• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Erzurum'da tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar....

Merhaba ben varım ama sifada Hümeyra hanima oldum. Şuan 13 haftalik ikiz gebeyim. Hümeyra hanim gibi bi Dr hiç tanimadim. Güler yüzlü ilgili seni anlayan biri. Onunda tüp bebekle olmuş bebekleri. Hastanede çok iyi mahremiyet çok önemli. Hemşireler tüp bebekte çalışanlar filan herkes çok iyi Allah razı olsun. Bi kere hepsi bayandi. Bende senin gibi Anatolia Dada tedavi gördüm 3 kez ilkinden bir çocuğum oldu ama sonraki iki sefer de hayal kırıklığı. 4. Sefer burda deneyelim dedik. Iyi ki böyle yapmışım. Anatolia ya ile karsilanmiyacak kadar ilgi ve alaka var burda ve de merhamet

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba öncelikle inşallah Rabbim ikizlerinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder.Bizde eşimin işinden dolayı istanbuldan erzuruma geldik.2,5 yıldır evliyiz ve 1.5 yıldır bebek istiyoruz Rabbim kısmet ederse tabi.eşimde bende 30 yaşındayız ve eşimdede bendede şükürler olsun hiçbir problem yok.Biz istanbulda aşılama tedavisine başlayacaktık fakat bir türlü fırsat bulamadık şimdi erzurumda başlamayı düşünüyoruz.sizde Hümeyra hanımda tedavi olmuşsunuz peki bu dr hanım aşılamada yapıyormu hiç aşılama ile gebe kalan birini duydunuzmu?size aşilama yı önerdi mi direk tüp bebek mi dedi cvp yazarsanız çok teşekkür ederim inanın bu yüzden depresyona girdim Rabbime çok dua ediyorum hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar vererek bizleride sevindirsin inşallah :emir_bebek::emir_bebek:teşekkürler...

Parse bence hiçççç aşılamayla zaman kaybetme direk tüpe geç bende 2aşılama 1tüp üçüde olmadı ilk doktorum Yakup beydi 2aşılammaıda o yaptı ama tutmadı malummm bence hiçççç zaman kaybetme başlatacaksan tüp bebeğe başla canım

Doruk

Arkadaslar konu eski kalmis ama buldum sizi:) bunyamin borekciye tup bebek yaptiran var mi . Bizde tup bebege gececez . Humeyra hanim mi yoksa bunyamin bey mi ne dersiniz???

Back
X