- 6 Eylül 2009
- 107
- 86
- 298
- Konu Sahibi Pinarkemal75
Bende ocağın sonunda ikinci aşılama için gidicem bakalım ne olacak hümeyra hanıma gidicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canım evet devlettede çok iyi doktorlar vardır araştırmak lazımL leblebiimm devlete de gitmeyi düşünüyorum canım orda baş hemşire de tanıdık belki doktorlardan ilgili birini bulabilirim. Hümeyra ilgisiz değil ama sezeryandan çok korkuyorum Allah in izniyle bir sorun çıkmazsa normal doğurmak istiyorum. Bakalım nasip artık...
Mikrociple ilgi bi bilgi vermedi yapiyolarmi bilmiyorum adetin 2 günü gitmelisin erkenden git cumartesi de sabah 10 a kadar orda hemşire dışında bi sıkıntısı yok tüp bebek servisinde karşısında dogum var hemen aşılama yaparmı bilmiyorum herkesin tedavi yöntemi başka ben 2 yaptırcam adetim geçti onu bekliyorum olmazsa tüp bebek dedicanım ben de bu ayki aşılamamı bünyaminde yaptırayım diyorum ama nasıl oluyor adetin 3 günü gidip sabah erkenden bünyamin beyden sıra mı alıyorsun yada bu adam tüp bebek merkezindeymiş sanırım orayamı gitmemiz gerekiyor nasıl oluyor. birde ben aşılama yapmak istiyorum deyince hemen yapacakmı. 2. aşılamamı ünv. yaptırayım dedim tüp bebeğe kalırsa rapor çıkartması belki daha kolay olur dedim ama seninkini nasıl yaptılar mikroçiplemi nasıl yaptılar
bende 2 ciyi yaptırcam bakalım bide orda deniyim dedim olmazsa tüp bebek bnde aynı şekilde bakalım bünyamin bey ne dicekMikrociple ilgi bi bilgi vermedi yapiyolarmi bilmiyorum adetin 2 günü gitmelisin erkenden git cumartesi de sabah 10 a kadar orda hemşire dışında bi sıkıntısı yok tüp bebek servisinde karşısında dogum var hemen aşılama yaparmı bilmiyorum herkesin tedavi yöntemi başka ben 2 yaptırcam adetim geçti onu bekliyorum olmazsa tüp bebek dedi
Merhaba 2. Aşılamayı Bünyamin beyemi yaptırdınız acaba sanırım olmuş o sıra banada hümeyra aşılama başlayalım dedi kararsız kaldım açıkçası ilgili bi doktor ama aşılama işin içine girince güvenebilirmiyim acaba.bende 2 ciyi yaptırcam bakalım bide orda deniyim dedim olmazsa tüp bebek bnde aynı şekilde bakalım bünyamin bey ne dicek
merhaba siz aşilama yaptşrdnz mi bünyamin hocayaMerhaba 2. Aşılamayı Bünyamin beyemi yaptırdınız acaba sanırım olmuş o sıra banada hümeyra aşılama başlayalım dedi kararsız kaldım açıkçası ilgili bi doktor ama aşılama işin içine girince güvenebilirmiyim acaba.
Yok yaptırmadım farklı şehire taşındık burda yaptırdım ama tutmadı kendiliğinden gebe kaldım 2 ay sonrasımerhaba siz aşilama yaptşrdnz mi bünyamin hocaya
Yok yaptırmadım farklı şehire taşındık burda yaptırdım ama tutmadı kendiliğinden gebe kaldım 2 ay sonrası
Amin canım rabbim tez vakitte sizede nasip etsin inşallahteşekkür ederim allah size bağişlasin evladinizi![]()
ben bünyamin hocaya 26 subat aşılama yaptırdım sizin sonuç nedirteşekkür ederim allah size bağişlasin evladinizi![]()
bnm dha 4.günüm cok erken 12.gün test yaparim heralde sizinde erken bnce umudunu yitimeben bünyamin hocaya 26 subat aşılama yaptırdım sizin sonuç nedir
size ne dedi mesela kaç yumurta oluştu bana günlük hayata devam dedi ama 4.günüm dinleniyorum bn iş yPmiyorum aşilamadan sonra 3gün aşilama dahil ilşşki olsun dddi mesela size dedi miben bünyamin hocaya 26 subat aşılama yaptırdım sizin sonuç nedir
evet canım aynı prosedürü uyguladı. yalnız e2 ye bakıldıgında 758 di yani çoktan büyümüş ve çatlamış gibiydi. bir gün sonra vuruldum ovitrellesize ne dedi mesela kaç yumurta oluştu bana günlük hayata devam dedi ama 4.günüm dinleniyorum bn iş yPmiyorum aşilamadan sonra 3gün aşilama dahil ilşşki olsun dddi mesela size dedi mi
bnm e2 bakılmadi amaevet canım aynı prosedürü uyguladı. yalnız e2 ye bakıldıgında 758 di yani çoktan büyümüş ve çatlamış gibiydi. bir gün sonra vuruldum ovitrelle
hayır cuma bakıldı hem e2 hem ultrason yumurta sayımda 3.4 falandıcumartesi gecesi 12 de ovitrelle vuruldum. pazartesi öğlen 12 de aşılama oldm.bnm e2 bakılmadi amasizin aşılaama günü mü bakıldı e2