- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
- Konu Sahibi aysefeytum
-
Nerdesiniz canım siz bizde merkezde değilizAllahtan Ümit kesilmez ki daha sabır ve zaman herşeyin ilacı inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız. çok iyi doktorlar var ve çok iyi yöntemler de sen Muhammed beye git ve aynı gün üniversite hastanesindekine de git bende iki yere gitmiştim. Şuan özele devam orada pek beklemediğimiz için daha rahat oluyor. Benim eşim jandarma ve dış karakolda yani merkeze bile uzağız 1,5 saat düşün yani
İspirNerdesiniz canım siz bizde merkezde değiliz
Ya siz nerdesiniz
Anladım canım ya bize de o kadar uzak malesef ama yapacak bişey YOk görev Allah'tan az kaldı gidiyoruz
Oltu canımYa siz nerdesiniz
Aynen bu yıl gidiyoruz allah izin verirseAnladım canım ya bize de o kadar uzak malesef ama yapacak bişey YOk görev Allah'tan az kaldı gidiyoruz
Jandarma ma mı sizinde hadi hayırlısı inşallahAynen bu yıl gidiyoruz allah izin verirse
Evet jandarmaJandarma ma mı sizinde hadi hayırlısı inşallah
Sanırım beyler nöbette biz burdayız:)Evet jandarma
Aynen yapacak bişey mi var sanki buna şükür ama Beterin beteri varSanırım beyler nöbette biz burdayız:)
Öyle canım haklısın senin hamilelik çocuk falan var mıAynen yapacak bişey mi var sanki buna şükür ama Beterin beteri var
Oy hepimiz gurbetteymisiz kızlar..Allah yardımcimiz olsun..memlektleriniz Neresi belki hemşeri cikariz:))Aynen yapacak bişey mi var sanki buna şükür ama Beterin beteri var
Benim Samsun aslen Selanik göçmeniyimOy hepimiz gurbetteymisiz kızlar..Allah yardımcimiz olsun..memlektleriniz Neresi belki hemşeri cikariz:))Melek010101
Aynen canım adetliyken gidicem..inşallah olmam da bunlara gerek kalmaz:)İnşallah hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz ama adetliyken git ki hormonlarına falan da baksınlar. Hiçbir zaman ümitsizliğe kapılma benim ablamın 10 yıl sonra oldu yani üzme kendini stres yaparsan daha kötü olur düşünme sıkma canını zaten gurbetteyiz
İnşallah inşallahAynen canım adetliyken gidicem..inşallah olmam da bunlara gerek kalmaz:)
İnşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAynen canım adetliyken gidicem..inşallah olmam da bunlara gerek kalmaz:)
Amin canim insallah Rabbim isteyen herkese versin...İnşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayirli cumalar canım. .senin önerdiğin doktorun adı muhammed usta mi buhara daCanım bende aynı durumdayım. Eşimin görevi nedeniyle erzurumdayız Buhara hastanesinde Muhammet beye gidiyorum çok memnunum çok ilgili ve bilgili bir doktor. Bir düşük yaptım ve sonrasında bu doktora gelme fırsatım oldu önceki doktorun ilgisizliği mi bilgisizliğimi demeliyim bilemiyorum. Şuanda hamileğim darısı başına inşallah
Evet canımHayirli cumalar canım. .senin önerdiğin doktorun adı muhammed usta mi buhara da
Çok sordum ama .:)kullandığı sistem nasıl yeni mi? Bazısı hala eski düzende muayene ediyor da..ultrasonu falan nasilEvet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?