- 6 Ocak 2016
- 618
- 167
- 103
- Konu Sahibi Pinarkemal75
Erzurumda AŞILAMA yaptıran varmi hangi doktor süreç nasıl ücret nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2 3 yıl önce yaptırdım canım.Erzurum buhara hastanesinde.Kamalak soyisimli bi bayan doktor yapmıştı.2 2.5 milyar gitmişti.Şimdi nasıldır hiç bilmiyorum.Sürece gelicek olursak gonal f 450 iğneyle yumurtalarım büyütülmüştü sonrasında da aşılama yapılmıştıErzurumda AŞILAMA yaptıran varmi hangi doktor süreç nasıl ücret nedir
Aa bu kadar basit mi tesekur ederim bizim hareket %28 acaba tutarmiBen 2 3 yıl önce yaptırdım canım.Erzurum buhara hastanesinde.Kamalak soyisimli bi bayan doktor yapmıştı.2 2.5 milyar gitmişti.Şimdi nasıldır hiç bilmiyorum.Sürece gelicek olursak gonal f 450 iğneyle yumurtalarım büyütülmüştü sonrasında da aşılama yapılmıştı
Tüp bebek olmadığı için kolay oluyo tedavi aşaması.Mikro çip yöntemiyle olabilir canım.Bu işler nasip kısmet işi ablam aşılamayla hamile kaldı.Ben denediğimde olmadı tüp bebekle hamile kalabildim bende.Hakkında hayırlısı olsunAa bu kadar basit mi tesekur ederim bizim hareket %28 acaba tutarmi
Sonucu yazarmisin sorun neydi insallah tutar fiyat nedir ilaçlarla bende 1 kere gittim güneykaya çok olumsuz konuştu sonrasında bi çok doktora gittim aksini soykediCanım bende dün yaptırdım Buhara hastanesinde hümeyra hanıma 66 milyon sperm yüzde 22 ileri hareketli idi yüzde 35 ide yerinde hareketli yedi yıkama işleminden sonrada 46 milyon sperm yüzde 76 sı ileri hareketli yedi bakalım
canım bizim sorunumuz yoktu daha doğrusu bende hiçbir sorun çıkmadı eşimde sadece ileri hareketlilik biraz azdı normal yoldan olacağını söylediler. fakat 1 buçuk senedir olmadı. rahim filmi çekildi. 2 kez klomen +çatlatma iğnesi ve bir kezde femara+progestoron kullandım en son aşılama yaptırdık artık. spermlerde bu son gittiğimizde çok çok iyi dendi. keçiboynuzu kürü içiyor eşim. aşılama için gonalf 900 ve çatlatma iğnesi kullandım. bakalım hayırlısı beklemedeyimSonucu yazarmisin sorun neydi insallah tutar fiyat nedir ilaçlarla bende 1 kere gittim güneykaya çok olumsuz konuştu sonrasında bi çok doktora gittim aksini soykedi
1 kere klomen kullandım yumurtam 11 mm oldu çatlarıma iğnesi vermedi yumurta tembelliği var dedi gönderdi eşimde sayı normal ama ileri hareketlilik düşük iş nedeniyle bide hafta sonuna geliyo âdetlerim hala gidemedim doktora bünyamin börekçiye gitmeyi dusunuyorumbir de sizin sorununuz tam olarak nedir peki
Arastirmada karardaki bi doktorum önerdi en iyisi diye özel e sakın gitme dedi şimdide bu ay preseler jel kullanıyorum ovulasyon testiyle bakalimBünyamin börekçi hangi hastanede canım duymadım ben üniversitede falan mı
Ovulasyon testi kullandinmibende kullandım pressed jeli ama işe yaramadı. inş. sende yarar canım![]()
Sonuç nedircanım bizim sorunumuz yoktu daha doğrusu bende hiçbir sorun çıkmadı eşimde sadece ileri hareketlilik biraz azdı normal yoldan olacağını söylediler. fakat 1 buçuk senedir olmadı. rahim filmi çekildi. 2 kez klomen +çatlatma iğnesi ve bir kezde femara+progestoron kullandım en son aşılama yaptırdık artık. spermlerde bu son gittiğimizde çok çok iyi dendi. keçiboynuzu kürü içiyor eşim. aşılama için gonalf 900 ve çatlatma iğnesi kullandım. bakalım hayırlısı beklemedeyim
Canım benim olmadı negatif mart gibi 2. Aşılamayı denicem ama nerede yaptırsam bilemedim sen ne yaptınSonuç nedir
Benim bugün 7 günüm bünyamin beyde yaptirdim hiç belirtim yok ne adet nede gebelik doktor iyi ama hemşireler için aynı şeyi soyluyemicem 125 lira muayene ücreti 400 lira ilaç başka ödemede yapmadım o bakimdanda iyiCanım benim olmadı negatif mart gibi 2. Aşılamayı denicem ama nerede yaptırsam bilemedim sen ne yaptın
Naptın canım varmı gelişme test falan yaptın mı bide. Bünyamin çörekçi özel olarakda bu işi yapıyormu bizim 3 senemiz dolmadığı için evlilikte karşılamıyor aşılamayı devlet ilaçları karşılıyor ama sen memnun kalırsan belki bende ona giderim olmassa buharada ki hümeyra hanımdan memnunum artık ona giderim yineBenim bugün 7 günüm bünyamin beyde yaptirdim hiç belirtim yok ne adet nede gebelik doktor iyi ama hemşireler için aynı şeyi soyluyemicem 125 lira muayene ücreti 400 lira ilaç başka ödemede yapmadım o bakimdanda iyi
Hümeyra hanımdan memnun musunuz? Bana biraz en baştan birşey belli olmadan sezeryan taraftarı gibi geldiCanım bende dün yaptırdım Buhara hastanesinde hümeyra hanıma 66 milyon sperm yüzde 22 ileri hareketli idi yüzde 35 ide yerinde hareketli yedi yıkama işleminden sonrada 46 milyon sperm yüzde 76 sı ileri hareketli yedi bakalım
Naptın canım varmı gelişme test falan yaptın mı bide. Bünyamin çörekçi özel olarakda bu işi yapıyormu bizim 3 senemiz dolmadığı için evlilikte karşılamıyor aşılamayı devlet ilaçları karşılıyor ama sen memnun kalırsan belki bende ona giderim olmassa buharada ki hümeyra hanımdan memnunum artık ona giderim yine[/QUOT17 aralıkta aşılamam olmuştu bugün adet oldum şubatta tekrar gidicem özel para tuzağı humeyra iyi ama tek dert para
Canım hamilelik konusunda nasıldır bilemiyorum ama bugüne kdr çok kadın dığumcuya gittim kendisi gayet ilgili aklında bir soru işareti varsa başka doktora da görün benceHümeyra hanımdan memnun musunuz? Bana biraz en baştan birşey belli olmadan sezeryan taraftarı gibi geldi