Tüp Bebek Merkezleri Erzurum'da tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar....

haseki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
340
128
83
Hastane doktorunuz ve tedavi süreci ve sonucunda deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz? Ikinci tüp bebek tedavimi evime yakın bir ilde yani erzurumda yaptırmak istiyorum.kafam karışık yardımınıza ihtiyacım var

Hasekiiii bende Erzurum'da başladım ünv hastanesinde senin doktorun kim???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iki aşılamam orada oldu ama şimdi istanbula gidiyorum inşallah sende sorun ne?

Hastane doktorunuz ve tedavi süreci ve sonucunda deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz? Ikinci tüp bebek tedavimi evime yakın bir ilde yani erzurumda yaptırmak istiyorum.kafam karışık yardımınıza ihtiyacım var

Ben erzurumda arastirmada tup bebek ile bebegime kavustummm doktorum yakup bey di. Cok memnun kaldim... yakup bey biraz başta soguk gelebilir ama alaninda cok iyi bi doktor...

Ben erzurumda arastirmada tup bebek ile bebegime kavustummm doktorum yakup bey di. Cok memnun kaldim... yakup bey biraz başta soguk gelebilir ama alaninda cok iyi bi doktor...

Rabbim gebeliğinizi hayırlısıyla tamamına erdirsin..yazdığın için çok teşekkür ederim.

Iki aşılamam orada oldu ama şimdi istanbula gidiyorum inşallah sende sorun ne?

kusura bakmayın mesajınızı yeni gördüm... bendeki sorun adet düzensizliği..benim kendi başıma adet olmam 5-6 ayı bulabliyor.. birde yaş 30 olunca çocuk konusunda hızlı olmak için tedavi görmeye karar verdik.. tabi doktorların tavsiyeside bu yönde.. ilk tüp bebek denememizde hamile kaldım fakat bebeklerimi 18 haftalıkken kaybettik... şimdi ikinci tedaviyi düşünüyoruz.. istanbula gittiğinizi yazmışsınız durumlar nasıl...

Canım inşallah ben de önümüzdeki ay tüp bebeğe başlicam doktorum yakıp bey tahlillerin neydi sorun neydi nasıl oldu hormonların nasıldı bana bahseder misin umut olsun moralim pek iyi değil de

Canım inşallah ben de önümüzdeki ay tüp bebeğe başlicam doktorum yakıp bey tahlillerin neydi sorun neydi nasıl oldu hormonların nasıldı bana bahseder misin umut olsun moralim pek iyi değil de

Icin rahat olsun yakup bey iyi bir doktor bende pko vardi horman değerlerim normaldi... pkodan dolayi adetlerim duzensizdi ve ben stres yaptıkça ne bebek ne de dogru duzgun adet olmuyor dum... ve yakup bey sifa da istememe ragmen bana tuo yapmadi senin cocugun olur diye. Yani tam bi insan hersey para degil yani senin sıkıntın ne

Evet yakup bey çok iyi bir insan maşallahh benim fsh: 15 yakup bey çok acele et ana tüp bebek bile zor dedi ama ben yine de umudumu kaybetmiyorum önümüzdeki ay başlicaz inşallah hayırlısıyla

Evet yakup bey çok iyi bir insan maşallahh benim fsh: 15 yakup bey çok acele et ana tüp bebek bile zor dedi ama ben yine de umudumu kaybetmiyorum önümüzdeki ay başlicaz inşallah hayırlısıyla
Rabbim gönlüne gore versin aratmasin... herseyin bi vakti var inan. Benim ilk denemem 11 eylul gibi oldu ve tup bebekte başarı sansima her doktor cok yuksek dedi. Ben haliyle oldu gözüyle baktım ama tutmadi yikildim... 2. Denememi donmuslarla yakup bey denedi ve inan ben fonmus var onlati deneyeyim sonra tekrar denerim diye oylesine yaptırdım. Zaten yumurta toplama falan da olmadığı icin cok hastane psikolojisi ne girmedim tup bebek yaptırıyor gibi degildim ve o rahatlikla da oldu diye düşünüyorum. Icin rahat olsun doktoruna güven herşey gönlünce olsun..

Merhaba ben varım ama sifada Hümeyra hanima oldum. Şuan 13 haftalik ikiz gebeyim. Hümeyra hanim gibi bi Dr hiç tanimadim. Güler yüzlü ilgili seni anlayan biri. Onunda tüp bebekle olmuş bebekleri. Hastanede çok iyi mahremiyet çok önemli. Hemşireler tüp bebekte çalışanlar filan herkes çok iyi Allah razı olsun. Bi kere hepsi bayandi. Bende senin gibi Anatolia Dada tedavi gördüm 3 kez ilkinden bir çocuğum oldu ama sonraki iki sefer de hayal kırıklığı. 4. Sefer burda deneyelim dedik. Iyi ki böyle yapmışım. Anatolia ya ile karsilanmiyacak kadar ilgi ve alaka var burda ve de merhamet

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnın toplam kaça mal oldu bebişlerin

Canım dua et ne olur hamişlerin duası kabul olur çok gergin be üzgünüm

3800 tüp bebek için hastane alıyo 1300 de ilaç tuttu. Tabi ondan önceki olmayan tüp bebek masraflarını katinca bebeklerimiz baya masraflı oldu bize :) ama dünyaya değer Allah isteyen herkese versin inşallah. Hep şunu diyorum Allah ol derse oluverir. Herşeyin vakti zamanı var hakkımızda hayırlı olan şeyleri yaşarız ins

3800 rkredi kartı ile çekiyorlar yarısını başlarken yarısını da embriyo transfer günü.
Bu arada benim ilk üçüz du sonra biri 10. Haftada öldü kanama oldu. Şuan ikiz gebeyim. Bakalım Rabbim sonumuzu hayır etsin

Canım bir de sorunun neydi hormon sonuçların nasıl süreç nasıl oldu bana umut ol (

Bende polikistik over var esimde sorun yoktu. Ama yumurtalarım biraz nazlı. Aslında gördügum tedavilere göre farklı oldu. Ilk denemem de 10 tane oldu. 2 embriyo yerleştirildi ve bi oğlum oldu. Ikincide 5 tane embriyo oldu ama tedavi çok uzun sürdü normalde 12 gün filan süren tedavi 20 günü geçti. Sonuçta dış gebelik oldu. O süreç çok kötüydü bi türlü sonlanmadi. Sürekli hcg baktiriyodum kanda inan 2 ay kadar devam etti. Üçüncüde 6 embriyomuz vardı ama yine olmadı. 4. Sifadaki hiç ümitli değildim. Ankaraya gidemicektim. Sifada yakup bey var diye gittim ama yokmuş. Dediler Hümeyra hanim var olsun dedim ama hiç ümitli değildim. Sonra hersey güzel gitti. Umudunu kaybetmemek lazım.bu işte moral ne kadar önemli hepimiz biliyoruz. Pes etmeden sabırla denemekten başka yol yok zaten.

Canım teşekkür ederim cevabın için benm fsh illetiyle başım dertte 15 olmuş rezervim axalıyor çok acil dedi yakup bey inşallah bir tane bile olsa embriyom sımsıkı tutunur bana çok dua et bana ve benm gibi olan herkese kardeşim Rabbim evlatlarını hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallahhh

tüp bebek zor bi tedavi yaşamayan bilmez... sizin tedaviniz olumlu sonuçlanmış...rabbim hayırlısıyla da tamamına erdirsin... yalnız şu 3800 tl nin yarısını başlarken almaları biraz garip geldi. ben ilk tüp bebek tedavimi geçen yaz samsun tıpda yaptırdım tedavinin başında hiçbir ücret talep edilmedi... transferden önce parayı yatırdık eğer döllenme olmasıydı o parayı almayacaklardı... Erzurum araştırmada yarısını peşin almalarının açıklamasını nasıl yaptılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…