Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb canım bende yakup bey'e gidcgm bana bilgi verirmisn fiyatlar hakkındaEski bir konu tedavileriniz nasıl geçti kızlar bende 1 Kasım'da opu oldum bu ay transferim var regl bekliyorum Yakup hocanın hastasıyım
Abla birsey daha soracaktım unuttum ilk doktora gidince eşimle birlikte mi gitmem gerek oda mı muayene olacak ve her seferinde ikimizi de mi çağıracaklarTamam canım![]()
Hayır. Tek gidebilirsin kuzum sonraki aşılama günü eşinle gitmen lazim sperm vereceği icinAbla birsey daha soracaktım unuttum ilk doktora gidince eşimle birlikte mi gitmem gerek oda mı muayene olacak ve her seferinde ikimizi de mi çağıracaklar
AnladımHayır. Tek gidebilirsin kuzum sonraki aşılama günü eşinle gitmen lazim sperm vereceği icin
Evet kuzum başla zaten görürsün alla bu izni ileAnladımtüp bebek araştırdgma göre çok fazla uzun sürmeyen bir uygulamaymș doğru mu?
Evet kuzum başla zaten görürsün alla bu izni ilehayırlısıyla İnşaAllah
![]()
Toplamda benim 9 bine mal oldu canım ama kişiye göre tedavi degise biliyor belki eksik olur belki fazla olur bilemem rabbim tez vakitte nasip etsin insAllahMrb canım bende yakup bey'e gidcgm bana bilgi verirmisn fiyatlar hakkında
Merhaba canım , siz Yakup Kumtepe de mi tedavi gördünüz ve hamile misiniz ? Nasıl devam etti anlatabilir misiniz?Toplamda benim 9 bine mal oldu canım ama kişiye göre tedavi degise biliyor belki eksik olur belki fazla olur bilemem rabbim tez vakitte nasip etsin insAllah![]()
Evet bunu ben de merak ediyorumMerhaba canım , siz Yakup Kumtepe de mi tedavi gördünüz ve hamile misiniz ? Nasıl devam etti anlatabilir misiniz?
10 gün kadar iğne kullandım 10 gün opu oldum yumurtalarim toplandı 7tane ertesi gün 5 tanesi döllendi taze transfer olacaktım ama kendimi hazır hissetmedigim için transferim ertelendi embriyolari dondurduk o sırada eşimle problemler yaşadık boşandik o yüzden transfer gerçekleşmedi canımMerhaba canım , siz Yakup Kumtepe de mi tedavi gördünüz ve hamile misiniz ? Nasıl devam etti anlatabilir misiniz?
Çok üzüldüm inan ki ... Birşey diyemiyorum herşeyin hayırlısı10 gün kadar iğne kullandım 10 gün opu oldum yumurtalarim toplandı 7tane ertesi gün 5 tanesi döllendi taze transfer olacaktım ama kendimi hazır hissetmedigim için transferim ertelendi embriyolari dondurduk o sırada eşimle problemler yaşadık boşandik o yüzden transfer gerçekleşmedi canım
Evet 12 yaşında kızım var canım Allah razı olsun aminÇok üzüldüm inan ki ... Birşey diyemiyorum herşeyin hayırlısıçocuğunuz var mı peki ?
Allah'ım size bağışlasın .Evet 12 yaşında kızım var canım Allah razı olsun amin
Allah razı olsun sağolasn hersey dahil mi 9 bin siz sonuç aldnz mi?Toplamda benim 9 bine mal oldu canım ama kişiye göre tedavi degise biliyor belki eksik olur belki fazla olur bilemem rabbim tez vakitte nasip etsin insAllah![]()
Abla nasılsın güzel bir haber varmı? Aklımda kaldınTamam canım![]()
Ablacm kusura bakma rahatsız edyrm ama aklım sende kaldı tedavinle ilgili güzel sonuç aldınmi?Evet kuzum başla zaten görürsün alla bu izni ile![]()
Zaten sanırım bayramdan sonraya kaldı kapanma yüzündenmerhaba hanımlar ben de ramazanın sonunda başlayacağım inşallah. Ankara'da başlayacaktık ama Erzincandayım yakın diye Erzurum tercih ettik. yumurta rezervim az benim. Yakup hocayı seçmekle iyi mi ettik yoksa başlamadan ankaraya mı gitsem