Erzurum tüp bebek prof dr yakup kumtepe

Henüz iyi bir iş yaptigini görmedim sağolsun sayesinde dış gebelik yaşadım gec mudahale olduğu için iç kanama geçirdim sağ tüpüm patladı şimdi yine tüp bebek de mecburen eline dustum 😤
geçmiş olsun sanırım yakup hocada istemezdi dış gebelik olsun kimsenin elinde değil sonuçta ama sonraki müdahelelerini bilemem şikayette bulunabilirdiniz

geçmiş olsun sanırım yakup hocada istemezdi dış gebelik olsun kimsenin elinde değil sonuçta ama sonraki müdahelelerini bilemem şikayette bulunabilirdiniz
Tşk ederim geldi geçti çok şükür ben devlet hastanesinden dış gebelik teşhisiyle üniversite hastanesine sevk edildim Yakup hoca normal.gebelik ama 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık kendiliğinden düşer diyip beni devlet Hastanesi'ne geri gönderdi hastanedeki bütün doktorlar o bizim hocamız nasıl böyle bir hata yapar diyip tekrar beni gönderdiler bu sefer bünyamin aynı şeyi söyledi ve ikisi karar verip bana yatış yapıldı ve ben 4 gece hastanede kaldım sürekli HCG baktılar 5500 lere çıktı ama sürekli azar azar yükseliyor düzenli artış yok ve ben bayılmışım acil ultrasona alındım iç kanama başlamış akşam saat 20 de amaliyata alındım uyandığımda 00.30 du beni uyandırmaya çalışıyorlardı sağ tüpüm patlamış 1 yıl sonra hsg çektirdim bünyamin bey sol tüpte kapalı hafif sızıntı var normal gebelik olmaz direk tüp bebek dedi kendimi onlara emanet etmek istemedim üzerinden 3 yıl geçti şimdi eşimin ısrarı üzerine Yakup hocada tedaviye başladım bunyaminde ola bilirdi ama o özel hastaneye gitti maddi imkanlar yüzünden yine eline kaldım yani anliycan canım kafanı şişirdim kusura bakma bu arada eşim şikayetçi olmak istemedi para parayı çeker hiç birşey yapamayiz dedi haklida

Tşk ederim geldi geçti çok şükür ben devlet hastanesinden dış gebelik teşhisiyle üniversite hastanesine sevk edildim Yakup hoca normal.gebelik ama 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık kendiliğinden düşer diyip beni devlet Hastanesi'ne geri gönderdi hastanedeki bütün doktorlar o bizim hocamız nasıl böyle bir hata yapar diyip tekrar beni gönderdiler bu sefer bünyamin aynı şeyi söyledi ve ikisi karar verip bana yatış yapıldı ve ben 4 gece hastanede kaldım sürekli HCG baktılar 5500 lere çıktı ama sürekli azar azar yükseliyor düzenli artış yok ve ben bayılmışım acil ultrasona alındım iç kanama başlamış akşam saat 20 de amaliyata alındım uyandığımda 00.30 du beni uyandırmaya çalışıyorlardı sağ tüpüm patlamış 1 yıl sonra hsg çektirdim bünyamin bey sol tüpte kapalı hafif sızıntı var normal gebelik olmaz direk tüp bebek dedi kendimi onlara emanet etmek istemedim üzerinden 3 yıl geçti şimdi eşimin ısrarı üzerine Yakup hocada tedaviye başladım bunyaminde ola bilirdi ama o özel hastaneye gitti maddi imkanlar yüzünden yine eline kaldım yani anliycan canım kafanı şişirdim kusura bakma
Ah canım neler yaşamışsın ama asla Allah’tan Ümit kesilmez ne zamandı transferin ?

Ah canım neler yaşamışsın ama asla Allah’tan Ümit kesilmez ne zamandı transferin ?
Bacım valla o 4 günü öleyimki unutayım ne gece uyudum ne gündüz sadece 1.5 saat uyudum ağrıdan acidan hemşireler bile halime uzuluyordu transferim bu ay regl den sonra canım bugün yarın regl gelir galiba

Ben Rabbime bıraktım doktorlar sadece vesile tedbir bizden takdir Allah'tan rabbim ol derse olu verir gerisi hikaye ne olmaz diyenleri gördük olduran rabbim taşın üzerinde bile çiçek yeşertir

12. Geçti saat bugün senin doğum gününmüş iyiki doğdun canım sevdiklerinle seni sevenlerinle sağlıklı mutlu huzurlu nice senelerin olsun insAllah 12 yıl önce 1 saat 15 dk öncede ben kızımı kucağıma almıştim oda 12 Aralık 🥰
Ya maşallah 12 yaşında kızın var demek 😍 Allah bağışlasın canım benim minnoş da 3 yaşına girecek yakında

Genel kontrol içinse üniversitedeki bütün prof hocaları tavsiye ederim canım Yakup Kumtepe sadece tüp bebek hastalarina bakmıyor genel muayene hastalarıda çok fazla ama çok yoğun tüp bebekte çalıştığı için bekleme süren çok uzun olur muayene için ama prof Ömer Erkan Yapça yi tavsiye ederim geçen gün gittim çok ilgili bir doktor
Gamzenur Cimilli hoca için ne diyorsunuz bilginiz var mi

Gamzenur Cimilli hoca için ne diyorsunuz bilginiz var mi
Canım hamile misin ? Buhara’da iyi doktorlar var istediğin şekilde ilgi görür ve bilgi alırsın tabi aynı paraya üniversitede profesörlere de muayene olursun ama proflar riskli gebelik haricindekiler ile pek ilgilenmiyorlar Bünyamin hoca çok çok ilgili idi yakınıma üniversitede tüp bebek tedavileri sırasında gebelik olduktan sonra aynı ilgiyi göremedik ben bahsettiğin doktoru bilmiyorum açıkçası

Back
X