Es adaylarini ilk goruste elemek?

tulipa

ΛŁŁ -SТΛЯ başlangıç 66; güncel 62; hedef 60
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
8.139
4.871
373
Arkadaslar sevdigim insan gecen yil biz bir kriz asamasindayken benden vazgecip bir ayda etrafindaki bir kizla arasini yapmisti .Ikinci ayda nisan yapmisti. O siralar limoni de olsa gorustugumuz halde sonradan soylediydi bir de.Bu nisan ayinda da evlenmisler
Kizin facesinde dugun fotolarini gordum.Cok aciydi.Cok aci birseymis bunu yasamak..

Yasim38.Ama 30un altinda sanarlar.Guzellik de var.Ama asamadigim bir konu var.Bu siralarda da birkac tavsiye uzerine adayim oldu.
Kimisini fotodan reddettim.Goruntunun benim icin bukadar onemli olmasini istemezdim.Ama icim akmiyor.Bu erkekler neden bukadar cabuk cokuyor..
Ya fotolarini gorup icim akmadikca eski sevdigime; duruma sinir oluyorum...Son aylarda bes kisiyi boyle fotodan eledim.Bir kisiyle gorustum.Hem icim cok akmadigi icin hem de kizi yaninda oldugu icin eledim..
Dugunu de oldu ya bir tuhafim...Bir hassasim...Bir yufka yurekliyim...Yagmurda kalmis kedi yavrusu gibiyim..

Bir "Tekrar birini sevebilecek miyim acaba?endiseleri..Bir "Bunun acisi ve sevgisiyle tek basina yaslanmak istemem" duygusalliklari..

Biliyorum siz birsey yapamazsiniz..
Ama dis gorunum konusunda ici akmak akmamak konusunda yorum yapabilirsiniz...

Yada .Sizler nasil evlendiniz;onu soyleyebilirsiniz..

Rica:Lutfen ya hayir konusalim teselli niyetinde yada susalim.

Yanlış anlama ama 38 yaş mantık evliliği yapıp Mutlu olmak için güzel bir yaş.

Yanlış anlama ama 38 yaş mantık evliliği yapıp Mutlu olmak için güzel bir yaş.
Ama ben aski tattim.Daha asagisina razi olamiyorum.Sevdigim zaman zorluklari goze alabiliyorum.Yoksa goze alamiyorum.Bunu unutturacak birini bekliyorum...Ama goruntu keske bukadar onemli olmasaydi benim icin...Yada hic aski tatmasaydim.Bir insanin herseyini elini yuzunu sevmeseydim...Farki anlamazdim ozaman...

Bilimsel olarak aşkın ömrü bir buçuk yıl.

Goruntusunden hoslandin yani.O da istekli miydi senin kadar?

Ay normalde polislerden nefret eden bi insanım ama çevik kuvvet uniformasiyla onu gördüm. Bide el sksmamiz böyle bir kibar elimi Öküzler gibi kavramadi. Narin ve kibardi. Icime ılık ılık bişey aktı sanki. Çiş yaparsınız ya öyle

O benden hoslandimi hala bilmiyorum 6 yıldır evliyiz

oo ama senin aklın hala eskide ..
önce unutman lazım tekrar aşık olabilmek için..
kafanda bitirmeden kimse sana eskiyi unutturamaz sürekli kıyaslama yaparsın..

Eşim çok güzel bir bey değil hatta oldukça çirkin ama şimdi bana sorsalar dünyada ondan yakışıklısı yok onu sonradan sonradan çok sevdim ki canımı veririm onun için)

Benimki de yaşlandı sonradan cirkinlesti ama olsun seviyom minnosumu

Aski da cise benzettin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…