- 16 Haziran 2017
- 67
- 53
- 18
- Konu Sahibi Soguksever
Ben esime hic sormadim kimle ne yaptin ne ettin diye ama daha once hayatinda birileri oldugunu da birileriyle bir seyler yasadigini da biliyorum. Ustu kapali bir sekilde hizli yasadigini her seyin basindan gectigini soylemisti. Detayina girsem kafama takip kuruntu yapacagimi bildigim icin sormadim. Bunu da kafamda kabullendikten sonra evlenmeyi kabul ettim. Erkekler icin boyle seylerin o anlik olup biten seyler oldugunu biliyorum. Oyle kiyaslama yapilacak bir sey degil. Bir insani seviyosan ve evlilik yoluna girmeye karar veriyosan gecmis zaten coktan gecmiste kalmis demektir. Hem de erkeklerin bence bir seyleri yasayip gormus olmasinin iyi oldugu yanlari var. Evlendikten sonra degisip disariya yonelmez en azindan. Yasayip gormus hevesini almis artik yuvasinda huzur isteyen bir adamdir ki dusunme tarzi da onu gosteriyor. Seviyorsan, sevildigini dusunuyorsan ve guveniyorsan gerisinin bir onemi yok emin olabilirsin :) Yinede kafandaki tum soru isaretlerini konusmanda fayda var. Icini rahatlatacagindan eminim :)
Ne kadar güzel anladın beni ya böyle laf sokmadan yargılamadan :) çok ihtiyacım olan şeyleri yazdın gerçekten çok teşekkür ederim Rabbim senin de mutluluğunu daim etsin inşallah :)