliyim ? Eşimde sperm morfoloji ve harekette sıkıntı vardı ve kaliteli yumurtalarimdan 15 taneden sadece 3 tanesi dollendi ,2sini transfer ettiler aynı tüp içinde ve kimyasal oldu . Sizce nereye gideyim nolur yardım.edin
Bünyamin hoca üniversitede iken çok başarılı idi bence buharanın laboratuvarı kötü laboratuvar için üniversiteye gitmeni tavsiye ederim zaten Erzurum sınırlarında başka alternatif yok

Buharada herşey tamamen ücretli Yakup hocada en azından tahliller ücretsiz karar senin canım ne desem yanlış olur Yakup hocanın hastası yok hatta çoğu zama bünyamin hocayı tüp bebek merkezinde görüyorum hastası olursa geliyor sanırım hala bağını iyce koparmamiş üniversite hastanesinden

Buharada herşey tamamen ücretli Yakup hocada en azından tahliller ücretsiz karar senin canım ne desem yanlış olur Yakup hocanın hastası yok hatta çoğu zama bünyamin hocayı tüp bebek merkezinde görüyorum hastası olursa geliyor sanırım hala bağını iyce koparmamiş üniversite hastanesinden
Kuzum. Kusuruma bakma Yakup hocanın hastası çok mu yok mu yazmışsın anlamadım , bunyamin beye bişey demiyorum ama ne bileyim ozel yani buharada tedaviyi görmeme rağmen doğru düzgün konuşup bişey soramadık bizi hiç yonlendirmedi bile . İlk aşılama.dedi sizin aşılama ile olur dedi ve normalde eşimin değeriyle aşılama.bile olmazmış . Ve benim yumurtalarim guzel diye ikiz bile olursa kızma dedi aşılama ile ve sonuç hüsran . Sonra tekrar özel olur direkt tüpe başvuru yaptık buharada ki yeni 1 senelik evliyiz eşimin değerinin biraz düzelmesi lazimmis . Sağlıklı yumurtalarım opu da çıktı kaliteli idi %95 i eşimin spermi ile sadcee 3 tanesi dollendi 3.gune gitti ve ikisi transfer oldu kimyasal.oldum . Kendisinin odasından çıkınca eşimin spermlerinden ötürü böyle olduğunu dedi ... Ve şimdi napacagimi şaşırdım erzurumda Yakup hoca dan başka biri kalmadı çare olarak sizce ne yapmalıyım ve maddi olarkta psikolojik olarakta kotulestuk

Canım yakınım üniversitede tedavi gördü Bünyamin hocada tüp bebek tedavisi ile ilgili çok bilgili değilim açıkçası ama üniversiteye gitmeni tavsiye ederim bi arkadaşım da Buhara’da tedavi görüyor artık gitmeyeceğini söyledi
Bende inan varya duman oldum . Yani bu kadar hayallerimizi yikacaklarini sanmamistim çift transfer yaptırdık aynı tüp içinde geldiler konduruldular içime normalde öyle olunca sağlıksız gebelik kimyasal oluyomus ben bunları hep sonradan öğrendim . En iyisi sanırım üniversite artık . Evet bende laboratuvar kötü diye öğrendim tedavi sürecinde ama nasıl üni Hastanesi'ne toplanıp goturulecegini bilmediğim için sırf bunyamin bey için vazgecmemistum şuan çok üzgünüm ... O kadar iğne yedim embriyo lar koyulduktan sonra belimdeki fıtık ta patladı amelîyat oldum vs ne bileyim suanda da kafam karman corman

Bende inan varya duman oldum . Yani bu kadar hayallerimizi yikacaklarini sanmamistim çift transfer yaptırdık aynı tüp içinde geldiler konduruldular içime normalde öyle olunca sağlıksız gebelik kimyasal oluyomus ben bunları hep sonradan öğrendim . En iyisi sanırım üniversite artık . Evet bende laboratuvar kötü diye öğrendim tedavi sürecinde ama nasıl üni Hastanesi'ne toplanıp goturulecegini bilmediğim için sırf bunyamin bey için vazgecmemistum şuan çok üzgünüm ... O kadar iğne yedim embriyo lar koyulduktan sonra belimdeki fıtık ta patladı amelîyat oldum vs ne bileyim suanda da kafam karman corman
Canım ya çok sıkıntı yaşamışsın rengarenk gökkuşağı yağmurdan sonra doğar derler inşallah senin için de öyle olacak ümitvar ol biraz kendini toparladıktan sonra hem fiziksel hem psikolojik devam edersin

Canım ya çok sıkıntı yaşamışsın rengarenk gökkuşağı yağmurdan sonra doğar derler inşallah senin için de öyle olacak ümitvar ol biraz kendini toparladıktan sonra hem fiziksel hem psikolojik devam edersin
Hayır adama cekinip hicbisey soramadim ve bunu yasarken hep para ödedim çalışıyorum ve şuan o ödedigim paralar için çalışıyorum kredi çekerek hepsinj yaptık yoksa bir ilaca 2 bin verdiğim günler oldu . Zoruma giden eşimin degerleri kötü niye direkt beni tüp bebek için yönlendirme yapmadı sonra biz başvuru yaptık kendisi niye demedi esin tedavi olsun vs ddiye . Şimdi Yakuo bey için diyorum ama o da sert mis gerçi diğeri de çok ılıman değildi

Hayır adama cekinip hicbisey soramadim ve bunu yasarken hep para ödedim çalışıyorum ve şuan o ödedigim paralar için çalışıyorum kredi çekerek hepsinj yaptık yoksa bir ilaca 2 bin verdiğim günler oldu . Zoruma giden eşimin degerleri kötü niye direkt beni tüp bebek için yönlendirme yapmadı sonra biz başvuru yaptık kendisi niye demedi esin tedavi olsun vs ddiye . Şimdi Yakuo bey için diyorum ama o da sert mis gerçi diğeri de çok ılıman değildi
Yakup hoca kimseyi işine karistirmaz duruşu çok serttir şahsen ben sevmiyorum ben doktorun ilgili olması bana gün gün açıklama yapmasını isterim ama o kadar yogunki hak veriyorum bir yandan muayene alıyor bir yandan yumurta topluyor bir yandan transfer yapıyor yerinde durmuyor yani ben kontrole gittim regl 2 günü ve sonuçlara göre direk tadaviye başladı 13 gün iğneleri kullandım ama her sabah hastaneye kontrole çağırdılar her sabah kan verdim har sabah sonuclara göre iğnelerin dozu ayarlandı 6 yumurta toplandı 5 tanesi dollendi 3. Gün transfer olacaktı Yakup hoca covid olmuş bende başka doktor yapsın istemedim 3. Gün 2 tane embriyo dondurdum birinci ve ikinci kalite dendi ikizde ola bilir bi tanede ola bilir şansını yükselt dendi ben ikinci regl bekliyorum benim herşey tamamen ücretli oldu çocuğum olduğu için hemde ssk yok toplamda 9 bin TL tuttu canım Yakup hocayı tavsiye ederim hakkında hayırlısı olsun ins Allah

Son düzenleme:
Back
X