• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erzurum tüp bebek prof dr yakup kumtepe

Eski bir konu tedavileriniz nasıl geçti kızlar bende 1 Kasım'da opu oldum bu ay transferim var regl bekliyorum Yakup hocanın hastasıyım
Mrb canım bende yakup bey'e gidcgm bana bilgi verirmisn fiyatlar hakkında

Merhaba canım , siz Yakup Kumtepe de mi tedavi gördünüz ve hamile misiniz ? Nasıl devam etti anlatabilir misiniz?
10 gün kadar iğne kullandım 10 gün opu oldum yumurtalarim toplandı 7tane ertesi gün 5 tanesi döllendi taze transfer olacaktım ama kendimi hazır hissetmedigim için transferim ertelendi embriyolari dondurduk o sırada eşimle problemler yaşadık boşandik o yüzden transfer gerçekleşmedi canım

10 gün kadar iğne kullandım 10 gün opu oldum yumurtalarim toplandı 7tane ertesi gün 5 tanesi döllendi taze transfer olacaktım ama kendimi hazır hissetmedigim için transferim ertelendi embriyolari dondurduk o sırada eşimle problemler yaşadık boşandik o yüzden transfer gerçekleşmedi canım
Çok üzüldüm inan ki ... Birşey diyemiyorum herşeyin hayırlısı 🙏🏻🙏🏻 çocuğunuz var mı peki ?

Toplamda benim 9 bine mal oldu canım ama kişiye göre tedavi degise biliyor belki eksik olur belki fazla olur bilemem rabbim tez vakitte nasip etsin insAllah 🤲
Allah razı olsun sağolasn hersey dahil mi 9 bin siz sonuç aldnz mi?

merhaba hanımlar ben de ramazanın sonunda başlayacağım inşallah. Ankara'da başlayacaktık ama Erzincandayım yakın diye Erzurum tercih ettik. yumurta rezervim az benim. Yakup hocayı seçmekle iyi mi ettik yoksa başlamadan ankaraya mı gitsem

merhaba hanımlar ben de ramazanın sonunda başlayacağım inşallah. Ankara'da başlayacaktık ama Erzincandayım yakın diye Erzurum tercih ettik. yumurta rezervim az benim. Yakup hocayı seçmekle iyi mi ettik yoksa başlamadan ankaraya mı gitsem
Zaten sanırım bayramdan sonraya kaldı kapanma yüzünden 😔😔

Back
X