Tşk ederim geldi geçti çok şükür ben devlet hastanesinden dış gebelik teşhisiyle üniversite hastanesine sevk edildim Yakup hoca normal.gebelik ama 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık kendiliğinden düşer diyip beni devlet Hastanesi'ne geri gönderdi hastanedeki bütün doktorlar o bizim hocamız nasıl böyle bir hata yapar diyip tekrar beni gönderdiler bu sefer bünyamin aynı şeyi söyledi ve ikisi karar verip bana yatış yapıldı ve ben 4 gece hastanede kaldım sürekli HCG baktılar 5500 lere çıktı ama sürekli azar azar yükseliyor düzenli artış yok ve ben bayılmışım acil ultrasona alındım iç kanama başlamış akşam saat 20 de amaliyata alındım uyandığımda 00.30 du beni uyandırmaya çalışıyorlardı sağ tüpüm patlamış 1 yıl sonra hsg çektirdim bünyamin bey sol tüpte kapalı hafif sızıntı var normal gebelik olmaz direk tüp bebek dedi kendimi onlara emanet etmek istemedim üzerinden 3 yıl geçti şimdi eşimin ısrarı üzerine Yakup hocada tedaviye başladım bunyaminde ola bilirdi ama o özel hastaneye gitti maddi imkanlar yüzünden yine eline kaldım yani anliycan canım kafanı şişirdim kusura bakma bu arada eşim şikayetçi olmak istemedi para parayı çeker hiç birşey yapamayiz dedi haklida