Erzurum tüp bebek prof dr yakup kumtepe

Bilgisi olan lütfen bana da yardımcı olabilir mi?
20 yaşındayım fsh yüksekliği dolayısıyla tüp bebek önerdiler:KK43: yakup bey'e gidicm hiçbir bilgim yok fiyatları ne kadar acaba?
Merhaba .Yaşınız çok küçük . Bunu tek doktor mu dedi yoksa birden fazla doktor mu dedi ,bence birazcık indirebilmek için önce tedavi olun öncelikle buna başlayın sonra ki süreçler de yine sorun olursa düşünürsünüz . Yani şöyle diyeyim fhs için bir başka kadın doğum uzmanı ile görüşün eğer endokrinoloji uzmanı na yonlendirr ise ona tedavi olun sonrasi Allah kerim.🤲🏻🤲🏻

Merhaba .Yaşınız çok küçük . Bunu tek doktor mu dedi yoksa birden fazla doktor mu dedi ,bence birazcık indirebilmek için önce tedavi olun öncelikle buna başlayın sonra ki süreçler de yine sorun olursa düşünürsünüz . Yani şöyle diyeyim fhs için bir başka kadın doğum uzmanı ile görüşün eğer endokrinoloji uzmanı na yonlendirr ise ona tedavi olun sonrasi Allah kerim.🤲🏻🤲🏻
Allah razı olsun sağolun evet birçok kez gittim doktora hepsi aynı şeyi söyledi kesinlikle doğal yolla olmaz denildi direk tüp bebeğe yönlendirildm bizde tüp bebek deniycz sizin bilginiz varsa bana fiyatlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim Allah yardım etsin herkese çok zor bir dönemdeyim...

Allah razı olsun sağolun evet birçok kez gittim doktora hepsi aynı şeyi söyledi kesinlikle doğal yolla olmaz denildi direk tüp bebeğe yönlendirildm bizde tüp bebek deniycz sizin bilginiz varsa bana fiyatlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim Allah yardım etsin herkese çok zor bir dönemdeyim...
Devleti inan bilmiyorum canım , buharada ben 8 bin + 4 ,5 bin ilaçlara gitti ama devlette ne kadar bilmiyorum.

Son düzenleme:
Allah razı olsun sağolun evet birçok kez gittim doktora hepsi aynı şeyi söyledi kesinlikle doğal yolla olmaz denildi direk tüp bebeğe yönlendirildm bizde tüp bebek deniycz sizin bilginiz varsa bana fiyatlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim Allah yardım etsin herkese çok zor bir dönemdeyim..

Devleti inan bilmiyorum canım , buharada ben 8 bin + 6 ,7 bin ilaçlara gitti ama devlette ne kadar bilmiyorum.
Buharadan bilgi almıştım yakın zamanda ilaçlar 3bin tüp bebek 8 bin embriyo dondurma 1.500 bin denildi giriş ücreti de 200 tl devlet daha uygun olur die orya gdecz bakalım

Buharadan bilgi almıştım yakın zamanda ilaçlar 3bin tüp bebek 8 bin embriyo dondurma 1.500 bin denildi giriş ücreti de 200 tl devlet daha uygun olur die orya gdecz bakalım
Oldu mu bebeğiniz :)

Bilmiyorum devleti kuzum . Benim tüp den sonra diğer ilaçlar a da fazla gitti . Yok olmadı kimyasal gebelikle sonuçlandı 🙏🏻 dilerim Allah nasip etsin inşallah hepimize

Hayırlısı olsun ablacım:) süreç nasıl ilerliyor internetten sürekli araştırıp bakıyorum ama içinde olmadıktan sonra anlaymz insan
Sürec gayet normal canım . Adetinin 2.3günü gideceksin hormon değerlerin ve ultrason dan alttan muayane olacaksin doktor ona göre yönlendirecek ilaç olsun süreç olsub

Sürec gayet normal canım . Adetinin 2.3günü gideceksin hormon değerlerin ve ultrason dan alttan muayane olacaksin doktor ona göre yönlendirecek ilaç olsun süreç olsub
Hemen başlanıyor yani

Back
X