Erzurum'da doktor onerisi

4 boyutlu ultrason cihazıyla muayene ediyor herşey son sistem evet daha öncede bir Muhammed bey varmış ama ben doktorumdan çok memnunum yani

4 boyutlu ultrason cihazıyla muayene ediyor herşey son sistem evet daha öncede bir Muhammed bey varmış ama ben doktorumdan çok memnunum yani
Anladım canım. .ben internette göçmenle ilgili güzel şeyler okudum da aynı kişiden bahsediyoruz sanmıştım. .neyse araştırmaya devam bakalim

Hümeyra ya gitmeyin de kime giderseniz gidin. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Tecrübeyle sabittir. İsim yapmış diye istediği gibi teşhis koyup tedavi uyguluyor.

Bende Buhara da. Op. Hümeyra çanakçı ya gittim baya Güler yüzlü ve ilgiliydi ..

Hümeyra ya gitmeyin de kime giderseniz gidin. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Tecrübeyle sabittir. İsim yapmış diye istediği gibi teşhis koyup tedavi uyguluyor.
Kız sana bişey sorcam şimdi ben 5 gün önce hümeyra ya gittim alttan muayene etti benim bir tüpüm kapalı güya rahim filmine girecektim ama olmadı neyse bu bana dedi ki senin yumurtalıklar tembel gözüküyor ama eve geldim ovulasyon testinde pozitifi yakaladım acaba yanıldı mı ya ?? Sanırım sizde de test bişeyler olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…